Şimdi Ara

Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.006
Cevap
77
Favori
163.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NİGHTROD

    Aslında dururken debriyaja basılırsa araç sadece lastik yakıyor, gitmiyor, debriyajı yavaş yavaş bıraktıkça lastik yakıp ilerlemeye başlıyor. Yani aslında sistem çalışıyor, sadece stop ettirmiyor ama hiç yokmuş gibi davranabilince de olayın içine girilemiyor. Ben tourist bus simulatordeki ve snowrunnerdaki ters forcefeedback durumlarına daha çok sinir oldum. Birinde çok var birinde hiç yok. Sinir krizi geçirtmek için yapılmış ikisi de sanki. Tourist bus simulator yapımcısıyla yazıştım, güncelleme gelecek, ufak tefek hatalar kaldı yazdı ama ben pek ümitli değilim.



    Alıntıları Göster

    Doğru da shifterdan vites atarken debriyaja basmaya gerek yok mesela yani koskoca bir firmanın özellikle de 10 yıldır bu seriyi çıkartan bir firmanın bunu düşünmeme ihtimali imkansız olmalı. Sonuçta arcade bi oyun, simülasyon deneyimi beklemiyorum ama yapılacak hata değil bence bu. Yapacak bir şey yok şu an ciddi anlamda zevk alarak oynadığım oyunlar ets2 ve assetto corsa. Her anlamda optimizasyonu çok iyi direksiyon için. Otobüs simülatörü olarak çok fazla oyun var ama ben The Bus oynarken bir sıkıntı yaşamamıştım ona bakabilirsin hocam.





  • jynxmonroe kullanıcısına yanıt

    The Bus ve Ets2 xbox'ta yok maalesef. The Bus gelebilir belki ileride.


    Ya da xbox'ın tarayıcısından geforce now'a girip oynanabilir belki oyunlar orada varsa.


    Asetto Corsa'yı aldım duruyor öyle, online aktiviteler yeterliyse hafta sonları bayağı haşır neşir olabilirim. Eskiden momo direksiyonla çok Gtr2 oynardım.

  • Selamlar. Logitech g920 alarak araniza katildim. Vites degistirici almadim arabalari surekli otomatik viteste kullaniyorum diye. Fakat oyun icinde geri vitese direksiyon yada gaz pedali uzerinden geciremiyor muyuz?
  • aeozbay A kullanıcısına yanıt
    Fren pedalina basinca geri vitese aliyormus. Deneyince bulunuyormuş.
  • Usb kablo kısa kaldı. Usb uzatma kablosu alirsam kullanilir mi? Usb 3.0 yada 2.0 farkeder mi?
  • Sahibinden üzerinden G29 buldum her şey dahil 5000₺. Sizce alınır mı veya 3600₺'ye yine temiz her şey var G27 var. Sizce hangisini almak mantıklı?

  • teyyaremakinisti T kullanıcısına yanıt

    Yeni her zaman iyidir. Bütçe sorun değilse tabiki g29

  • G29 u aldım. Kargoya verildi. En geç Salı günü elime geçecek. Özellikle param güvende ile almak istedim. Yazdığım çoğu satıcı bunu reddederek parayı gönderdiğimde kargoya vereceklerini söylediler. Böyle bir zamanda bunu istemeleri cidden çok garip.

  • teyyaremakinisti T kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun, doğru bir tercih yaptığınızı düşünüyorum.


    Ben de ürün satarken bu tarz sistemleri kabul etmiyorum. Çünkü nasıl bir ürün alırken herkese güvenilmez ise aynı durum satarken de geçerli.

    Alıcı; Ürünü alıp içerisinden parça söküp iade edebilir, bozuk ürünü kargoya iade olarak gönderebilir, ürünü bozup iade edebilir vs. türlü türlü senaryolar aklıma geliyor bu tarz sistemlerde ve bu tarz durumlarda satıcının bir şey kanıtlayabileceğini düşünmüyorum.


    Evet birbirimize güvenmeliyiz. Ama maalesef ülkemizde çok fazla çakal var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurpalaur -- 26 Ağustos 2022; 23:26:29 >
  • Daha önce letgo dan aldığım ürün hasarlı çıkınca adam tekrar yazınca "eee ben bilmiyorum çocuk oynuyordu düzgündü" diye cevap geldi. Ben de bundan sonra resmi yollarla satış yapıp alım yapıyorum.

  • aeozbay A kullanıcısına yanıt
    Kendime cevap vereyim, usb 2.0 oluyor.
  • ben de xbox series x için g920 aldım f1 de kullanmak için genel olarak memnunum çok kaliteli gerçekten ama f1 de tam ayar yapamadım sanırım bazen inanılmaz sertleşiyor ve böyle direksiyon kontrolü tam ben de değilmiş gibi hissediyorum kendi hareket ediyor falan bazen ben tutuyorum bunun sebebi nedir sanki aim asist varmış gibi oluyor.

  • alihanoncul kullanıcısına yanıt
    F1 in kontrol ayarlarindan direksiyon derecesini 240 a getirdim. Sürüş çok daha iyi oluyor. Sorununuzla alakali olabilir.
  • aeozbay A kullanıcısına yanıt

    denicem hocam bunu teşekkür ederim yorumunuz için

  • Trendyolda jetklik üzerinden gamestand pro standıyla kullanmak üzere almak istiyorum. Kafamdaki soru işareti ise değer mi veya sıkılır mıyım? Ek olarak ilgili satıcı hakkında olumsuz bir bilgisi olan var mı?

  • Arkadaşlar t150 mi g29 mu sizce?
  • Jimmy Vulmer kullanıcısına yanıt

    T150.


    G29'un görseli, derisi şusu busu daha güzel görünüyor olsa da, T150'de dişlilerle beraber kayış sistemi de var. Teknik olarak bu anlamda G29'a göre daha iyi. Ama görüntü plastik.

  • Ormanci kullanıcısına yanıt

    T150 de debriyaj yok ama hocam. 0 ı gelbura.com da 7 bin tl g29 da o fiyat vites dahil.

  • Jimmy Vulmer kullanıcısına yanıt

    Ah pardon doğru, ben T150 Pro kullanıyorum. Bu durumda debriyaj isteyen için tabi ki güzel seçenek haline geliyor.


    Bu arada farklı bir tavsiye yapalım, gelbura şu anda yanılmıyorsam 9 küsür bine T248 mi neydi onu satıyor. G29 yerine o da düşünülebilir/düşünülmeli. Yine yanılmıyorsam debriyaj onda da var.


    Tabi vites yok. Ancak vites işi çözülebilir 3d baskı yapan vatandaşlarla yav, eğer konsolda falan oynanmıyorsa...


    Yani bilemedim. G29'u alacakken T150 ile karşılaştırmalarını çok okuyup kararsız kalıp, sonunda teknik anlamda kayışlı sistem vesaire denilince onu almaya karar vermiştim. T150'yi kullanan bir kitle kesinlikle Logi'yi bu anlamda çok güzel görünümlü ama teknik olarak "oyuncak" şeklinde nitelendiriyor.

  • Ormanci kullanıcısına yanıt

    Valla hocam tabi biraz da bütçe meselesi. Anladığım kadarıyla 2 pedallı t150 çok da alınası değil. 3 pedallı tercih ediliyor yani pro versiyon sanırım. Diğer t248 10bin lira bütçemi aşıyor.

    2.ele baktığımda mersinde sadece g29 var thrustmaster yok. Kafa yorucu iş hocam. Daha pc alacağım

  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.