Şimdi Ara

Logitech G102 - G203

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 6 yıldır Logitech G102 kullanıyordum ve artık sorun yaratmaya başlamıştı bu yüzden değiştirmek istedim fakat farklı bir mouse a alışamayacağımı düşündüğüm için tekrar Logitech G102 sipariş ettim.

Mouse geldiğinde aşırı rahatsız oldum G102 gibi değildi derisi çok pürüzlü geldi ve 2-3 haftalık bir süreçten sonra zar zor alıştım ama halen rahatsız ediyor.

Aynı mouse u sipariş etmeme rağmen bu kadar fark olmasının ilginç olduğunu fark ettim ve biraz araştırmaya karar verdim.

Logitech G203 isimli mouse u keşfettim herkes ikisinin aynı olduğunu sadece isimlerinin farklı olduğunu söylüyordu.

Yabancı kaynaklardan araştırdığımda ise benim fark ettiğim gibi birinin derisinin daha pürüzlü olduğunu öğrendim ve G203 8000 dpi a kadar destekliyor G102 6000 dpi a kadar destekliyor.

Yazılımı indirdiğimde 8000 dpi a kadar desteklediğini gördüm.

G102 sipariş etmeme rağmen bana G203 göndermiş olma ihtimalleri var mı? ve ikisinin arasında ki farkı bu kadar net hissetmem doğal mı?

Dediğim gibi G102 yi 6 yıl boyunca kullandım ve elime diğer mouse gelince özellikle derisi olmak üzere bana çok farklı geldi.

Sonuç olarak G102 kutusu ile bana G203 göndermiş olma ihtimalleri var mı?

• 102 yerine 203 yollamazlam ama senin 6 yıl önce aldığın cihaz revizyona uğramış olabilir.

model aynı ama ufak değişlikler ile.
    bu tip farklılıklar ülkeler arasında bile var aynı ürün abd de farklı türkiyede farklı olabiliyor.

markalar bu revizyonları o ülkeden aldıkları geri bildirime göre yaparlar.
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    G102 olarak gönderilen mouse un 8000 dpi desteklemesinin açıklaması nedir peki
  • raiden9 R kullanıcısına yanıt
    Nerden satın aldınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech g400s SATILDI
    8 yıl önce açıldı
    Logitech G510
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.