Şimdi Ara

.::Logitech G19 Gaming Keyboard (Resimli İnceleme)::. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
13.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alito

konuyu hortlayım bari evet bugün sipariş verdim bakalım nasıl olacak

hayırlı olsun cok guzel ve cok kalıtelı bı klavye
  • Oha bunda video izleniyo muydu valla şimdi gördüm ya
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun ama fiyatı gerçekten çok yüksek.
  • Türkçe karakter harfler de olsa düşünülmeden alınır. Ekrandan ziyade aydınlatmalı tuşlar ilgimi çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: einhander

quote:

Hayırlı olsun güle güle kullan.
  • Bende de daha öncede Logitech G15 v1 vardı, garanti süresinin bitmesine 15 gün kala içine bi miktar su döküldü ekran kısmından bende servise verdim G15'i..

Serviste tamir edilememiş rahmetli klavyem ve onun yerine Logitech G19 verdiler

ekleme:

Logitech G19 klavye'nin LCD ekranı üzerinden film izlenebiliyor, youtube sitesine doğrudan giriş imkanı sayesinde video izleme imkanı sunuyor. RSS desteğide oldukca güzel ekranda geçen RSS türü haberlerden biri ilgilinizi çekerse internet tarayıcısında haber okumak için klavye'de ki OK tuşuna basmanız yeterli..

Klavye'nin tuşlarına istediğiniz rengi verebiliyorsunuz...

Eng Q klavye olması hiç bir problem teşkil etmiyor. zaten artık coğumuz klavyeye bakmada yazı yazıyoruz..

son olarak G19'daki 2 USB girişide 2.0 olarak tasarlanmış.. Logitech g15'te 1.1'di hatırlarsanız.. buda oldukca fark getiriyor USB girişinin performansına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LesEnfantsTerribles -- 18 Mart 2010; 23:08:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

Bende de daha öncede Logitech G15 v1 vardı, garanti süresinin bitmesine 15 gün kala içine bi miktar su döküldü ekran kısmından bende servise verdim G15'i..

Serviste tamir edilememiş rahmetli klavyem ve onun yerine Logitech G19 verdiler

Hocam çok şanslısın, nasıl olduda itiraz etmediler?

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

quote:

saolun ama henüz güle güle kullanamadım ürün serviste şuan. nedeni için ayrı bir konu açtım oradan bakabilirsiniz. ama kısaca şunu söyliyim klavyede 2 tane H tuşu vardı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

quote:

saolun ama henüz güle güle kullanamadım ürün serviste şuan. nedeni için ayrı bir konu açtım oradan bakabilirsiniz. ama kısaca şunu söyliyim klavyede 2 tane H tuşu vardı

Hocam çok şanssızsın. Fabrikasyon hatasına denk gelmişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 19 Mart 2010; 11:28:05 >

• evet aynen
  • Arkadaşlar konuyu canladırmak istedim de sormak istediğim,klaveyde türkçe tuşlar(ş,i,ğ,ü,ö,ç)olmamasına rağmen gene de klavyeyi Qtürkçe olarak atayabiliyormuyuz.yani tuşun yerini biliyorsam türkçe yazıyor mu?eğer bahsettiğim türkçe karaterleri hiç yazmıyorsa almıyacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

Arkadaşlar konuyu canladırmak istedim de sormak istediğim,klaveyde türkçe tuşlar(ş,i,ğ,ü,ö,ç)olmamasına rağmen gene de klavyeyi Qtürkçe olarak atayabiliyormuyuz.yani tuşun yerini biliyorsam türkçe yazıyor mu?eğer bahsettiğim türkçe karaterleri hiç yazmıyorsa almıyacağım.

evet tuşun yerini biliyorsanız basıyor.

bende almayı istiyorum bu klavye çıktığından beri ama tr karakter yüzünden almadım. Benim için sorun olmaz zaten bakmadan yazıyorum ama 4 aile ferdi kullanacağı için diğerleri sorun yaşayacak diye bekledim belki tr tuş takımı haricen satılır falan diye ama maalesef böyle bir şey olmadı. Ayrıca tr tuş takımı olsaydı bu klavyeden 5-6 tane satmış bile olacaktım. Müşteri görünce aklı gidiyor ama tr karakteri olmayınca almıyor.

• G9-19 ikilisi aldım ve memnunum ha o kadar para verilirmi bak bu tartışılır
  • G15 V1 kullanıyorum olduktça yeterli bir klavye alırken ozellıkle v1ını arastırıp aldım malum V2 si 1 in yanında bıraz sonuk kalıyo haa G19 dersek guzel degılmı tabıkı bunlardan daha guzel ama fıyatı g15 in 3 katına yakın bence bu orantısız .

ekranı bıraz daha buyutseler bu klavye laptop olacakmıs neredeyse
  • Konuyu hortlatmış gibi olucam ama bilmenizde fayda var ,
    Bendede eng Q Logitech Dinovo Edge var ve tuşların bastığınızdan farklı çıkması sorun oluyordu , özellikle türkçe harfler neysede üst rakam takımındaki sembollerin ezberlemeside zor :(
    klavye sticker denen ve google'da ararsanız bulabileceğiniz ürünlerden aldım ve 10 dakikada yapıştırdım. Cidden hem gayet kaliteliler hemde klavyede orjinalliği bozmıyacak kadar az belli oluyorlar(ancak birine özellikle belirtirsem 10 dakika inceleyip tuşların üstünde yapıştırma olduğunu anlıyor).
    Bir düşünün derim , 7tl yapıştırma + 3-4 lira kargo ile uğraşmaktan kurtulursunuz.
  • güzel inceleme, teşekkürler
  • Konuyu Tekrar Hortlatalım Klavyeyi Almayı düşünüyorum fiyatı düşer diye cok bekledik ama tık yok 10-20 Tlden aşşa kuruş düşmedi klavyeyle ilgili sorum olmuyacak klavye zaten bir numara forumda bayadır araştırıyorum nadir şikayetler war bunlarda belli başlı türkçe karakter Enter tuşunun küçük olması vs. bunlar benım ıcın sorun teşkil etmiyor daha öncede logitech klavye kullanmşlığım war Logitech'in birçok klavyesinde Türkçe karakter mevcut deil zaten

Benim Sorum şimdi bu ürünü alırız 1aya tutup yeni bi Game Klavye cıkarmasın logitech o zaman pekde iyi olmaz ne olsa ürün bildiğim kadarıyla 2yıl öncesinin ürünü.
  • Oyun oynayanlara tek tavsiyem var:g13. Yok bundan daha muhtesemi. Joystici hiç kullanmam dıyorduk şimdi onsuz yapamıyorum. Kesinlikle bir defa kullanın,bağımlısı olucaksiniz.
  • Gec oldu ama G15 bozulunca mecbur bende G19'a gectim.

Ürunle ile ilgili sikintisi veya sorun yasayan varmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 15 Temmuz 2012; 18:12:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman herkes memnun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.