Şimdi Ara

LOGITECH Driving Force GT - 219 TL Kdv Dahil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  LOGITECH Driving Force GT - 219 TL Kdv Dahil

ÜrünFiyatı: 285 TL
    TeknopFiyatı: 219 TL KDV dahil

Kampanya süresi : 3 Gün

www.teknop.com

Garanti Bilgileri
    2 Yıl İthalatçı Firma Garantisi

LOGITECH DRIVING FORCE GT DİREKSİYON

Güç geribildirimi
    Maksimum kontrol ile yolun her metresini hissedecek ve gerçek hayattaki gibi bir yarış deneyimi yaşayacaksınız. Güç geribildirimi ile gerçeği hissedebilirsiniz.

900 derece direksiyon açısı
    Direksiyonu sağ ve sol kilitlenme noktaları arasında 2,5 tur döndürebilirsiniz; tıpkı çoğu gerçek arabada olduğu gibi. Simülasyon oyunları konusunda ciddi misiniz? Logitech çevrebirimlerinin simülasyon oyunlarını nasıl daha gerçekçi hale getirdiğini öğrenin.

28 cm'lik kauçuk kaplamalı direksiyon simidi
    En yoğun geçen yarışlarda bile direksiyonu rahatça kavrayacaksınız.

24 konumlu ayar kadranı
    Arabanızı performansına ciddi ciddi hakim olmak için fren öngerilimine, çekiş kontrol sistemine (TCS) ve daha pek çok özelliğe bir çırpıda ince ayar verebilirsiniz.

Gaz ve fren pedalları
    Gerçek hayattakiyle aynı tasarıma sahip pedallar, gaz ve fren tepkisine hassasiyet kazandırır.

Popüler oyunlar için özel ayarlar
    Direksiyondaki en küçük bir hareketinizin bile oyuna yansıdığını görecek ve hissedeceksiniz; hem de ölü noktalar ve gecikme olmaksızın.

Windows tabanlı bilgisayar
    Pentium® veya uyumlu işlemci
    Windows® XP veya Windows Vista™, Windows® 7
    256 MB RAM
    20 MB kullanılabilir sabit disk alanı
    CD-ROM sürücü
    USB bağlantı noktası

PLAYSTATION®2 bilgisayar eğlence sistemi
    PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence sistemi

Garanti Bilgileri
    2 Yıl İthalatçı Firma Garantisi

Paket İçeriği
    Güç geribildirimli direksiyon
    Gaz ve fren pedalları
    Güç kaynağı
    Kullanıcı belgeleri

Üretici Firma Linki
    http://www.logitech.com/tr-tr/gaming/wheels/devices/4172

• vay be,gold bunu 2-3 ay önce 80küsür liralardan sattı şimdi 220tl ye sıcak fırsatı açılıyor..
  • Piyasa fiyatı olarak sıcak sayılabilir, ama bu aletin 50 liralık olanlarından hiç bir farkı yoktur. Wingman formula gp kullanıyorum 6 sene önce felan almıştım, 50 tl ye bulabilirsiniz ve taş gibi bir alettir. Kız arkadaşım bile bozamadı hesap edin. (Bayanları direksiyon setiyle oynarken görenler ne dediğimi bilir) Yada 300 lira civarına ikinci el temiz bir G25 bulabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: ashestoashes

Piyasa fiyatı olarak sıcak sayılabilir, ama bu aletin 50 liralık olanlarından hiç bir farkı yoktur. Wingman formula gp kullanıyorum 6 sene önce felan almıştım, 50 tl ye bulabilirsiniz ve taş gibi bir alettir. Kız arkadaşım bile bozamadı hesap edin. (Bayanları direksiyon setiyle oynarken görenler ne dediğimi bilir) Yada 300 lira civarına ikinci el temiz bir G25 bulabilirsiniz.

Nasıl fark olmaz anlamadım, özelliklerine iyice bak istersen. sınıfında fiyat olarak en iyisidir. ama 200 TL çok. genelde kampanyalarda 120-140 arası satılıyordu...

ürünü gokhan1907 nickli arkadaşa sattım
    hayırlı uğurlu olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocake -- 6 Mayıs 2011; 11:58:01 >

Piyasa fiyatı olarak sıcak sayılabilir, ama bu aletin 50 liralık olanlarından hiç bir farkı yoktur. Wingman formula gp kullanıyorum 6 sene önce felan almıştım, 50 tl ye bulabilirsiniz ve taş gibi bir alettir. Kız arkadaşım bile bozamadı hesap edin. (Bayanları direksiyon setiyle oynarken görenler ne dediğimi bilir) Yada 300 lira civarına ikinci el temiz bir G25 bulabilirsiniz.

aynen kız arkadaşım momo'yu parçalıycaktı aldım elinden
    PSN : geoxid
  • ben eylülde vatandan 142tl almıstım. 220cok bence max. 150-160tl ederi olmamlı

Driving force GT ile kıyaslama yapılacak bir başka direksiyon seti piyasaya henüz gelmedi. G25 ve G27'ler de kıyaslama yapılamaz, Çünkü aralarında 400-500 TL. fiyat farkı vardır. Bu iki set dışındaki hangi ürünle "Driving force GT" yi kıyaslarsan kıyasla, Mercedes'in yanında en fazla (iyimser düşünürsek) Renoult gibi kalır. Fakat 220 TL bu set için sıcak olmayı bırak buz gibi soğuk olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celalll

quote:

Driving force GT ile kıyaslama yapılacak bir başka direksiyon seti piyasaya henüz gelmedi. G25 ve G27'ler de kıyaslama yapılamaz, Çünkü aralarında 400-500 TL. fiyat farkı vardır. Bu iki set dışındaki hangi ürünle "Driving force GT" yi kıyaslarsan kıyasla, Mercedes'in yanında en fazla (iyimser düşünürsek) Renoult gibi kalır. Fakat 220 TL bu set için sıcak olmayı bırak buz gibi soğuk olmuş.

katılıyorum üstad.

yaklaşık 4-5 ay önce 99 liradan sıfırını aldım. kalite olarak logitech markasını piranhalarla falan karıştırmasın kimse :)

• teknosa da geçen 99tl idi aynı direksyon almaktan son anda vaz geçtim bu fiyatı görünce şimdi seslice birşeyler mırıldandım ama yazarsam ceza verirler

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

teknosa da geçen 99tl idi aynı direksyon almaktan son anda vaz geçtim bu fiyatı görünce şimdi seslice birşeyler mırıldandım ama yazarsam ceza verirler

Bir ara teknosa 280-320 TL. Gibi rakamlara satıyordu. Ben zaten ne zaman Teknosa görsem hep mırıldanırım zaten.
    Şimdi işler iyi gitmiyor diye hergün kampanya yapıyorlar. Milleti keriz sanıp, kazıklamaya çalışacağına; zamanında adam gibi fiyatlandırma yapsana.

SAKIP AĞA gitti bunlar cozuttu. Türkiyenin iyi zamanlarında hep ortadalar. Ne zaman kriz olsa gemiyi önce bunlar terkediyor. Geçen sefer ki ABD'deki krizi bahane edip binlerce kişiyi işten çıkardılar.

• Bende bu aralar DFGT almayı düşünüyorum ama bu sıcak fırsattaki gibi 219 TL bence çok fazla. Arkadaşların dediği gibi bi kaç ay öncesine kadar 140 TL civarında satılan ürün şimdi niye böyle oldu anlamadım! Sanırım stoklarda azaldı, bu yüzden. Zaten milletçe hep fırsatçı olduk çıktık!
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.