Şimdi Ara

Logitech G105 84,90 TL (BKM ile 64,90 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
2
Favori
2.260
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kliksada oyun ve oyun aksesuarlarına özel hediye çeki var 35 TL'lik. O ve ilk bkm alışverişi (20 TL) birleşince 120 TL'lik klavye 65 TL'ye geliyor. Amazonda falan bile 40 dolar.

Fiyat gerçekten çok uyguna geliyor, yarı yarıya düşüyor resmen. Ama alınır mı alınmaz mı karar veremedim. Yani normal klavyeden ledleri dışında ne farkı var ki? Bilgisi olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum...

Link:
    http://www.kliksa.com/urun/logitech-g105-gaming-tr-klavye/902293698

İndirim Kodu:
    KLIKSAOYUN35

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip

• Fiyat iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne dersiniz klavye ihtiyacım var ve blackfriday geçti ve bkm hiç kullanmadım yani 65 e düşecek büyük ihtimalle
    ek:aldım valla bu fiyata başka f/p bulamayacağımı düşündüm.haydi hayırlısı.
    ek2:aldıktan sonra dedim bi inceleme bakayım teknoseyir incelemesinde murat abi (2012 mayıs)90 tlye satılıyor dediülke ne gerilemiş 4 senelik cihaz 30 lira pahalanmış indirimlerle 4 sene önceki halini alıyor heyt be.
    ek3:ürün sabah geldi.yani 1.5 günde ups le gelmiş oldu.hızı beğendik klavyede hoş.yani aydınlatması var tuş atama falan.güzel oldu şimdi laptop klavyesinden terfi edeceğimden alışma sürem olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7ADF8CF23 -- 10 Aralık 2015; 19:44:32 >
  • Dostum fiyat hatası yok mu 120 tl demişsin 35 tl çıkar 95 tl yapar 20de çıkar 75

• quote:

Orijinalden alıntı: etherion

Dostum fiyat hatası yok mu 120 tl demişsin 35 tl çıkar 95 tl yapar 20de çıkar 75

Hocam sağlama yapın

İyi fiyat.
  • Demage kullanıcısına yanıt
    Aynen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dostum fiyat hatası yok mu 120 tl demişsin 35 tl çıkar 95 tl yapar 20de çıkar 75

120-35=85

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

120-35=85

Ahahahahha akşam akşam iyi güldüm matematiğide unutmuşuz denklemlerden fonksiyonlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etherion -- 8 Aralık 2015; 22:58:45 >

• quote:

quote:

quote:

120-35=85

Ahahahahha akşam akşam iyi güldüm matematiğide unutmuşuz denklemlerden fonksiyonlardan

Olue öyle dalgınlıkla hocam Alsam mı almasam mı karar veremedim klavyeyi. Mekanik değil sonuçta sadece makro tuşları + led ışığı var. Bu ikisi içinde 65 TL bile çok bence.

• Peki şöyle soruyum x7 ile kıyaslanınca nasıldır

• quote:

quote:

quote:

quote:

120-35=85

Olue öyle dalgınlıkla hocam Alsam mı almasam mı karar veremedim klavyeyi. Mekanik değil sonuçta sadece makro tuşları + led ışığı var. Bu ikisi içinde 65 TL bile çok bence.

Hocam eğer oyun oynuyosanız klavyeyi bir yerde deneyin elinize iyi oluyosa alın 65 tl eder diye düşünüyorum en dandik everest klavyeler bile 40 tl bu vergilerle

• X7 var buna geçsek fark yaratır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: nexcore

X7 var buna geçsek fark yaratır mı

Yaratır. X7den g105e geçmiş olursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2013 te almıştım, ledleri dışında bir konforu yok, makro tuşları dışarıda kaldığı için ben fazla kullanamadım, ihtiyacım da olmamıştı, oyundan oyuna değişir, ben o zamanlar 75 civarı almıştım. Bu zamanda 90 lirayı hak eder bence, piyasaya göre düşünürsek.
  • Geçen sene x7 klavyem bozulunca yenisini almaya Electro Point mi Electro World müdür nedir öyle bir yeni açılan mağazaya gittim. Beyaz eşyadan tutunda neyine kadar ararsanız bütün elektronik zımbırtıları satan bir yer. G103 70TL, G105 90TL fiyatındaydı. G103'ün bilekliğinin olması sebebiyle G103'ü aldım.

