Şimdi Ara

Logitech Driving Force GT 900 Derecede 200 derece gibi dönüyor (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok uzun zamandır kullanıyorum daha önce böyle bir problem görmemiştim. Ancak bu sorun Logitech'in driverini silip tekrar yükledikten sonra başladı.

Silme nedenim ise şu direksiyon sertliği çok sertti bug'a girdi diye düşünüyorum hassasiyeti kısmama rağmen sertliğine aynı şekilde devam ediyordu. Silip tekrar yüklediğimde düzeldi. Şuan direksiyonumu 900 derece kullanamıyorum yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim.

İkinci fotoğrafta kırmızı ile işaretlediğim yer eskiden direksiyonu döndürdüğümde direksiyon ne kadar dönderse o kadar dönerdi şimdi belirli bi yere kadar dönüyor sonrasında direksiyon dönmeye devam ediyor ama orası %100 olarak gösteriyor. Yani anlayacağınız direksiyon 200 derecede kaldı. Benim tahminim çakıştı eski driver ile yeni driver ama bilmiyorum dostlar.

Not: Format atarak sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerdesouza -- 14 Ocak 2017; 4:17:39 >

Orijinalden alıntı: white_predator

Hocam eğer sorun çözülmediyse setting ten calibrate e basıp tekrar kalibrasyon yapmayı deneyin.

Hocam yardımınız için teşekkürler denemiştim sorunu yaşarken olmamıştı format atarak çözdüm

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.