Bildirim
Logitech f310 mu Monster pusat pro mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
1.5 aydır Monster Pusat kullanıyorum F1 2019, Mortal Kombat 11 ve GRID: Autosport oynadım saatlerce. Açıkçası böyle bir kalite asla beklemiyordum. 5 saat aralıksız oyun oynadım gamepad ile ellerim hiç yorulmadı. 8 saat şarj süresi var zaten. Oldukça da ergonomik. Kablosu ile 2 saat şarj ediyorsunuz. Ben gecikme ve bağlantı sorunları yaşamadım. Alacaksanız Pusat alın vallahi mis gibi.
F310'un en iyi tarafı kablolu olması. Bir de PS gamepadlerine alışkın iseniz F310 alabilirsiniz. -
F310 söyledim beğenmezsem 15 günde iade ederim kendini belli eder 15 gündequote:
Orijinalden alıntı: Guest-53F6806FD
1.5 aydır Monster Pusat kullanıyorum F1 2019, Mortal Kombat 11 ve GRID: Autosport oynadım saatlerce. Açıkçası böyle bir kalite asla beklemiyordum. 5 saat aralıksız oyun oynadım gamepad ile ellerim hiç yorulmadı. 8 saat şarj süresi var zaten. Oldukça da ergonomik. Kablosu ile 2 saat şarj ediyorsunuz. Ben gecikme ve bağlantı sorunları yaşamadım. Alacaksanız Pusat alın vallahi mis gibi.
F310'un en iyi tarafı kablolu olması. Bir de PS gamepadlerine alışkın iseniz F310 alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam naptın beğendin mi ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Güzel hocam beğendim memnunumquote:
Orijinalden alıntı: Charlei
Hocam naptın beğendin mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba hala memnun musunuz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X