Şimdi Ara

LOGITECH G19 SIFIR 249 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde bir adet g19 logitech klavye var.sıfır ve türkiye garantisi 05.06.2011 de başlatıldı.hediye olarak geldi ama kablolu olduğundan dolayı kullanmıyorum.istanbul içine elden diğer yerlere önce ücret sonra kargo.
    tel:05412348637 msj atarsanız ben dönüş yaparım sürekli telefonuma bakamıyorum çünkü.şimdiden teşekkürler.arzu teklif istekler sms yoluyla lütfen.

fiyat249 tl

LOGITECH G19 Gaming Klavye

Renkli GamePanel� LCD ve 12 programlanabilir G tuşu ile bu oyun klavyesi ileri oyun teknolojisinin tüm silahlarını emrinize verecek.

Eğilebilir, renkli GamePanel� LCD
    Ekran (320x240) oyun istatistikleri, sistem bilgileri, VOIP iletişim verileri, video gösterimi, slayt gösterileri ve daha pek çok öğe ile, oyun içinde ve oyun dışında bilmeniz gereken herşeyi size gösterir. GamePanel ile bilginin gücünü hissedeceksiniz.

Ayarlanabilir arka aydınlatma rengi
    Karakterlerin arka aydınlatmasını bilgisayarınızın ve oyun donanımınızın geri kalanına uygun bir renge ayarlayarak kişiselleştirebilir ve tuşların yerini karanlıkta bile kolaylıkla bulabilirsiniz.

12 tam programlanabilir G tuşu
    Tuş başına üç makro ile, her oyun için tek tuşluk hareketlerden karmaşık makrolara kadar 36 benzersiz işlev yapılandırabilirsiniz. Ayrıca anında makro oluşturabilirsiniz.*

İki yüksek hızlı USB 2.0 bağlantı noktası
    Güçlü USB bağlantı noktaları bir yandan MP3 çalarlar ve flash sürücüler gibi çevrebirimlerle karşılıklı veri aktarımı yapmanızı sağlarken, diğer yandan da pilli cihazları şarj eder.

çok tuşlu giriş
    Karmaşık seri hareketleri yapmak için tek seferde en az beş tuş kullanabilirsiniz.

Oyun/masaüstü modu
    Oyunlarınız kazara kesintiye uğramayacak; oyun oynarken Windows/İçerik Menüsü tuşlarını devre dışı bırakabilirsiniz.

Akıllı kablo yönetimi
    Fare, kulaklık ve diğer donanımlara ait kabloları klavyenin alt kısmındaki kanallara bağlayarak karmaşadan kurtulabilirsiniz.

Anında medya erişimi
    Kullanışlı tek dokunuşlu denetimler ses düzeyi kontrolü ve medya oynatma seçeneklerine anında erişmenizi sağlar.

Açık yazılım geliştirme kiti (SDK)
    Logitech açık kaynak topluluğu tarafından GamePanel� için özel olarak geliştirilen en yeni eklentileri yükleyebilirsiniz.

Kart üzerinde bellek
    Profillerinizi kaydeder, böylelikle kişisel tercihlerinizi her yere yanınızda götürebilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aftermath666 -- 19 Haziran 2011; 1:39:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • fiyat göremedim..yoksa başlıktaki yanlız rakam olan 259 mu.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 11 Haziran 2011; 23:00:25 >
  • hocam Logitech G19 Hala Satıştamı ilgileniyorum o yüzdn sordum
  • satildi mi
  • cebini aradım fakat vodafone'a kayıtlı böyle bir numara yoktur diyor.

PM numara yazdım ararsan sevinirim. Detayları konuşmak için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joliath -- 8 Şubat 2013; 14:57:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.