Şimdi Ara

Logitech F710 & F310 öneriniz? (sadece kullananlara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konu çok var ama benim sormak istediğim şu,

D Pad tuşu , F310 da bu tuş biraz bozulacak gibi durması çoğu yerde var, belki öyle değildir ama bu hissi vermesi oyun esnasında büyük etki yapacağını düşünüyorum.

D pad tuşundan dolayı birkaç kez gamepad alıp kullanamadım. Onun için bu tuş benim için önemli.

F710 kullananlar, D pad tuşu aynı bozulacak hissini veriyor mu?

Bu konuda bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 27 Ekim 2014; 11:32:43 >

• D pad tusu oyun esnasında devamlı bastığın bir tuş değil ki. İhtiyaç halinde bir kere basıyorsun. neden bozulsun?
  • Pes oynarken ben onu kullanıyorum, joistik ile oynayamıyorum, onun için önemli.
  • Kardeşim ben f710 kullanıcısıyım, öncelikle d pad tuşunun bozulma gibi bir ihtimalini bile aklından çıkar ben pes'i kaç senedir d pad tuşuyla oynarım bu koldada öyle.Herhangi bir sorun daha karşıma çıkmadı.Tek eksiği var dualshock3-4 gibi d pad güzel değil ama olsun napalım
  • Dün son dakikalarda çok gidip geldim, belkide 5 kez son karar verdim diye karar kıldım ama son dakikalarda kararsızlıklar içinde "almışken iyisini alayım" mantığına güvenerek f710 aldım.

Daha gelmedi ama araştırmalar da f710 u tercih etmem sebeplerimi belirteyim.
    öncelikle şunu hatırlatayım. f310 ile f710 arasında sadece kablosuz ve titreşim farklı yok.

1. En önem verdiğim D-pad tuşu f710 da daha sağlam duruyor ( yakın video incelemelerinde bunu anladım) f310 da daha havada olan tuş , f710 da içe kapanık daha sağlamlık görüntüsü veriyor.

2. Birçok oyunda titreşim önemli bir etken, sonuçta bu gamepadi alıyorsanız araba yarışından tutunda futbol oyunlarına kadar birçok oyun oynanıyor, hatta telefon oyunlarını bile :) . bu durumda titreşim zevk açısından önemli bir etken

3. kablosuz özelliği ki bu gamepad bunun için ön planda, güzel bir özellik, PC de sürekli takılı duran ve kablo karmaşası yapan bir kablo olacak yerde düzgün ve sizi rahatsız etmeyen bir ortam olması önemli bir etken.

Bunlar ana etkenler, bunun haricinde görünüm olarak f710 daha güvenilir hissi uyandırıyor gibime geldi.

Ürün elime ulaşınca biraz denemeden sonra görüşlerimi tekrardan aktaracağım.

• f710 alarak doğru bir karar vermişsin.
  • F710 çok sağlam gamepad bugün bir ek gamepad aldım kasindim aslında xbox360 gamepad aldım tavsiye ederim hem daha hafif hemde ele daha güzel oturuyor alternatif olarak da düşünülebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende f710 ile xbox360 arasinda gidip geliyordum surekli f710 un tuslari sert geldigi icin xbox i tercih ettim parmaklari yorarmi ilerde bilemem ama dualshock3 un dpad i bile zamanla yorarken f710 butun tek tus dpad olmasi hayli hayli yorar diye dusundum biraz sert olmasida cabasi oyuzden binevi analogla oynamaya alismak icinde xbox i tercih ettim, xboxs analog gayet hosuma gitmeye basladi dualshock3 ve f710 un alistigimiz analoguna nazaran xbox in analogu oyuk gibi olmasi avantaj kayma riskide bi hayli dusuk duals.3 ve f710 un analoguna gore.

ben kendi fikrimi soyledim ama siparisi verdiginiz icin hayirli olsun demek duser umarim hosunuza gider f710 malzeme olarak kaliteli bir urun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.