Şimdi Ara

Logitech G27 717 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

World'e 12 Taksit ile 716,14TL
    Bonus'a 12, Axess'e 12, Finans'a 12 ve Maximum'a 9 Taksit ile 731,54 TL

http://www.sanalmarketim.com/logitech-g27-racing-wheel-direksiyon-pc-ps2ps3-941000092/p_24280/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AACS -- 1 Temmuz 2013; 21:21:59 >

• güzel alettir. türkiyede resmi satışı yapılan en iyi setlerden biri, ps3 de uyumlu(yeni gran tourismo geeceği düşünülürse)
    tabii ekstra lüks tüketime giriyor. para biriktirip alınacak cihaz değil, kenara 500-600 tl atabilenin alabileceği elektronik aletlerden biri.
    fiyat uygun, durumu iyi olanlar düşünebilir.

tabii alırken unutlmaması gereken en kritik noktalardan biri setin oda içinde büyük hacim kaplaması...
  • ciddi ciddi nedir arkadaş nereye kadar harca harca :)
  • logitech bir ürünün fiyatının düştüğünü pek görmedim.bu ürün içinde geçerli bu söylediğim.(2010 da 560tl ye bile satılmış forumda yazıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercorem -- 30 Haziran 2013; 17:10:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 550 ye pislik içinde neredeyse yosun tutmuşunu
    kimbilir hangi kafe den çıkmasını aldım
    bu fiyat muhteşem arkadaşlar

unutmadan yollayan kargoya evinden aldırmış 46 lirada kargo ödedim :(

düşünen kesin bunu kaçırmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 30 Haziran 2013; 17:26:07 >
  • Mart ayında sanırım HB'den almıştım, 100 TL hediye çeki ve Paraf'ın %20 paraf puan kampanyası vardı. Avantajix vs de katınca 500 TL altına geliyordu.

DFGT vardı G27'den önce, kesinlikle malzeme kalitesi, sürüş vs vs farkı var. O yüzden lütfen 200 TL'lik vs direksiyon setleri ile kıyaslamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

550 ye pislik içinde neredeyse yosun tutmuşunu
    kimbilir hangi kafe den çıkmasını aldım
    bu fiyat muhteşem arkadaşlar

unutmadan yollayan kargoya evinden aldırmış 46 lirada kargo ödedim :(

düşünen kesin bunu kaçırmasın

yuh yani eringeçliğin bu kadarı. ne olmuş ayaklarımı tutmamış 2 adım gidememişmi, ayıp ya ayıp insanlığından utanması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech G29 + Stand 2900 TL
    4 yıl önce açıldı
    Logitech F710 GamePad 305,09 TL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pek sicak degil. 600 gibi satildigi zamanlar oldu. Beklenebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfgt bile acayip zevkli oluyordu bunu düşünemiyorum bile. alacak arkadaşlar nasıl sabitleyeceklerini falan düşünsünler önceden çünkü sağlam bi yer gerekiyor.
  • En sonunda aldıracaksınız arkadaş..
  • zamanında g25i 400 e almıştım
  • Almayı düşünen arkadaşlar var ise forumda 2 adeti 350-370 TL den satan vardı diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SahVeMad

Almayı düşünen arkadaşlar var ise forumda 2 adeti 350-370 TL den satan vardı diye hatırlıyorum.

nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsntkn

quote:

Almayı düşünen arkadaşlar var ise forumda 2 adeti 350-370 TL den satan vardı diye hatırlıyorum.

nerede?

+1
  • Öncelikle belirteyim maksadım sizi uğraştırmak yada yanlış bilgilendirmek değil,
    8 saatlik iş boşluğunun 6 saati forumda geçiyor, Bir sürü konuya bakıyorum, O yüzden sadece gördüğüm kadarı ile söyledim. Hatta birinin kutusu vardı diğerinin olmadığı benzeri içine sığacak cinsten bir kutu ile kargolayacağını yazıyordu. PS3 alım satım aksesuarları bölümünü inceleyebilirsiniz. Karşılaşırsam tekrar size pm atarım.
  • quote:

Öncelikle belirteyim maksadım sizi uğraştırmak yada yanlış bilgilendirmek değil,
    8 saatlik iş boşluğunun 6 saati forumda geçiyor, Bir sürü konuya bakıyorum, O yüzden sadece gördüğüm kadarı ile söyledim. Hatta birinin kutusu vardı diğerinin olmadığı benzeri içine sığacak cinsten bir kutu ile kargolayacağını yazıyordu. PS3 alım satım aksesuarları bölümünü inceleyebilirsiniz. Karşılaşırsam tekrar size pm atarım.

peki görürsen pm bekliyoruz :D

• Bakarken başka bi tane denk geldi
    http://forum.donanimhaber.com/m_77240315/tm.htm

Ne kadar işinizi görür bilemem artık irtibata geçersiniz Diğer bahsettiğim ile de karşılaşırsam sizi bilgilendirmeye çalışırım. İzmir dışına satış yoktur diyo :S Böyle satıcı da ilk kez denk geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SahVeMad -- 3 Temmuz 2013; 12:11:49 >

• quote:

Bakarken başka bi tane denk geldi
    http://forum.donanimhaber.com/m_77240315/tm.htm

Ne kadar işinizi görür bilemem artık irtibata geçersiniz Diğer bahsettiğim ile de karşılaşırsam sizi bilgilendirmeye çalışırım. İzmir dışına satış yoktur diyo :S Böyle satıcı da ilk kez denk geliyo

hocam bu gt zaten sıfırı 300 tl ye geliyor bize g27 lazım

• Diğer gördüğümün G27 Modelinden olduğunda hem fikirim. İnşaallah denk geliriz sizde muradınıza erersiniz
  • benim tavsiyem ise, önce giriş seviyesi bir model almanız
    çünkü hevesiniz kaçabilir, ben de büyük bir heyecanla başka bir model aldım, ilk başlarda iyiydi, sonradan kaldırıp kenara koydum ,duruyor öyle
    bu arada ebay fiyatı da 250 dolar civarı, sıcak sayılması için yurtdışı fiyatıa yakın olması lazım, bu da idare eder işte

edit=şu videodan sonra insanın cidden alası geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 3 Temmuz 2013; 14:01:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.