Şimdi Ara

Logitech g29 almak hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar selamlar geçtiğimiz günlerde trendyol üzerindeki bir satıcıdan g29 aldım paket yırtık, güvenlik bandrolleri açık, ürün üzerinde ezik ve çizikler vardı ayrıca direksiyon hiçbir şekilde çalışmıyordu dolayısıyla iade süreci başlattım şükür ki sorunsuz bir şekilde iade edildi. Şimdi aynı ürünü bir miktar fazla ödeyerek amazon üzerinden satıcının da amazon tr olduğu şekilde almak istiyorum. Fakat amazonun sattığı ürünün yeni nesil olup olmadığını anlayamadım ve böyle bir durumla birdaha karşılaşmaktan korkuyorum. Yardımcı olabilecek var ise çok sevinirim. Linki bırakıyorum
    amazon
    Logitech G G29 Driving Force Yarış Direksiyonu, Çift Motorlu Güç Geri Besleme, 900° Direksiyon Yönü, Deri Direksiyon, Ayarlanabilir Paslanmaz Çelik Pedallar, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B00YUIM2J0?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_7MYMNQEBZE4MMGQ55ZS6&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_7MYMNQEBZE4MMGQ55ZS6&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_7MYMNQEBZE4MMGQ55ZS6&previewDoh=1

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Eğer ps5 desteğinin bahsi geçiyorsa yeni g29 dur hocam. Sonrasında yeni direksiyonu ayrıca çıktı. Ama ben ps5 destekli g29 u 2 sene önce aldım. Çok memnunum. Amazon da güvenilirdir bilirsin. Thrustmaster alma imkanın yoksa logitech gayet iyidir, tavsiye ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu direksiyon zaten çıkalı 10 sene oldu. En yeni modeli G923 ama aralarında çok da bir fark yok. Satıcının da amazon olması iyi en azından 30 gün koşulsuz iade hakkın olur. Bir de amazon avrupa ürünü yollayacağından fiş problemin olmaz. trendyoldakilerin çoğu abd prizlerine uygun olarak geliyo. trendyolda o bahsettiğin sorunla karşılaşma sebebin senin gibi başka insanların da ürünü iade etmesi ve sana o iade ürünlerden birinin denk gelmiş olması. amazonda sorun yaşamazsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech G300S Hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.