Yaklaşık 6 yıldır Logitech G102 kullanıyordum ve artık sorun yaratmaya başlamıştı bu yüzden değiştirmek istedim fakat farklı bir mouse a alışamayacağımı düşündüğüm için tekrar Logitech G102 sipariş ettim. Mouse geldiğinde aşırı rahatsız oldum G102 gibi değildi derisi çok pürüzlü geldi ve 2-3 haftalık bir süreçten sonra zar zor alıştım ama halen rahatsız ediyor. Aynı mouse u sipariş etmeme rağmen bu kadar fark olmasının ilginç olduğunu fark ettim ve biraz araştırmaya karar verdim. Logitech G203 isimli mouse u keşfettim herkes ikisinin aynı olduğunu sadece isimlerinin farklı olduğunu söylüyordu. Yabancı kaynaklardan araştırdığımda ise benim fark ettiğim gibi birinin derisinin daha pürüzlü olduğunu öğrendim ve G203 8000 dpi a kadar destekliyor G102 6000 dpi a kadar destekliyor. Yazılımı indirdiğimde 8000 dpi a kadar desteklediğini gördüm. G102 sipariş etmeme rağmen bana G203 göndermiş olma ihtimalleri var mı? ve ikisinin arasında ki farkı bu kadar net hissetmem doğal mı? Dediğim gibi G102 yi 6 yıl boyunca kullandım ve elime diğer mouse gelince özellikle derisi olmak üzere bana çok farklı geldi. Sonuç olarak G102 kutusu ile bana G203 göndermiş olma ihtimalleri var mı? |
Bildirim