Şimdi Ara

Logitech Dünyası / Fanatikleri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
181
Cevap
0
Favori
12.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adaptörden olabilir gerçekten. 2 tane distribütör var hizlisistem ve logosoft. garanti hizlisistemse 1-2 hafatada çözülür. logosoft daha çabuk çözebilir.
  • cuguruk
    ilgin için teşekkür ederim
  • LOGITECH - MX REVOLUTION

fiat yüksek ama beraberinde kaliteyide gözünüze sokan bir ürün ...alan arkadaşlar varsa bir iki sorum olacaktı ben dün akşam aldım ama kafamı karıştırdı:))
  • Ben de bugün Logitech Rumblepad II aldım (kablolu model), oldukça memnunum, nihayet Metal Gear Solid 2'yi sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightwing

Ben de bugün Logitech Rumblepad II aldım (kablolu model), oldukça memnunum, nihayet Metal Gear Solid 2'yi sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum...

bu game pad de analog yon tuşları mouse'un gorevini goruyor mu?
    mesela tom raider gibi oyunlarda sağa sola hareketler mouse ile yapılıyor. bu gamepad deki analog yon tuşları ile mouse un gorevini goruyor mu?
  • Bende Logitech x530 speaker ve lx110 desktop set kullanıyorum, çok çok da memnunum
  • Logiech G1'i sanalmarketim.com dışında,İstanbul içinden alabileceğim bir yer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramsesIII -- 4 Şubat 2007; 4:06:29 >
  • Logitech'i Tek Geçerim
  • yani logitechin en dandik sayılabilecek gamepadini aldım precision modelini tam hatırlamıyorum ama analogu bile olmamasına rağmen piyasadaki bir çok gamepadden daha iyi performans veriyor insanın eline öyle iyi oturuyor ki,iyi ki varsın logitech
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramsesIII

Logiech G1'i sanalmarketim.com dışında,İstanbul içinden alabileceğim bir yer var mı?

Arkadaşlar bilen var mı,acil lazım?
  • arkadaslar ben dun logıtech lx 300 satın aldım bunun ıle ılgılı bılgısı olan arkadaslar cd kurulum ıslemı yaptımda fare accleratıon hızı slow ve fast default ayarları bastan 4.tırnak aralıgında acclerate de low bunu nasıl ayarlarsam duzgun rahat kullanabılırım set poınt settıgnslerınden halledıcemde ben sıze sormak ıstedım lutfen yardım edın
  • en iyisi
    quote:

Orjinalden alıntı: Extinet_DeviL

Logitech'i Tek Geçerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: AyyuzluMm

en iyisi
    quote:

Orjinalden alıntı: Extinet_DeviL

Logitech'i Tek Geçerim

en iyi si o NECO
  • Elbette logitech fakat kablosuz set kullanacak arkadaşlar LX500 kullanıcısı olarak mause için bir de şarjlı pil almalarını öneririm.

Logitech Dünyası / Fanatikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 9 Şubat 2007; 16:56:49 >
  • Amma LOGITECHÇİ varmış yaw.Bi yardım edin hele :)

http://forum.donanimhaber.com/m_12229766/tm.htm
  • arkadaşlar selam bir counter oyuncusu olarak G5 sahibiyim ve deişik bi sorunla karşılaşıorum
    mouse da nedense karşıma adam çıktıı zaman takılmalar oluor ekran kartıydı sistemdi dienler olucak biliorum ama diil 2 ayrı yerde denedim sonuç aynı basılı tutuorum tuşa ve kurşunları atarken takılıo sanki silaha su kaçmış gibi :) bi fikri olan varsa sevinirim yoksa zaten vatan a götürücem allah kerim

tşkler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: haimow

arkadaşlar selam bir counter oyuncusu olarak G5 sahibiyim ve deişik bi sorunla karşılaşıorum
    mouse da nedense karşıma adam çıktıı zaman takılmalar oluor ekran kartıydı sistemdi dienler olucak biliorum ama diil 2 ayrı yerde denedim sonuç aynı basılı tutuorum tuşa ve kurşunları atarken takılıo sanki silaha su kaçmış gibi :) bi fikri olan varsa sevinirim yoksa zaten vatan a götürücem allah kerim

tşkler..

2 yıldır logitech mx518 mouse kullanıyorum ve geçenlerde ilk olarak ghost recon oynarken ateş ettiğimde mouse ya ateş etmiyordu ya da sürekli ateş ediyordu sonra oyundan kaynaklandığını düşünerek windowsa döndüğümde sol tuş arasıra basmıyordu yani sol tuşta bi sorun olduğunu anladım. Pislikten tozdan dolayı tuş takılıyordu temizleyince düzeldi.

• Severek kullanıyoruz ürünlerini.
  • Logitech z4 Kullanıyorum zamanında iyi para verdim ama kısık sesdeki kalite neyse Son Sesdede aynı.
    Kaliteden Ödün vermeyenlerin markası Logitech
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayon

quote:

Orjinalden alıntı: haimow

arkadaşlar selam bir counter oyuncusu olarak G5 sahibiyim ve deişik bi sorunla karşılaşıorum

tşkler..

2 yıldır logitech mx518 mouse kullanıyorum ve geçenlerde ilk olarak ghost recon oynarken ateş ettiğimde mouse ya ateş etmiyordu ya da sürekli ateş ediyordu sonra oyundan kaynaklandığını düşünerek windowsa döndüğümde sol tuş arasıra basmıyordu yani sol tuşta bi sorun olduğunu anladım. Pislikten tozdan dolayı tuş takılıyordu temizleyince düzeldi.

teşekkürler ama sende nası bilmiorumda G5 de vida fln yok nası açtın içini :S ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.