Şimdi Ara

.::LOGITECH DRIVING FORCE GT KULLANANLAR KULÜBÜ ::. (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.415
Cevap
72
Favori
317.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yağladınız mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağlamadım nasıl yağlıyoruz detaylı bilgi verirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda1043 kullanıcısına yanıt
    Hocam zeytinyağını bir beze döküp direksiyonu ovalayın. Sorun geçicektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: YusufYLDZ046

Selamunaleyküm satılık logitech dfgt adaptör satan arkadaş lar lütfen bana yardımcı olsunlar
    Bu mesaja eklenen görseller:

.::LOGITECH DRIVING FORCE GT KULLANANLAR KULÜBÜ ::.

bn bi ara normal dizüstü adaptörü taktım sorunsuz çalışıyordu:)

• quote:

Orijinalden alıntı: maydo67

benide ekleyebilirsiniz

Alıntıları Göster
    Satan var ise PM. Garantisi olmasına gerek yok ucuz ve temiz olmalı :)
  • Satan varsa alırım 0541 670 48 13 cep No

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eragon09

Satan varsa alırım 0541 670 48 13 cep No
    Ben de 2. el dfgt alıp aranıza katıldım ancak bir sorum olacak.
    ETS2 oynarken FFB saçmalıyor direksiyonu ortaladığımda. Sağa sola çevirirken hafif bir titreşim veriyor sessiz bir şekilde ama ortaladığımda titreşim oldukça artıyor ve garip tıkırtılar çıkarıyor.
  • https://youtu.be/e3aVLA_1uwM

Bu videodaki ses gibi bir ses bahsettiğim. Çok hafif direksiyonu sağa sola da döndürüyor, baya güçlü bir titreşim gibi.
    Yabancı forumlarda FFB deadzone undan kaynaklanıyor diyorlar ama siz ne dersiniz?

• Bursa içi yada il dışı 250 tl temiz sorunsuz olması kaydı ile dfg olan varsa alırım birde sahibinden 200 tlyr bi ilan var 0546 610 40 34 numarası wattsap tan konuşmak istio cebe havale Dio itibar etmeyin dolandırıcı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamun Aleyküm Çok Acil Cevap Lazım Arkadaşlar Yazımı Gören Cevaplasın Lütfen

Ben Bir Direksiyon Alacağım LOGITECH DFGT Fakat Direksiyonun Pedalı Sıkıntılı BEN DIYORUM KI BU DFGT YI ALSAM SONRA BIRDE LOGITECH MOMO ALSAM PEDALINI DFGT ILE KULLANABILIRMIYIM

• Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımda driving force gt nin driver'ı kurulu. Son zamanlarda pc'yi açıtığımda oyuna girmeden önce kalibre amaçlı logitech profiler'ı açtığımda driving force gt nin yerine başka bir model direksiyon resmi çıkıyor. Sanırım wingman serilerinden biri. Eski haline döndürmek için uygulamayı kaldırıp tekrar yüklüyorum düzeliyor ama bilgisayarı kapatıp açtığımda yine aynı sorun oluyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasthero41 -- 5 Eylül 2016; 0:28:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lasthero41

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımda driving force gt nin driver'ı kurulu. Son zamanlarda pc'yi açıtığımda oyuna girmeden önce kalibre amaçlı logitech profiler'ı açtığımda driving force gt nin yerine başka bir model direksiyon resmi çıkıyor. Sanırım wingman serilerinden biri. Eski haline döndürmek için uygulamayı kaldırıp tekrar yüklüyorum düzeliyor ama bilgisayarı kapatıp açtığımda yine aynı sorun oluyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Eğer seti USB 3.0 portu üzerinden bilgisayara bağlıyorsanız bir de USB 2.0 portu üzerinden bağlamayı deneyin.

• Usb portlarının hangisi 3.0 hangisi 2.0 olduğunu nasıl anlayabilirim.

• Selam .media marktan cocuguma bu direksiyondan aldim teshir uruniydu adaptoru yok.nereden bulabilirim acaba acil cevap lazim tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaaaaa

Selam .media marktan cocuguma bu direksiyondan aldim teshir uruniydu adaptoru yok.nereden bulabilirim acaba acil cevap lazim tesekkurler

Herhangi bir elektronikçiden 24 Volt, 1000 miliamper, klasik uçlu adaptör alıp kullanabilirsiniz.

En fazla 20 TL bilemediniz 25 TL verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0d

quote:

Orijinalden alıntı: tolgaaaaa

Selam .media marktan cocuguma bu direksiyondan aldim teshir uruniydu adaptoru yok.nereden bulabilirim acaba acil cevap lazim tesekkurler

Herhangi bir elektronikçiden 24 Volt, 1000 miliamper, klasik uçlu adaptör alıp kullanabilirsiniz.

En fazla 20 TL bilemediniz 25 TL verin.

Tesekkurler aynen oyle yaptim aldim calisiyor

• Bu direksiyondan alacağım Ankara'dan İstanbul'a ptt kargo tahminen ne kadar tutar? Kutunun boyutları ne kadar?

• Arkadaşlar merhaba.

Ben de tutuldum bu direksiyona fakat şimdi bu zamanda alınır mı yoksa daha üst modelini mi alsak acaba?
    Gran Turismo ve ETS2 oynuyorum. Sıfır mı alsam 2. El mi bilemedim. Pekte güvenemiyorum açıkçası 2. Ellere.

Siz ne düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blastium

Arkadaşlar merhaba.

Ben de tutuldum bu direksiyona fakat şimdi bu zamanda alınır mı yoksa daha üst modelini mi alsak acaba?
    Gran Turismo ve ETS2 oynuyorum. Sıfır mı alsam 2. El mi bilemedim. Pekte güvenemiyorum açıkçası 2. Ellere.

Siz ne düşünüyorsunuz?

tamamen sizin maddi gücünüze bağlı. eğer Playstation da da oynarım diyorsanız bunu alabilirsiniz. fakat PC de simulasyonu doruklara kadar yaşayacağım dersen G27 alabilirsin.
  • Merhabalar, ets 2 için ayar paylaşırsanız sevinirim. Oyunda ki direksiyon ile dfgt bir değil. Tam sonuna kadar çevirince, oyunda daha fazla dönmüş gibi gösteriyor. Merkezleme, sertlik gibi ayarlar. Yani gerçeğe en yakın ayarlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
    Birde yeni profil açtım, fakat diğer oyuna girince yine o ayarı kullanıyor. Profil ne işe yarıyor yada nasıl yapmam lazım. Biraz bilgilendirirseniz sevinirim acemiyim direksiyonda daha. :)

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.