Şimdi Ara

.::LOGITECH DRIVING FORCE GT KULLANANLAR KULÜBÜ ::. (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.415
Cevap
72
Favori
317.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nası pişmanım sattığıma ya keşke bi kenarda dursaydı, şu an arıyorum bulamıyorum

Kutu garanti önemli değil temiz, ffb motoru sağlam mekanik aksamında sorun olmayan direksiyon satmak isteyen varsa pm atabilir. O zaman 150ye alıp 6 ay sonra yine 150ye satmıştım şimdi 200e alayım diyorum cihaz yok piyasada
  • Aldım tekrar hasretim 3 gün sürdü

H-shifter yapmak istiyorum forumdaki yapanları inceledim gamepad in boardını cıkartıp switch lehimleyerek yapmışlar hatta öyle olunca ekstra tuş bile konulabiliyormuş ancak sıfır elektronik bilgimle beceremem gibi geliyor

Analogu söküp yerine çubuk sokarak yapanlar var ama o da çok sağlam ve kullanışlı olmaz. Oynadı, düştü, çıktı, tutan tırnak kırıldı vs uğraştırır.

Napıcam bilmiyorum
  • Bu direksiyon bir harika...
  • arkadaşlar merhaba bu direksiyonu alıcamda ikinci el kontrolü nasıl yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Sezer

Bu direksiyon bir harika...

geç tepki veriyormuş gibi geldi bana döndürüyorum direksiyonu oyunda nerdeyse 1 saniye sonra dönüyor direksiyon
  • 2. El arzasız, tamir görmemiş temiz direksiyon satan varsa mesaj atsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS3'te Dirt, Grid ve NFS Shift'te kullandım/kullanıyorum. PC'den bir fark yok.

Alet süper, onu merak ediyorsan.
  • merhaba bu dreksiyonun versiyon 2 si varmış arasında fark var mı kutuları değişik birde 942 diye başlıyor.
  • ertug34 E kullanıcısına yanıt
    Sadece kutu farklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yarın 2. el gt alacam daha önce bir cafede g27 kullanmıştım onun dışında hiç direksiyon setim olmadı ürün geldiğinde sağlam mı değil mi diye nasıl anlarım ? nelere dikkat etmeliyim ?
  • Arkadaşlar merhaba bende almaya niyetli gibiyim en kısa zamanda. PS3'e alacağım. Oldu ki PS4 alırsam kullanabiliyor muyum? Birde en uygun 460 liraya buldum. Uygun mu? 3 sen öne 250 liraydı almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okantopuz

Arkadaşlar merhaba bende almaya niyetli gibiyim en kısa zamanda. PS3'e alacağım. Oldu ki PS4 alırsam kullanabiliyor muyum? Birde en uygun 460 liraya buldum. Uygun mu? 3 sen öne 250 liraydı almadım.

Ps 4 te çalışmıyor

• Biryerde çalıştırabilen aparatlar var diye okumuştum. Bende aldım, özendim, özel stand yaptım, 4 senedir 5 sefer ya kullandım, ya kullanmadım. Vakit olmayınca takılamıyorsun. Ama muhteşem bir deneyim.

• quote:

Arkadaşlar merhaba bende almaya niyetli gibiyim en kısa zamanda. PS3'e alacağım. Oldu ki PS4 alırsam kullanabiliyor muyum? Birde en uygun 460 liraya buldum. Uygun mu? 3 sen öne 250 liraydı almadım.

nerede buldunuz 460 tl ye?
  • Steam dan Assetto Corsa aldım Logitech Diriver Force GT desteklemiyor oyun satın alma zamanı 2 haftadan fazla olduğu için oyun iadesi yapmadılar oyun elimde patladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix506 -- 25 Ocak 2016; 16:46:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix506

Steam dan Assetto Corsa aldım Logitech Diriver Force GT desteklemiyor oyun satın alma zamanı 2 haftadan fazla olduğu için oyun iadesi yapmadılar oyun elimde patladı

Desteklemediğine emin misiniz? Aylarca DFGT ile Assetto Corsa oynamıştım.

• quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

http://www.teknosa.com/urunler/125081115/logitech-driving-force-gt-direksiyon

ben vatan dan 600 tl ye almıştım 1 ay önce
    o zaman teknosa da stokta yoktu ürün...

• 4 sene once Hepsıburada.com sıtesınden kampanyalı 287tl gıbı bır fıyata almıstım.. Resmen Altından daha hızlı yukselmıs fıyatı fıyatı
  • 5 senelik direksiyonumun bugün sol sabitleme ayağı kırıldı bugüne kadar gram sorunum yoktu nasıl tamir edebiliriz varmı daha önce benzer sorun yaşayan ?
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.