Şimdi Ara

LOGITECH Z-5500 İçin Ses Kartı Gerekli Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arakdaşlar, logitech Z-5500 ses sistemim var lakin, ben bu ses sistemini ps3 de kullanmak için almıştım.Ses sistemimi pc de de kullanmak istiyorum.Ses sistemini pc ye dijital olarak bağlayacağım.(Anakartın arkasında olan kırmızı ışık yayan giriş).Şimdi ben bu ses sistemini anakartta bulunan dijital girişten bağlasam çok ses kaybı yaşar mıyım?Yani ses kartı illa gerekli mi?Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.(Anakarttan dijital olarak bağlayınca dolby digital den yoksun mu kalacağım?)

Orjinalden alıntı: rap_üstad

insan için oksijen ne kadar gerekliyse o kadar gerekli

%100 katılıyorum
    Nikon D90 + Nikon MB-D80 + Nikon Nikkor AF 50mm f/1.8D + Sigma 10-20mm f/4-5.6 DC EX HSM + Sigma AF 105mm f/2.8 EX Macro + Sigma AF 70-300mm f/4-5.6 DG APO Macro + Tamron AF 17-50mm f/2.8 XR Di II LD Aspherical IF + Nikon SB-600 + Lowepro-CompuTrekker AW + Logitech Z5500 + Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Notebook + Creative Labs USB Sound Blaster Audigy2 External Sound Card + Monster Notebook + Nokia N95 8GB...
  • cvp kesin ve net.

1881-193∞
  • Ankartına ve işletim sistemine biraz bağlı.

Onboard ses kartın kartın HD ise vista kullanıyorsan onboard iç güveysinden hallice oluyor.
    (yani bi süre idare eder)
    ama ses cipi hd değilse yada işletim sistemin xp ise hemen en az düz 2. el audgy1 alman lazım gerisi bütçene bağlı.

HD olmayanlar realtek için 2. sayısı 5 olanlardır.
    örnek ALC650 ALC850
    HD olanlar realtek için 2. sayısı 6 ve 8 olanlardır.
    örnek ALC662 ALC888
  • on boardla hiç bişekilde verim alamazsın kardeş z5500 ile. creative x-fi al. sonra deneme yap aradaki farkı göreceksin!!!!

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

z5500 alacak bütçen varsa eğer ses kartı almayı zaten bir borç bileceksin. yoksa bu sete ayıp edersin.

bencede , düzgün bir ses kartı olmassa iyi bir ses sistemi almanın ne anlamı olur ki

Orjinalden alıntı: necapogas

ben laptop kullanıorm bu sıstem ıcın onerebılıcegınz bı ses kartı varmı ?

z5500 için soruyorsanız;
    Audigy2 nx ten başlarız,
    Audigy2 zs notebook ile bir üst model deriz,
    x-fi xmod ile bitiririz dersek uygun olabilir.

Arada başka alternatifler de var ama bilinen uygun şekilleri bunlar.

laptop icin fazla tercih yok sanırım en azından ben bir tek nx serisi kartları biliyorum o kadar

http://suganzm.deviantart.com/
    http://www.fotokritik.com/kullanici/?id=103519
  • bugun mavı bılgısayara gıttım laptop ıcın ses kartı sormaya 2 urun vardı 1.Sound Blaster Digital Music SX 2.bide live external dıe 1 urun vardı hangısını tercıh edersınz z5500 icin ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.