Şimdi Ara

Logitech G230 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bölümün yeni açıldığın görünce bir konu açayım dedim. Hiç konu yok sanırım şuan bölümde. Logitech G230 kullanıyorum yaklaşık bir yıldır. Kulaklık gerçekten çok rahat. Uzun süre kullanıldığında bile kulaklara en ufak rahatsızlık vermiyor. Ben bilgisayar kullanırken gözlük takıyorum. Kulaklıkla birlikte taktığımda biraz rahatsız edebiliyor. Kulaklığın süngerleri takıp çıkarılabiliyor. Malzeme kalitesi gerçekten güzel. Gelelim ses kalitesine. Temiz ses veriyor ancak 40-50 liralık kulaklıklarla arasında dağlar kadar bir fark yok. Sesi az veriyor gibi diğer kulaklıklara göre ancak temiz veriyor. Mikrofonu biraz cızırtılı ancak rahat bir kullanımı var. Kullanırken rahatsız etmiyor, dikkat dağıtmıyor ve sürekli sabit. Birde mikrofonun sesini açıp kapatabileceğiniz ve kulaklığın sesini kontrol edebileceğiniz bir kısım var kablonun üstünde. Özellikle mikforunu açıp kapamaya yarayan kısmı çok rahatlık sağlıyor. Aniden mikrofonu kapatmanız gerektiğinde tuşunu yukarı kaydırmanız yeterli. Genel olarak kulaklık başarılı. Sesi temiz veriyor. Uzun kullanımlarda kafanızı ve kulaklarınızı acıtmıyor, yormuyor. Ses kontrol aparatı kullanışlı. Malzeme kalitesi iyi. Daha alt kulaklıklardan G230 ayıran özellikler bunlar benim için. Sesin biraz az çıkması dışında kulaklık başarılı. Bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklık olabilir.

Edit: Bir hata oldu sanırım. Sayfayı yenileyince konular göründü. Neyse yazmıştım kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Rainmaker -- 15 Ekim 2015; 12:52:58 >

• The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    170 TL ye değer mi yada 60 lira daha fazla verip 230 TL ye ASUS STRIX 2.0 mı alınmalı hocam ?
  • TheApproachingCurve kullanıcısına yanıt
    Bence kulaklık şuan kesinlikle 160 lira etmiyor. Diğer kulaklıkların fiyatlarına bakıldığında g230 un değeri bana kalırsa 90-100 lira civarıdır. Ancak bu kulaklık peynir ekmek gibi gittiği için fiyatlarının uzun bir süre düşeceğini sanmıyorum. Dediğiniz kulaklık hakkında fikrim yok. Benden yeni kulaklık alacak arkadaşlara tavsiye: ses kartı olmayan kulaklık almayın, kulaklıkta kesinlikle surround arayın.
  • The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    200 tl civarına önerdiğiniz bir kulaklık var mı hocam peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

200 tl civarına önerdiğiniz bir kulaklık var mı hocam peki ?

O fiyat aralığında kalitesini bilip, kullandığım sadece G430 var. Onun fiyatlarda yükselmiş. Dolardan sanırım. Uyguna bulabilirsen G430 iyidir. Başka alternatifler vardır ama ben kullanıp beğendiğim bir ürün olduğu için öneriyorum.

• Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın başka ilgili konu bulamadım.

Biraz saçma olacak ama kulaklıkta mikrofon kapalı konumdayken kulak kısmına çarpıyor en ufak kafa hareketimde (ee insanım ben de put gibi kafamı, boynumu hareketsiz tutamam) zangır zangır titriyor, ufak ama rahatsız edici gıcık bir sorun. Başına gelen var mı? Mikrofonu açık konumda da tutmak istemiyorum zaten kullanmıyorum. Sorun aslında temastan ziyade mikrofon plastiğinin kökünde galiba anlamadım gitti. Mikrofonu elimle bastırıp kulaklığa dayayınca titremiyor serbest ve kapalı konumdayken yapıyor. Ürün yaklaşık 3 senelik bendeki son zamanlarda kulak kısmındaki plastikler hafiften gevşemeye başladı zaten bir de mikrofon kulaklığa değince titreşiyor deli ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 23 Kasım 2019; 22:38:55 >
  • İki yıldır kullanıyorum ama öyle bir titreşim hissetmedim.
    Benim sorunum da, pedlerdeki kırmızı kısım aşındı. Bunun yedek pedlerini nereden bulabilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech G19 hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Aliexpress te bulabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.