Şimdi Ara

Logitech G430 Bazı Problemlerin Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yapmadan önce kulaklığınızı güncelleyin ve Logitech Gaming Software'ı indirmeyi unutmayın.

Skype ve Teamspeak'te Kesilme Sorunu ve Çözümü

Sorun Skype'ın kendisinden kaynaklanıyor. Kulaklığı sadece USB ile kullanınca oluyor bu problem. Skype'ta biriyle konuşmaya başladığınız anda sanki usb'yi sürekli çıkarıp takıyorlar gibi. Kesiliyor geliyor kesiliyor geliyor. G35'te bu probleme sahip. Bu çözümü uygulayabilirsiniz.

İki tane çözümümüz var:

1. USB ile değilde sadece jakla kullanacağız fakat bu sefer 7.1 ses kartımız boşa gitmiş olacak. Bence mantıklı bir çözüm değil ama siz bilirsiniz.

2. Alttaki hoparlör tuşuna sağ tıklayın. Kayıt aygıtlarına tıklayın. Ordan kulaklığın mikrofonuna sağ tıklayın ve özelliklere basın. Özelliklerden gelişmişe tıklayıp varsayılan biçime gelin ve CD Kalitesinden FM kalitesine alın. PC'yi resleyin. En mantıklı çözüm budur böylece 7.1'den de fedakarlık etmeyeceksiniz.

Kendini Duyma Sorunu ve Çözümü

Mikrofon açıkken kendinizi duyuyorsunuz. Çok sinir bozucu bir olay.

Çözümümüz şu:

Yine sağ alttaki hoparlör tuşuna sağ tıklayın, kayıttan yürütme aygıtlarına basın. Ordan Logitech G430 Hoparlörüne sağ tıklayın. Üst sekmelerden düzeylere tıklayın. Mikrofon bölümündeki hoparlöre tıklayın.

Lock Tuşlarına Basınca Kesilme (Caps Lock, Scroll Lock, Num Lock)

Skype kesilmesi gibi bunda da Lock Tuşlarına basınca kulaklık yine aynı şekilde kesiliyor.

Şunları takip edin:

Alttaki hoparlöre sağ tıklayın kayıttan yürütme aygıtlarına basın. Ordan yine Logitech G430 Hoparlörüne sağ tıklayın. Üst sekmelerden gelişmişe tıklayın varsayılan biçimin ordan DVD Kalitesinden FM kalitesine indirin. PC'yi resleyin.

Yeni problem çözümleriyle GÜNCELLENECEKTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GjRr1 -- 27 Ocak 2015; 21:21:34 >

• Yararlı konu.Teşekkürler.
  • Teşekkürler deneyip deneyimlerimi yazıcam. Bende de cs go da sorun var. Ses kesiliyor ve donma oluyor.
  • Hocam benim de şöyle bi sıkıntım var. Mikrofon açıkken uğultu oluyor. Kapatınca kesiliyor. Yani açıkken mikrofonun deliğini parmaklarımla kapatıp açıyorum 5 10 saniye kesiliyor sonra yenifen bi uğultu başlıyor. Sebebi nedir acaba daha 6 aylık vatandan aldım. Garanti kapsarmı ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttO_TR55

Hocam benim de şöyle bi sıkıntım var. Mikrofon açıkken uğultu oluyor. Kapatınca kesiliyor. Yani açıkken mikrofonun deliğini parmaklarımla kapatıp açıyorum 5 10 saniye kesiliyor sonra yenifen bi uğultu başlıyor. Sebebi nedir acaba daha 6 aylık vatandan aldım. Garanti kapsarmı ki.

Garantiyi kapsar diye düşünüyorum çünkü sizle alakalı bir problem yok kendi oluşmuş zannedersem. Kendini duyma problemindeki çözümü uygulamayı denediniz mi? Çözeceğini düşünüyorum.
  • şuan sorun kalmadı kendiliğinden düzeldi. ama ikimizde biliyoruz yarın bugün sıkıntı yapacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.