Farklarını şöyle anlatayım x7 klavyelerdeki tuş malzeme kalitesi kötü olduğundan G103 ve G105'te tuşa bastığınız an tok bir hissiyatı farkediyorsunuz. G105, G103'e nazaran biraz daha kaliteli hissiyat sunuyor ama bir mekanik klavye hissiyatı beklemek yanlış olur. Şu an bu mesajı hala G103 ile yazıyorum bence tek eksiği multimedya tuşlarının olmaması. Macro tuşlarına multimedya fonksiyonları atadım öyle kullanıyorum. Arka aydınlatma istiyorsanız G105, bileklik istiyorsanız G103 tercih edin bana göre. Şahsen klavyeye bakmadığımdan arka aydınlatmanın bana göre bir espirisi yok. Bileklik yazarken rahat ettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 9 Aralık 2015; 1:42:57 >

• Kampanya, şartları sağlayan ilk 30.000 kişi için geçerlidir.

Kampanyayı okumadan alışverişi yaptım, 20 Kasım, 20 Aralık arasında BKM kampanyası geçerliymiş. Çoktan 30bini geçmiştir diye düşünüyorum. 20 Lira yatırmayacaklar paket oldum.

Düzeltme: Az önce mailimi kontrol ettim. Umarım geri ödemeyi alırım.

Tebrikler YASİN , 20TL iade kazandın!

09.12.2015 03:13:00 tarihinde, Kliksa işyerinde, 84,90TL tutarında yaptığın alışveriş ile sayıları 1 milyonu aşan BKM Express üyelerinden biri de sen oldun ve hoş geldin hediyesi olarak 20 TL iade kazandın! İaden 31 Aralık 2015 tarihine kadar alışveriş yaptığın kartına yüklenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaseenstyle -- 9 Aralık 2015; 3:26:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaseenstyle

Kampanya, şartları sağlayan ilk 30.000 kişi için geçerlidir.

Kampanyayı okumadan alışverişi yaptım, 20 Kasım, 20 Aralık arasında BKM kampanyası geçerliymiş. Çoktan 30bini geçmiştir diye düşünüyorum. 20 Lira yatırmayacaklar paket oldum.

Düzeltme: Az önce mailimi kontrol ettim. Umarım geri ödemeyi alırım.

Tebrikler YASİN , 20TL iade kazandın!

09.12.2015 03:13:00 tarihinde, Kliksa işyerinde, 84,90TL tutarında yaptığın alışveriş ile sayıları 1 milyonu aşan BKM Express üyelerinden biri de sen oldun ve hoş geldin hediyesi olarak 20 TL iade kazandın! İaden 31 Aralık 2015 tarihine kadar alışveriş yaptığın kartına yüklenecek.

Yasin hadi iyisin :) memnun kalırsan alalım bizde

• CriticalWave kullanıcısına yanıt
    Adaş, 11inde kliksadaki indirim bitecek. Birde BKM express'in ilk kullanımda öyle bir indirim var diye aldım. Yoksa 120 lira verilip alınacak klavye değil, steelseries apexi tercih ederim yani. Benim sidewinder x6'nın spacebar tuşunu tutan çentiklerini kırdım temizlerken o yüzden klavye almak zorunda kaldım fırsat var diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaseenstyle

Adaş, 11inde kliksadaki indirim bitecek. Birde BKM express'in ilk kullanımda öyle bir indirim var diye aldım. Yoksa 120 lira verilip alınacak klavye değil, steelseries apexi tercih ederim yani. Benim sidewinder x6'nın spacebar tuşunu tutan çentiklerini kırdım temizlerken o yüzden klavye almak zorunda kaldım fırsat var diye :)

Apexe baktımda Klavye TR değilmiş. Fiyatıda soğukmuş. Amazondan Roccat beklıyodum klavye için cazip bişey cıkmadı bu sene onlar için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.