Şimdi Ara

Logitech G27 Racing Wheel Amazondan Alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar g27 almayi dusunuyorum amazonda toplam 319 dolara den geliyor.Amazon'un en önemli özelliği ise özel kargo ile gelmesine rağmen herhangi bir gümrük vergisi, ardiye gibi masraflar ödememeniz. Satın alırken sizden kargo parasının yanında "import fee duties" adı altında gümrük masrafları karşılamak için belli bir ücret alıyor ve aldığı bu paradan kendisi tüm masrafları karşılıyor.
    Eğer masraf aldığı paradan fazla ise sizden ekstra para talep etmiyor, fakat masraf aldığı paradan daha az ise kalan miktarı size iade ediyor.
    Forumda bir arkadas boyle dedi birisi bana su import fee duties i tam olarak aciklayabilir mi?Yani ben simdi bu urunu alsam gumruge felan takilirsa benim hicbirsey yapmama gerek kalmayacak amazon mu karsilayacak bedeli?

• Logitech G27 Racing Wheel Direksiyon Faturalı Kutulu Garantili

Temiz Kafama Yatan Cep Telefonlarıyla Takas Olur Fark Verebilirim..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-logitech-g27-racing-wheel-direksiyon-faturali-kutulu-garantili-107028438/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnylcnkaya

Logitech G27 Racing Wheel Direksiyon Faturalı Kutulu Garantili

Temiz Kafama Yatan Cep Telefonlarıyla Takas Olur Fark Verebilirim..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-logitech-g27-racing-wheel-direksiyon-faturali-kutulu-garantili-107028438/detay/

heryerde ilanın var kardeş böyle stamazsın bence sahibindene bi daha koy

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• amazon sanırsam yurtdışına elektronik eşya göndermiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmc 12

amazon sanırsam yurtdışına elektronik eşya göndermiyordu

Gönderiyor Ama "International & domestic shipping rates" ibaresinin yer alması gerekiyor üründe..
  • Gönderse bile içeri girerken sorun olmaz mı ? Belli bir limit var diye hatırlıyorum ben.
  • Benim Bildiğim 75€ Üstü Ürünlerde Amerika İçin %20 Vergi Alınıyor Gümrükte Avrupa İçinse %18..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • türkiye'de pahalı ama en azından garantisi falan olur. yurtdışından aldığında ilerde yaşayacağın sıkıntılarda sorun çıkabilir.
  • Ürün Yaılmıyorsam Uluslararası Garantili Bir Sorun Olursa Logitech Bir Mail veya Telefonla Çözüm Getiriyor Zaten Logitech Gibi Bir Firma Garanti Konusunda Hiçbir Sıkıntı Çıkarmaz..
  • Amazonu biri ayrıntılı.bir şekilde anlatabilirmisin
  • Öncelikle HHOOORT eşliğinde konuya giriyim , böyle bi konu varken yenisini açmak istemedim , T-Y kardeşim aldınmı ürünü bi sıkıntı çıkmadıysa bende almayı düşünüyorum türkiyede 1000 lira altına inmeyecek gibi hatta ucuzlaması gerekirken artıyor fiyatlar.Uluslararası garanti olayı nasıl oluyor türkiyeye alsam amazondan logitech'in kendi satış ilanından , bi sıkıntı çıkar mı ? hort için özür dilerim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EldritchShine -- 1 Temmuz 2015; 23:21:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A L O N E

Öncelikle HHOOORT eşliğinde konuya giriyim , böyle bi konu varken yenisini açmak istemedim , T-Y kardeşim aldınmı ürünü bi sıkıntı çıkmadıysa bende almayı düşünüyorum türkiyede 1000 lira altına inmeyecek gibi hatta ucuzlaması gerekirken artıyor fiyatlar.Uluslararası garanti olayı nasıl oluyor türkiyeye alsam amazondan logitech'in kendi satış ilanından , bi sıkıntı çıkar mı ? hort için özür dilerim ...

Yıllar önceden güzel bir hortla daha karşınızdayız Hayır ürünü almadım DFGT aldım onun yerine 250 TL ye 600-700 liraydı yanılmıyorsam türkiyede benim aldığım zamanda şimdi hakikaten uçmuş gitmiş..

• Anladım ben amazondan almak istiyorum ama ne yapsam bilemedim amazondan alamazsam 1000 lira tr de verecek param yok dfgt alıcam en kötü , uluslararası garantisi falan nasıl oluyor yani kısacası yurt dışından alsamda garantili oluyor mu ? Teşekkürler.
  • 700 tl ye sahibinden.com da var fakat içime pek sinmiyor ödeme yöntemi nasıl olur yani olmalıdır
  • Sanıyorum ki ürünlerin uluslar arası garantisi yok, yani herhangi bir arıza durumunda ürünü Amazon'a geri göndermek zorunda kalabilirsiniz. Tabii ki emin olmanın en iyi yolu Logitech ücrretsiz müşteri hattını arayıp sormak olacaktır. Ben kendi G27'mi Amazon'dan aldım, bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 3 Temmuz 2015; 11:08:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Sanıyorum ki ürünlerin uluslar arası garantisi yok, yani herhangi bir arıza durumunda ürünü Amazon'a geri göndermek zorunda kalabilirsiniz. Tabii ki emin olmanın en iyi yolu Logitech ücrretsiz müşteri hattını arayıp sormak olacaktır. Ben kendi G27'mi Amazon'dan aldım, bilginize.

Kardeşim sen almışsın sana sorayım bari , bende almak istiyorum amazondan.Şu an türk lirasıyla 670 tl amazonda bi sorun çıksa yada bozuk ürün gelse ne yapmam gerekiyor bi bilgin var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A L O N E

Kardeşim sen almışsın sana sorayım bari , bende almak istiyorum amazondan.Şu an türk lirasıyla 670 tl amazonda bi sorun çıksa yada bozuk ürün gelse ne yapmam gerekiyor bi bilgin var mı ?

Gümrük ve kargo masraflarıyla 800 Tl civarına geliyor olması lazım, belirttiğiniz gibi bir durumun oluşması halinde büyük ihtimalle Amazon'a yollamanız gerekecek. Logitech garanti konusunda oldukça iyi bir firma sorun çıkartmayabilir de, aramak lazım tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.