Şimdi Ara

Logitech G3 (skatez lazım!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangi mause u almalıyım. G3 kullanan arkadaşlar lütfen yardım. daha çok oyun amaçli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasiKa -- 7 Haziran 2008; 0:21:54 >

• Bence ikisini de almamalısın. G3 okuduğum incelemelerinden çok başarılı olduğunu okumadım açıkçası. Biraz daha para verebilirsen Logitech G5 almanı öneririm. Laser 6000' de oyun için başarılı değil. Para konusunda sorun olursa fiyat performans konusunda çok iyi olan ve oyunlar da iyi performans veren A4Tech ' in X700 serilerinden bir model önerebilirim.
  • Ben de G5 öneririm. Bir de MS lazer fareleri de anlayamadım gitti. İşyerinde bunlardan getirdiler, 1000 küsür dpi var ama çoğu arkadaştaki standart 800 dpi A4tech optik fareden pek bir farkı yok performans olarak ama bir G5'i kullandığını ise hemen anlıyorsun. Fare ekranda resmen kayıyor.
  • G5 iyi güzel ama ben solağım. Gerçi şu an sağ el kullanıyorum ama mümkünse sol el için fare almak istiyorum. Benim bahsettiğim G3 Laser solaklar için, değil mi? Yanlişlık olmasın
  • A4 tech almayı düşünmüyorum.X700 biraz ufak elime tam oturmaz gibi geldi. G3 Laser den başka sol el için fare tavsiyesiniz var mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

Bence ikisini de almamalısın. G3 okuduğum incelemelerinden çok başarılı olduğunu okumadım açıkçası. Biraz daha para verebilirsen Logitech G5 almanı öneririm. Laser 6000' de oyun için başarılı değil. Para konusunda sorun olursa fiyat performans konusunda çok iyi olan ve oyunlar da iyi performans veren A4Tech ' in X700 serilerinden bir model önerebilirim.
  • bir aylık 6000 kullanıcısıyım. mouse 1000 dpi ve konfor için tasarlanmış. oldukça büyük ve rahat. ama bence masaüstü işleri için tasarlanmış oyun için değil. ben hala alışamadım mesela. arkadaşta mx 1000 kullanma şansım oldu. mx daha oyuna yatkın, daha hassas; ama oyun ağarlıklı bi kullanım için G7, G5 veya razer tavsiye ederim
  • g3 al keyfine bak boşver g5 i falan bi arkadaşım kullanıyo ve çok memnun bende denedim gerçekten güzel bir mouse ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarınız içn teekkür ederim
  • Logitech G3 Laser aldım. 2000 dpi olması masaüstü kullanımda bile kolaylık sağlıyor. Ayakları biraz garip geldi bana acaba mause pad kullanmalı mıyım?
  • Acrox MSV 1600dpi mouseler var. Hepsiburada garantisiyle piyasaya girdi. Bana sorarsan al bi tane. 25,64 ytl. yani alacağın farelerin yanında hiç bişey değil. hiç yoktan referans olursun senin testine göre bizde faydalanırız
  • G3 Laser ayakları ve tabanı çiziliyor. Mouse pad olarak ne önerirsiniz?
  • Oyun için en iyi çözüm G5 midir arkadaşlar? Gerçi fiyatı pek ucuz değil ama hakkını veriyorsa düşünmek lazım. Ayrıca normal PC kullanımında da 2000 dpi'nin hissedilir farkı oluyor mu?
    Şu anda evde ve işyerinde Logitech MX610, Logitech Cordless Optical ve Microsoft Optical fareleri kullanıyorum. Kullanım hassasiyeti açısından MX610 diğerlerinden çok daha iyi. G5 bunun önüne çok geçen bir ürün müdür acaba? Yani şimdi 140-150 ytl vermek olunca işin ucunda, insan biraz fazla inceliyor tabii

Ayrıca en sevmediğim şey, farenin tabandaki ayaklarının kir toplaması ve temizlerken zamanla çizilmesi. G5'te özel ped var galiba, bunlar kir tutmuyor mu?
    G5 büyük bir fare midir? Yani Mx610 bile sanki elime küçük geliyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 15 Aralık 2006; 16:52:03 >

• Ben 2 gün önce g7 aldım,toplu kablosuz 520 dpi a4tech ten sonra normal olarak laser kablosuz 2000dpi g7 mükemmel geldi.Özellikle fps oyunlarda çok memnun kaldım ama hala bu kadar parayı hakediyor diyemem biraz daha kullanmak lazım.Bu arada 2 gün kullandım ve alt taraf bariz çizildi toz tuttu ilerde inşallah sorun olmaz.
  • ms laser 6000 lerin oyunla alakası yok ,bencede oyunlarda performans istiyosan logitech al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YasiKa

G5 iyi güzel ama ben solağım. Gerçi şu an sağ el kullanıyorum ama mümkünse sol el için fare almak istiyorum. Benim bahsettiğim G3 Laser solaklar için, değil mi? Yanlişlık olmasın

Ben de solağım. Fanatik değilsen sağ elle kullanmaya alışıyorsun.
  • Arkadaşlar fare biraz ufak. Razer almadığıma pişman oldum. Bi de Thermaltake Gamma Pad ile kullanıyorum. Optik fare ile kullanım kadar iyi değil. Pad üzerinde yag var sanki kayıyo. Yoksa Lazer mouse pad mi alıcaz
  • arkadaşlar faremin skatezleri eridi. acaba bunların yedeğini bulabilir miyim?
  • Banada G9 skatez lazım ama bir türlü bulamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayri8688

http://www.ncstr.com/asp/show_stock.asp?product=GA-001 bunlar işini görür belki

bunları G3 te deneyen, kullanan var mı arkadaşlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.