Şimdi Ara

LOGITECH G G613 Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Stok Bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, dün denk geldim fiyat oldukça uygun geldi. Gittigidiyor kazanan külübü ve world kart 50 lira puan ile 605 liraya mal edebilirsiniz. Wireless mekanik klavye.

gittigidiyor
    LOGITECH G G613 Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Gri Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/logitech-g-g613-kablosuz-mekanik-oyuncu-klavyesi-gri_pdp_582898074

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Newresim -- 23 Ağustos 2020; 18:21:4 >

• Kablolu klavyelere göre fark olmuyor mu? Tepkime falan?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arka aydınlatma yok bilginiz olsun.

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    İzlediğim incelemelere göre kabloludan farkı yok diyorlar.

• allaturca89 kullanıcısına yanıt
    Beyaz aydınlatma var sanırım hocam, yanlismiyim.

edit: Piller çabuk tükenmesin diye koyulmamış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Newresim -- 23 Ağustos 2020; 17:11:54 >
  • taşın üzerine logitech yazsa kredi çekip alacaksınız. unutmayın ki her markanın her ürünü kaliteli değildir,markaları değil serileri umursayın.
  • extagon kullanıcısına yanıt
    6 senedir g810 kullanan biri olarak gayet memnunum. Rampage kablosuz klavyler bile 500 liraya satilirken, mekanik wireless bu fiyata daha ne olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • logitech mekanik klavyelerde bazı tuşlar 5-6 ay sonra bozulabiliyor. etrafımda da deneyimledigim bir sorun. her modelinde var mıdır bilmiyorum ama cherry mx switchli klavye tercih etmenizde fayda var. uzun yıllar kullanırsınız

Çok yanlış bir düşünce. Logitech G710+ almıştım ve 2 kere kullanıcı hatası olmasına rağmen sıfırı ve üst modeliyle koşulsuz değişim yaptılar. Üstelik bozulan klavyeleri istemediler. Adamların müşteri memnuniyeti gösteriyor ki logitech yazan taşı bile aldırır!

• quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

Çok yanlış bir düşünce. Logitech G710+ almıştım ve 2 kere kullanıcı hatası olmasına rağmen sıfırı ve üst modeliyle koşulsuz değişim yaptılar. Üstelik bozulan klavyeleri istemediler. Adamların müşteri memnuniyeti gösteriyor ki logitech yazan taşı bile aldırır!
    senden zaten 3 klavye parası alıyorlar baştan,tabi değiştirecekler
    Hocam uzun hikaye hiç girmeyeyim, başınıza gelen en iyi sıcak fırsat konusuna girin en çok beğenenlerde bu olayım var Ama kısaca şunları diyeyim ilk mekanik G710’u vatandan teşhir klavye olarak almıştım 185 TL’ye... klavye kan ağlıyordu bir çok yerinde sorun oluşmuştu, logitech satıcısı merkeze yazın yenisini gönderirler demişti alırken.. şimdi 10 katı kadar kardayım. Bu dediğiniz olay tamamen Euro yüzünden kaynaklı. 100 Euro olan ekipman 900 tl olup vergilerle 1800 olması çok normal. Ürünlerinin teknik özelliklerini övmüyorum yanlış anlaşılmasın, bazı tuşlar kolay çıkıyordu mesela. Eleştirmeye eleştiririm sorun yok.

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    ben de buna güvenip vatandan alıcısı olmayan logitech kablosuz klavyeyi 10 liraya satın alıp logitech ten alıcı talep ettim
    39,90₺ öde al dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki worlpuan vakıfbanktanda 50 gelirmi
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Stok bitti hocam.
  • Newresim kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer oluyorsa farklı bir üründe kullancaktım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.