Şimdi Ara

.::LOGITECH DRIVING FORCE GT KULLANANLAR KULÜBÜ ::. (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.415
Cevap
72
Favori
317.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Crew'de force feedback'i kullanabilen var mı? Açınca kendi kendine sapıtıyor sağa sola dönüyor, ayrıca 900 derece değil 180 derece görüyor bilen varmı?
  • Satılık GT bulunuyor. Tertemiz neredeyse hiç kullanılmadı. Sıfır alınmıştı. Kutusunda.
  • miy1925hassun M kullanıcısına yanıt
    usb girişini çıkar geri tak kendisi saga sola doner ayarlar
  • Arkadaşlar uzun zaman sonra horizon 3 için kutusundan çıkardım baya tozlanmıştı koyarken sıkıntı yoktu ama şuan nedense fren hafif tutukluluk yapmış. Yani gaz veriyorsun frende basılı olduğu için sadece devir veriyor gitmiyor araba bu sorunu yaşayan çözen oldu mu ? İçini açtım temizledim ama geçmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DFGT Arıyorum satan arkadaşlar ulasabilir mi?

• DFGT arıyorum ben de arkadaşlar. Satmak isteyen varsa uygun fiyata İstanbul içi elden teslim alabilirim. Herhangi bir kusuru olmayan temiz ürün arıyorum.
  • Arkadaşlar dün 2. el force gt aldım, fakat farkettiğim şey direksiyon oyunda olmasan dahi ellemiyorken ufak tefek sağ sola titriyor ve sürekli tık tık sesi duymak zorunda kalıyorum. Bir kaç kere elle dokunup durdurabiliyorsun ama bu şekilde çok saçma.. bunun bir ayarı varmı yoksa sıkıntı mı var direksiyondan ? Hala garantisi var ürünün olmadı götüreyim garantiye ? ne dersiniz ?
  • oveo531 O kullanıcısına yanıt
    O bende de oluyor 2. El aldim. Sorun ola bilir. Birde bende kalibrede sikinti var. Hafif sola dogru bir tik durunca tam ortali oluyor. Benim de garanti de cam ediyor bende vermeyi düşünüyorum.

Kulanmadiginiz sürece elektriğe bağlı tutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 16 Ekim 2016; 15:30:00 >
  • oveo531 O kullanıcısına yanıt
    Tipik DFGT problemi, garantiye gönderin. 1,5 yıl önce aynı sorunu yaşadım, yenisiyle değiştirdiler:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=114882249

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventserdar -- 17 Ekim 2016; 6:59:05 >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde de benim de öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

O bende de oluyor 2. El aldim. Sorun ola bilir. Birde bende kalibrede sikinti var. Hafif sola dogru bir tik durunca tam ortali oluyor. Benim de garanti de cam ediyor bende vermeyi düşünüyorum.

Kulanmadiginiz sürece elektriğe bağlı tutmayın.

quote:

Orijinalden alıntı: leventserdar

Tipik DFGT problemi, garantiye gönderin. 1,5 yıl önce aynı sorunu yaşadım, yenisiyle değiştirdiler:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=114882249

Direksiyonun kendini ortalama ayarını düşürünce sorun kalkıyor ama tabii böyle çözümler geçici. Garanti olayını denemekte fayda var, teşekkürler cevap için

Dün vatan bilgisayara götürdüm teslim ettim, servisteki elemanın demesine göre büyük bir ihtimalle sıfırı ile değişim yapacaklarmış :P Bu sorunu yaşayan varsa hemen götürüp garantiye versin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oveo531 -- 21 Ekim 2016; 0:36:47 >

• Sıfırını nerden bulabilirim?yardımcı olur musunuz?
  • emregs190530 E kullanıcısına yanıt
    Gold İst/Bahçelievler mağazası:http://www.gold.com.tr/logitech-driving-force-gt-ps3-direksiyon_u
    Yıllar önce piyasaya 100 $ civarı fiyatla girmiş bir alet. Ben ikinci elini aldığım sırada 450-500 arasıydı ve ne hikmetse sürekli artıyordu.
  • Ben orayı aradım konuştum teşhir ürünü kalmış sadece

• İstanbul içi elden satan varsa bu hafta sonu almalıyım
  • Arkadaşlar uygun adaptör nerede bulabilirim

• S.A. bir direksiyon seti almak istiyordum ve 2 tane direksiyonda takıldım, biri DFGT diğeri ise DF PRO sizce hangisini alayım, gerçeksi olsun istiyorum 2 modeldende uygun ve satılık direksiyon buldum sadece 25 TL fark var arasında
     .::LOGITECH DRIVING FORCE GT KULLANANLAR KULÜBÜ ::.
    bu DF pro DFGT yide zaten biliyorsunuz

• cümleten iyi akşamlar arkadaşlar ,
    kullanmakta olduğum logitech driving force gt satılıktır ,
    hiçbir sıkıntısı yoktur bir üst seviye direksiyon seti almak için satmaktayım ,
    fiyat 300 pazarlıksızdır , (fethiye içi elden teslim edebilirim diğer türlü kargo alıcıya aittir)
    ilgilenenlere duyurulur..
    not : isteyene foto.larını atabilirim arkadaşlar çekmeye üşendim..
  • Vatanda bu ürün için 150 tl diyor fiyat doğrumu acaba
  • Herkese selamlar. Elimde DFGT nin son sürümü olan kutusu vs herşeyi son sürüm olanı var. 15 Ay daha garantisi var. 600 Tl ye almıştım. Kutu, kutu içeriği tam. Çocuk eline geçmemiş tertemiz makinadir. 5-6 kere kurdum kullandım. Sonra vakit olmadığından kutusuna kaldırdım. Tertemiz hiç bir sorunu deformasyonu olmayan DFGT satılıktır. Direksiyon üzerindeki jelatini dahi duruyor... Kutusundaki naylonlarına kadar!!! Temiz sorunsuz cihaz almak isteyenlere duyurulur. Fiyat vermek istemiyorum. Özelden iletişime geçersiniz...İsteyene foto atılır.

Edit: Satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrandLotus -- 23 Aralık 2016; 21:32:59 >
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.