Şimdi Ara

---Logitech G35 İNCELEMESİ [SS'li]---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 2 Ocak 2021; 1:57:14 >

• Teşekkürler inceleme için.Uygun fiyata gelmiş gerçekten.Güle güle kullanın
  • Amerika'dan alma şansın varken kesinlikle g930 almalıydın.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 2 Ocak 2021; 1:57:21 >
  • G930 çok sorunlu bir kulaklık, iyi yapmışsınız almakla güle güle kullanın
  • Eline sağlık hocam.

İncelemelerinin devamını bekliyoruz.
  • güzel incelemeı kardeşim. arada bi görüşsek kundakçıyla beraber
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 2 Ocak 2021; 1:57:28 >
  • teşekkürler hocam. kulaklık baya ağır abi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -gg-

teşekkürler hocam. kulaklık baya ağır abi görünüyor
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 2 Ocak 2021; 2:44:23 >
  • incelemen için teşekkürler
  • Güncel mi ?
  • İyi fiyata gelmiş hayırlı olsun inceleme için teşekkürler çok şık duruyor kulaklık
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 2 Ocak 2021; 2:41:45 >
  • mid-tiz uyumu nasıl hocam, ben de tr den alacam ama yaklaşık bu fiyat aralıklarında bişeylere bakıyrum, roccat kave, sharkoon x tactic(amfisi+optik girişli olması) ve steelseries v2. hiç birinideneyemedim hatta aklıma gelmişken bi konu acayım kullanıcı yorumları için hoş herkes kendi kullandıgını bir hayli övüyor eksileri olsada ama:D
  • teşekkürler inceleme için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tetveli

mid-tiz uyumu nasıl hocam, ben de tr den alacam ama yaklaşık bu fiyat aralıklarında bişeylere bakıyrum, roccat kave, sharkoon x tactic(amfisi+optik girişli olması) ve steelseries v2. hiç birinideneyemedim hatta aklıma gelmişken bi konu acayım kullanıcı yorumları için hoş herkes kendi kullandıgını bir hayli övüyor eksileri olsada ama:D
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 2 Ocak 2021; 2:45:53 >
  • Bu kulaklığın G tuşlarının birine hoparlör ve kulaklık arası geçişi kısayol olarak atamak mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertov

Bu kulaklığın G tuşlarının birine hoparlör ve kulaklık arası geçişi kısayol olarak atamak mümkün mü?
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 2 Ocak 2021; 2:45:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRnOaLd

quote:

Orijinalden alıntı: mertov

Bu kulaklığın G tuşlarının birine hoparlör ve kulaklık arası geçişi kısayol olarak atamak mümkün mü?

Böyle bir şey kendi yazılımıda pek mümkün gözükmüyor. Fakat bir macro ile halledilebilir kanaatindeyim.

Peki bu macro nası yapılır onu anlatabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.