Şimdi Ara

Logitech g502 çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün logitech g502 mouse aldım.bilgisayara ilk bagladıgımda gayet güzel calısıyordu sonra kendi sitesinden yazılımını indirdim kurdum .kurduktan sonra tekrar güncelleme istedi tamam dedim.baya bi bekledim fakat ilerleme cubugu ilerlemedi enter'a bastım pencere kapandı ve o kapanış mouse bir daha çalışmadı.yazılımı sildim kurdum kaç defa yeniden başlattım başka bilgisayarda denedim ama yine çalışmıyor.yazılım fareyi tanımıyor.bir de farenin dpi ledlerinden biri yanıp sönüyor sürekli bir türlü anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim

• Aynı sorunu bende yaşıyorum ne yaptıysam çalıştıramadım ledlerden biri sürekli yanıp sönüyor
  • başka pc tak olmadı garanti
  • Saatlerdir uğraşıyorum çözümü yok mu?
  • Kesin olmamakla birlikte adaptörle mouse birbirini görmüyor olabilir logitech in kendi sayfasında bunun için bir program var bi bak istersen.

Olmadı pilleri kontrol et,farede bağlantı eşleşmesini sağlayan bir tuş varsa bas.Başka bir usb girişinde dene.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler çözüm bulabıldıysenız banada yardımcı olurmusunuz lütfen aynı sorunu yaşıyorum bu gün aldım mouseyi
  • ben sorunu çözdüm gencler programı yüklediğiniz yerde firewall update klasörü var (c:/program files/logitech gaming software/fwupdate )ordan güncelleme yapın düzeliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.