Şimdi Ara

Logitech G500S'e FPS için mouse pad önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1-2 gün sonra Logiech G500S alacağım ve buna bir mouse pad arıyorum. Genellikle FPS oynuyorum ordada sniper gibi kontrole dayalı silahlar oynuyorum. 3 tane var aklımda. Birincisi klasik olduğu için ve her mouse ile uyduğu için istiyorum (http://www.gameekstra.com/Steelseries-Qck-CSGO-Edition-MousePad,PR-3386.html ) ikincisi ise SteelSeries 4HD. Yababncı forumlardan yaptığım derin denebilecek araştırmalarıma göre bu mouse pad sadece FPS oyuncuları için uretılmıs ve tam da benım alacağım mouse un lazerine göre uretilmiş. Ama sert plastik mouse padde olur mu bılmıyorum. Yani mouse zaten 8200 dpi bir de orda ucar. (http://www.gameekstra.com/STEELSERiES-4HD-Gaming-Mousepad,PR-1836.html ) .3. su ise razer goliathus. Spd veya ctrl arasında kaldım ama speed alıcam eğer alıcaksam. (http://www.gameekstra.com/Razer-Goliathus-Omega-Speed-Edition-Small-MousePad,PR-3817.html )

Evet arkadaşlar hangisini almalıyım FPS için G500S mouseuma? Yabancı forumlarda herkes 4HD önermişi goliyi öneren olmamış ama kullananlarda memnunum diyor. Kafam karıştı. 4HD sert plastık olamasa alıcam ama plastıkte cok hızlı olur dıye dusunuyorum. Cevaplarsanız cok sevinirim arkadaşlar sşimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Soopr.Owl* -- 7 Ağustos 2013; 4:13:25 >

• ~Soopr.Owl* kullanıcısına yanıt
    Kumaş padler farenize daha az zarar verir plastiğe göre fakat daha çabuk eskirler. Razer Goliathus Speed kullanıyorum ben G700 ile memnunum. Çok fazla etki etmediğini söyleyebilirim size oyunu mousepadiniz oynatmayacak sonuçta. Bir fare kadar etkisi yok oyununuz üzerinde önemli olan rahatsız etmemesi fikrimi sorarsanız.
  • Silence34 S kullanıcısına yanıt
    rahatsız etmiyor değil mi? ben de alacağım speed edit. ama son anda o 4HD ile yazılan oldukça fazla olan olumlu yorumları okudum Ama yinede speed edit alacağım konuya başka öneri gelmezse teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Soopr.Owl*

rahatsız etmiyor değil mi? ben de alacağım speed edit. ama son anda o 4HD ile yazılan oldukça fazla olan olumlu yorumları okudum Ama yinede speed edit alacağım konuya başka öneri gelmezse teşekkürler.

Beni etmiyor açıkçası. Control Edition daha rahatsız edici gelmişti Teknosa sağolsun açıp incelememe izin vermişti. 4HD'yi bilmiyorum fakat kumaş padlerin ömürleri zaten çok uzun olmuyor aşınmadan çok sökülme derdi var. Söküldükten sonra da yüzeyde bozukluklar meydana geliyor padin arası açıldıkça yani özetle pad yüzünden atlamalar bile yaşayabilirsiniz. Goliathus'ların etrafında örgü var sökülmelerin neredeyse tam anlamıyla önüne geçiyor. En azından padin kendisi aşınana kadar kullanabiliyorsunuz aşındıktan sonra da sökülse ne yazar zaten :)

• Silence34 S kullanıcısına yanıt
    aynen teşekkür ederim herhalde onu alacağım zaten hemen aşınmaz diye tahmin ediyorum. aşınıncada alırız yenisini artık 50 tl biriktiririz.
  • quote:

aynen teşekkür ederim herhalde onu alacağım zaten hemen aşınmaz diye tahmin ediyorum. aşınıncada alırız yenisini artık 50 tl biriktiririz.

Farenin skatezlerini aşındıracağınıza bırakın mousepad eskisin bulması emin olun daha kolay :D Gerçi arada Logitech sağolsun gönderiyor ben bir kere yeniledim. Burada internetten parayla aldığınız üründe millet işine gelince gönderiyor bazen stokta yoktu onu bekledik diyor, adamlar ücretsiz gönderdiği şeyi UPS ile 3 günde yurtdışından gönderiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silence34

quote:

Farenin skatezlerini aşındıracağınıza bırakın mousepad eskisin bulması emin olun daha kolay :D Gerçi arada Logitech sağolsun gönderiyor ben bir kere yeniledim. Burada internetten parayla aldığınız üründe millet işine gelince gönderiyor bazen stokta yoktu onu bekledik diyor, adamlar ücretsiz gönderdiği şeyi UPS ile 3 günde yurtdışından gönderiyor.

aynen yurtdışını bu konuda seviyorum bi konuda sorun çıkarsa yardımcı oluyorlar yenisini gönderiyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMİNG MOUSE PAD ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Steelseries Qck + önerebilirim ben kullanıyorum gayet memnunum ...
  • Cross1963 kullanıcısına yanıt
    ben de qck + alıcaktım ama goliathus speed daha uygun geldi ne bileyim. qck nın cs go baskılısını alıcaktım cok guzeldı gorunusu ama golı speed alıcam buyuk bır ıhtımalle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.