Bildirim
.::Logitech G15 v2 Keyboard (Resimler)::.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
görüntüsü çok kaba.Ben logitech den daha iyi bir tasarım bekleridim -
10 numara klavye daha ne olsun.. -
hep parasal kaygılardan bunlar hocam...
bak diğer normal setlerindeki tasarımlarına uzay aracı gibi oldu iice..
ama gel görki bu backlightlı setler şuanda giriş aşamasında olduğundan böyle görünüyorlar çatır çatırda satılıyor..
1-2 sene içerisinde rakiplerininde bukonudaki tutumlarına göre çok daha farklı tasarımlar bekliyorum ben logitechten...
g15 serisine gelince...
Türkiyeye özgü klavye çıkartılmaması haala koskoca bir fiyaskodur...
sırf bu yüzden almıyorum bu klavyeyi...
hatlarında biraz daha teknolojik dokunuşlar bekliyorum bundan sonraki modellerindede..
quote:
Orjinalden alıntı: disdanger
görüntüsü çok kaba.Ben logitech den daha iyi bir tasarım bekleridim
-
bu arada bu ekran kenarındaki tuşlarıda hiç beğenmedim hiçte fonksiyonel görünmüyorlar...
-
arkadaşlar ben eski versiyonunu aldım fakat media tuşlarıyla kontrol edemiyorum müziğimi felan ne olabilir acaba -
tek kelimeyle bayıldım -
Türkçeyi hiçe saymadıkları zaman, türkçe harfleri klavye de bulundurdukları zaman görüşürüz, logitechle...
Ayrıca pahalı da bence... -
bence bu kadar para verilip alınacak bir klavye backlight seçimi ve tasarım açısından daha şık olmalı nedense bu oyun için üretilen çevre birimleri hep kaba oluyorlar benim düşünceme göre.Mavi bir ışıklandırma çok hoş olabilirdi -
Ben g15 v1 i daha çok beğeniyorum. Hem daha fazla makro imkanı hemde lcd ekran koruması ve multimedia tusların yerleri gayet iyi ama bunun da arka ışıkları çok iyimiş ama.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X