Şimdi Ara

Logitech G502 Proteus Core; yüzeye uyum sağlayabilen gelişmiş oyuncu faresi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• http://www.adeksstore.com/urun/logitech-g502.aspx?ttype=Instalments#pt bugünlerde indirimde adekste 155 tl ben alıcam inşallah pişman olmam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

Orijinalden alıntı: DoubleJift

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

Tamamen şişirilme bir ürün gibi duruyor.
    Sebepleri

-12.000 dpi? Gerek yok
    -Her yüzeyde çalışma? Zaten mouse pad alıcaz ,200 tl verdiğimiz farenin skatezlerini tahtada eritmeyeceğiz zaten.
    -Ağırlık? Ağırlıkları sağa yada sola dizmenin bir fark yaratıcağını sanmıyorum

Geri kalan bütün özellikler zaten 10 yıl öncenin ürünü olan g9'da var. Sanki yeni birşeymiş gibi gösteriyor : )

O 12 bin dpi senin 720p monitorun icin degil 4 k çözünürlük de bile yetsin diyefull hdde 2600 dpi kullaniyorum 4kda demekki 10400 kullanicam

hocam dpi nedir söyler misiniz araştırdım fakat da hızdan ibaret bence sadece 4k çözünürlükle ne alakası var

Bak ekran buyudukce piksel sayisi artar yani senin imlecinin hareket ettigi mesafede artar sen 4k cozunurlukde simdiki 2500 dpi mouselari kullanamazsin cok yavas kalirsin mesela bi ara bf3de bi adam vardi 50 accuracyle oynuyordu mouseu 800 dpidaydi millet full hdde oynamaya calisti beceremediyi gectim hareket edemedi yoksa baktiginda 12000 dpi full hd cozunurlukde ımkani yok kontrol edemezsin imleci goremezsin

şunu doğru bilen birilerini sonunda gördüm ya forumda gerisi boş

• Ürün begendim

• kardes usb olanları ayırıyonda gaming keboard yada gaming mouse kablosuz olmaz işlem hızı bakımından ve hatta örn veriiym sana g710 çift usb girisine sahip kablolu bunun sebebi de işlem hızını arttırmak usb mouselerle su mouse ın fiyat acısından karsılastıramazsın
  • kimse kızmasında oyuncu faresi diye satılan ürünlere o kadar para verilmesine karşıyım,sanırım hardcore oyuncu falan olmadığım için gereksiz görüyorum ama şu an elimin altında olan 15 liralık everestin dandik faresini razer'in bazı fareleriyle karşılaştırdım,arada hiç bir fark göremedim,ama tabii oyun oynayıpta para kazanan insanlar var,onlar için daha önemlidir bunlar,ben çok fazla eyyorlamam
  • elimde paketi paketi açılmamış 0 ürün var ilgileneler olursa yazabilirler ist içi

• beyler razerin sahbi kimse çok düşünmüş. adam yaptığı 1 ürünün en iyisini yapıyo. ama oyuncu olsan bile pro olmadıktan sonra öyle 200 liraymış 500 liraymışa gerek yok bence . ben çok oynuyorum ama logitech g300 yetito. adam masrafı en aza indirmiş ve füze gibi çalışıyo bu arada oyun oynayanlara logitech g300 ü öneririm!!!

• 10 yıldan fazla oldu fps oyunları oynuyorum Kesinlikle tavsiye etmiyorum attığınız yere mermi gitmiyor aim almanızı oldukça zorlaştırıyor yüzey uyumluluğu olayı sadece kendi önerdiği logitech pad lerde verimli oluyor macroları dışında fps oyunlarında adam vurmanızı oldukça zorlaştırıyor siz siz olun kesinlikle almayın bende elim kırılaydıda almayaydım keşke

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Attiginiz yere mermi gitmiyordan sonrasini okumadim. Allah akil fikir versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DoubleJift

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

Tamamen şişirilme bir ürün gibi duruyor.
    Sebepleri

-12.000 dpi? Gerek yok
    -Her yüzeyde çalışma? Zaten mouse pad alıcaz ,200 tl verdiğimiz farenin skatezlerini tahtada eritmeyeceğiz zaten.
    -Ağırlık? Ağırlıkları sağa yada sola dizmenin bir fark yaratıcağını sanmıyorum

Geri kalan bütün özellikler zaten 10 yıl öncenin ürünü olan g9'da var. Sanki yeni birşeymiş gibi gösteriyor : )

O 12 bin dpi senin 720p monitorun icin degil 4 k çözünürlük de bile yetsin diyefull hdde 2600 dpi kullaniyorum 4kda demekki 10400 kullanicam

hocam dpi nedir söyler misiniz araştırdım fakat da hızdan ibaret bence sadece 4k çözünürlükle ne alakası var

Bak ekran buyudukce piksel sayisi artar yani senin imlecinin hareket ettigi mesafede artar sen 4k cozunurlukde simdiki 2500 dpi mouselari kullanamazsin cok yavas kalirsin mesela bi ara bf3de bi adam vardi 50 accuracyle oynuyordu mouseu 800 dpidaydi millet full hdde oynamaya calisti beceremediyi gectim hareket edemedi yoksa baktiginda 12000 dpi full hd cozunurlukde ımkani yok kontrol edemezsin imleci goremezsin

Hocam merhaba, sonunda yüksek DPI kullanan birisine rastladım acaba hangi oyunları oynuyorsunuz? Windows ortamında da 2600 dpı mı kullanıyorsunuz?

• 4k ya gectim ama kullandigim dpi yi bilmiyorum acikcasi cok kurulum yapmadim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.