Şimdi Ara

<< LOGITECH G502, RGB Proteus Core Gaming Mouse İnceleme 12.000 DPI >> (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
5
Favori
21.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
    :D ne güldüm ya :D bende aldıktan sonra biraz zorlandım evet o konuda hak veriyorum fakat o bahsettiğin tuşları devredışı bırakabilirsin öyle bi dene derim. kendi programı var biliyorsundur zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

hevesle aldım beğenmedim. Daha düz bir model almam gerekiyormuş. Baş parmağınızın orada bir makro tuş var. fps oyunlarında anlık dpi düşürebiliyorsunuz. Güzel bir şey ama ben fps oynamıyorum pek. bi de üstüne o tuş sürekli parmağımın altında olunca basacak gibi hissediyorum tedirgin oluyorum.tedirgin oyun mu oynanır di mi. Şöyle rahat rahat basamıyorum tuşlara. Makro desen o ayrı bir dert. Alışırım dedim heves ettiğim zaman ama zerre gitmiyor. Yok belki cidden kafam basmıyor. İki tane tuş olacak abi benim için mouse da. Öyleymiş yani alınca anladım. İki tuş. Sağ tık sol tık. Bu kadar. Fazlasına benim aklım ermiyor.

Yani benim gibi düz kafalar varsa iki kere düşünsün. güya yanarlı dönerli oyuncu mouse u diye g710 ve g430 un yanlarına arkadaş getirdim. En ufak haz almadım.Benim için baba hala g100s. Kralı üzdüm. 5 senelik emektar mouse umu kenara attım şu genç irisi yüzünden. Olm şaka bi yana rezil oldum lan shyvana ile derecelide. :D vallahi. Bildiğin dalga geçtiler lolde. O Kadar kötü oynuyorum ki anlatamam. Alışılacak gibi değil yani. Neyse isteyene adana içi bi güzellik yapabilirim. Çok az kullanıldı. iyi bir fiyata veririm.

sağ tık sol tık heheh iyiydi. hayrlısı olsun kardeşim.

• Uzun ömürlü fare arıyorum bunu tavsiye edermisiniz? G300s 1 yıl da çift tık basmama gibi sorunları oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerdavader

Uzun ömürlü fare arıyorum bunu tavsiye edermisiniz? G300s 1 yıl da çift tık basmama gibi sorunları oldu
    Siz çok şanssızmışsınız hocam. 3.5 sene sabah akşam Diablo 3 oynamıştım G300 ile. Ona rağmen bozulmadı sonra ben keyiften değiştirmiştim

Bu arada G502 Proteus kullanıyorum. Gerçekten muazzam bir fare.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7A1E308D7

Siz çok şanssızmışsınız hocam. 3.5 sene sabah akşam Diablo 3 oynamıştım G300 ile. Ona rağmen bozulmadı sonra ben keyiften değiştirmiştim

Bu arada G502 Proteus kullanıyorum. Gerçekten muazzam bir fare.

Alıntıları Göster
    şimdi corsair dark core aldım hocam keşke corsairi logitech ten önce kelfetseymişim
  • Merhaba, bu mouse un sağ tik herkeste mi çok sert yoksa sorun mu vardır (sıfır mouse)
    Sağ tik in en sağ ucu kolay basarken sol tarafı çok sert
  • kubillian kullanıcısına yanıt
    Hocam hâlen elinizde mi? Fiyatları o kadar artmış ki sıfır almak mümkün değil. Sizde beğenmemişsiniz. Hayırlısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hilal Bıyıklı Bozkurt

Hocam hâlen elinizde mi? Fiyatları o kadar artmış ki sıfır almak mümkün değil. Sizde beğenmemişsiniz. Hayırlısı olsun.
    3 sene olmuş mouse mu kalır. :)
  • kubillian kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim switchler sizlere ömür, maalesef double click konusu patlak verdi geçen ay. Yine iyi bile dayandı, min. 6-7 yıl olmuştur... Biraz araştırdım, kendim tamir etmeyi deneyeceğim. Switch öneriniz varsa almak isterim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.