Şimdi Ara

Logitech G300S mouse + mousepad + sticker + bardak altlığı 169TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.307
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatanda Logitech G300S mouse + mousepad 169TL ye satılıyor. Sticker ve bardak altlığı hediyesi de var. Uygun geldi paylaşmak istedim
    www.vatanbilgisayar.com
    LOGITECH G300s GAMING MOUSE + PAD HEDIYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g300s-gaming-mouse-pad-hediye.html

• a101de 150e satıldı sadece mousesi.

bu paket ile fiyat uygun. tavsiyem bunun yerine g102 almanız
  • Çok eski bir mouse.
    G102 daha çok öneriliyor bunun yerine.
  • Neden g102 acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel mouse ama kronik çok sorunu var diyorlar.(çift tıklama)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mouse ufak ve sorunlu kronik haberiniz olsun. kullanmıştım, 2-3 yıl götürür aktif kullanımda, eğer 2-3 yıl iyi derseniz alın sonra bir daha almanız gerek ya da switch leri değiştirmeniz gerekir.
  • Sıcak değil normal hatta soğuk.

Edit: Artı kronik sorunlu kısa zamanda çift tıklamaya başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.sins -- 27 Mayıs 2020; 15:13:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kronik sorunlu bu mause. logitech g102 yönelebilirsiniz.
  • makrocuların gözü yaşlı..
  • 2-3 yıl götürür sonrasında çift tıklama olunca içini açıp 60 saniyelik switch lehim işi oluyor o kadar. valla bunun G300 modelini 2012 senesinde 45 liraya alınca buna sıcak diyesim gelmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terracide

2-3 yıl götürür sonrasında çift tıklama olunca içini açıp 60 saniyelik switch lehim işi oluyor o kadar. valla bunun G300 modelini 2012 senesinde 45 liraya alınca buna sıcak diyesim gelmiyor...

Senin mantığa bayıldım.

2012 ortalama usd try kuru 1.80 tl

şuan 6.80

yaklaşık 3.80 katı

45 tl nin 3.80 katı 171Tl yapar

Yani adam bu ürünü 2012 alırken kazık yemiş. Ama bize haba atmaya çalışıyor,

Bu arada 8 yılda usd enflasyon toplamı en az %10 olsa.. aslında adam 188tl ödemiş.

Yahu madem matematiğin yok, neyin kafasını yaşıyorsun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hala kullandığım mouse. 40 liraya aldım diyenler var mı diye bakmaya geldim :)
    Kronik sorunu falan yok. Ama iki tarafında da içeri girintili olmasını hiç sevmiyorum. Sağlaklar için sağ tarafının girintili olmaması lazımdı.
    Gidin başka mouse alın bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    eğlencen bittiyse blokluyorum. işi gücü bırakmış birde hesabını yapmış. mantık kurmuş. helal olsun zamanında şu paraya alınıyordu şimdi bu para.

senin kafana göre şimdi bi volkswagen golf'e 300 milyar vermekte bi sıkıntı yok? 10 sene önce 30 milyardı. e vergisi arttı dolar kuru arttı.

okudukça gülüyorum matematiğim yokmuş. ZAMANINDA VERDİĞİM PARAYI GÖRÜNCE BU PARA FAZLA GELİYOR. NOKTA
  • Terracide kullanıcısına yanıt
    Senin düz mantığındansa adamın hesaplaması daha normal. 2012'deki parayla şimdikini bir tutacak kadar ekonomiyle uzaktan yakından alakan yok belli ki. Bilal'e anlatır gibi anlatmış arkadaş daha ne yapsın. Bende 5 sene önce sıfır aldığım arabanın 2,5 katına şuan 2.elini satıyorum. Türkiye'de yaşıyorsun uyandırayım.
  • Garantisi bitince bozuldu.
  • Yıllardır kullanıyorum, bende çift tıklama olmadı fakat biraz küçük bir mouse. Bloody V7M alınca bu hiç ele oturmuyor gibi geldi
  • can6prmk kullanıcısına yanıt
    arkadaş zamanında 45 lira verdiğim şey bana göre şuanki fiyatı sıcak değil. kişisel yorumum. KİŞİSEL. bitti mi ekonomi dersiniz?
  • Fiyat Normal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Terracide kullanıcısına yanıt
    Zamanında ekmek 25 kuruştu diyerek aynı kıyaslamayı yapmıyorsundur umarım. Bir önceki arkadaş yaptığı hesaplamada sonuna kadar haklı. Dolar üzerinden fiyatlandırılan bir ürün bugünkü haline kıyaslarsan ucuza geliyorsa geliyordur. Zamanında şu para aldım zamanında bu paraya aldım demek saçmalıktır. Sonuna bu benim KİŞİSEL görüşüm yazman bir şeyi değiştirmez. Foruma bir şey yazıp cevap geldiğinde KİŞİSEL demek ne kadar mantıksız bir hareket.
  • CiDDiYiM C kullanıcısına yanıt
    tamam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.