|
logitech g pro x kulaklık aldım bir süre önce.bu kulaklıgı alırken 1more spearhead kullanıyordum .öncesinde ise corsair voide elite 7.1 kablosuz.g pro x malzeme kalitesi kutu içeriği mikrofonun üst düzey olması ve özellikle kulaklık pedlerinin aşırı rahat olması çok uzun kullanımlarda bile kulağı rahatsız etmemesi gibi gerçekten güzel özellikleri olan bir ürün.daha önceki kulaklıklarımı ağrı yaptıgı için iade etmiştim.kulaklarım normalden biraz büyük ve çok hassas yapısal olarak.ama g pro x de bu açıdan mükemmel bir konfora ulaştım.fakat gel gelelim bu kulaklıgın ses şiddeti ve performansı beni bir türlü tatmin etmedi.örnek vermem gerekirse 1more kullanırken windows ses seviyesi 55 lerde falan kullanıyordum ve sesin şiddeti gayet iyiydi.kulagınızı dolduruyordu.müzik ve film ya da oyunda.fakat g pro x in ses çıkış gücü gerçekten az.windowstan 80 lerde ve hatta daha yukarılarda kullanınca nca o zaman sesin şiddeti ve tatmin seviyesi biraz artıyor.ancak o durumda bile 1more kadar başarılı olamıyor.1more da ben 80 lere kadar ses açtıgımda kulakta resmen zıplıyordu.bu konu ile ilgili forumlarda bayağı bir konu okudum ve genelde kullanan herkeste bu sorun mevcut.ancak bu konuda çok memnun oldugunu yazanlarda olmuş.bulabildiğin kişilere yazdım ve sordum siz nasıl yaptınız diye.ama bir geri dönüş alamadım. sizlerden bu ürünü kullanıp çözmüş olan varmı acaba?eğer varsa paylaşırmısınız bilgilerinizi.bu arada anakartım asus tuf gaming b550 m plus wifi.yani ses çıkışı çok üst düzey olmasa da normalden oldukça iyi çalışıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt