Şimdi Ara

LOGITECH DESTEK KONUSU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
60
Favori
45.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batw0

    Türkiyeye gelmiş bile -.-

    eee UPS farkı logitech'e topluca bir teşekkür maili atmak gerek gerçekten yaptıkları bu hareket beni çok memnun etti
  • Merhaba arkadaşlar,

    Telefonla arama imkanı olmayınca direk destek sayfasından iletişime geçeyim dedim.

    15.12 de talep oluşturdum.
    18.12 de sevkiyat bilgileri ve istenen foto vs yi belirtir yanıtı aldım.
    Aynı gün cevap verdim,yalnız fotoları üstte "manage attachments" kısmına ekledim.
    Cevap gelmeyince 21.12 de bir de mail üzerinden fotoları ekleyip göndereyim dedim ama,maile fotoğrafları eklediğimde siliyor ve gözükmüyor.
    Attığım mailler destek sayfasında gözüküyor.

    İşin garip tarafı verdiğim cevaba rağmen destek sayfasında hala üstte "waiting for customer" yazıyor.

    İlave bir case oluşturup sorundan bahsetmeyi düşünüyorum.
  • Bu firmaya hastayım. G700s in kablosunda temazsızlık vardı media markt a götürdüm. Mouse la kutuyuda istediler. Logitechi aradım,yeni kablo gönderdiler. Yanlız bu UPS nasıl bir kargodur. Dün akşam kargo çıktı diye mail geldi bugün öğlen teslim ettiler. Sürat kargoda 2 gündür maltepeden beylikdüzüne kargo getirecek hala vay anam vay.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlave vaka oluşturduktan hemen sonra ürünün kargoya verildiğini,akabinde Ups'den de takip için mail aldığımı belirteyim.

    Demek ki stok durumuna göre hareket ediyorlar ve 6 gün cevap vermeden direk kargoya verebiliyorlar.

    İlk cevaptan sonra herhangi bir geri dönüş almadım.Konuyu okuyup durumu benimkine benzer arkadaşlara belki bir faydası olur.

    Bu arada ben de şu renklendirme olayını takip ediyorum,takipteyim :)

    Geriye bir tek G502 kaldı,inşallah o da Ocakta.
  • Bende renklendirme takibindeyim :) Aslında poşet ile denedim görünüm olarak rgb den hiçbir farkı yok. ancak tuşlara basarken rahatsızlık hissi uyandırıyor.. o yüzden pek hazetmedim. Bu DayDream olayı bence güzel ama siparişi beklemek adamı öldürüyor. Aliexpress den 1 ay önceki siparişlerimin bir kısmı bile hala elime ulaşmadı. Bu DayDream tarzı birşeyi kendimiz yapamazmıyız acaba. İnce renkli Plexi yada ışığı rahat geçiren renkli plastiklerden.
  • Batw0 kullanıcısına yanıt
    Hocam g1 tuşları ile f tuşları kullanmıyorsanız çok fazla benim gibi sadece o tuşlara uygulayabilirsiniz poşet işini. Ben oyle yaptım cok memnunum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Daydream olayına bittim ben aslında çok basit bir olay ama elde imkan yok :) Getirticem aslında beklemek çok bunaltıcı
  • Batw0 kullanıcısına yanıt
    20-30 günde geliyor en geç baggood'dan, 1.5$ verip takip kodlu da alabilirsin. ben 3-4 gün önce aldım takipsiz olarak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 23 Aralık 2015; 23:05:28 >
  • 5/10 dolar fazla verip 10günde gelmesi gibi bir durum söz konusu değil dimi :D öyle bir seçenek bulamadım ben mesela
  • Batw0 kullanıcısına yanıt
    maalesef
  • Benim de g710 elime ulaştı ve klavyeyi çok sevdim. Ancak şimdi sırada logitech'den tuş isteme sırası var. Gerçi ben tuşlar olmadan da sıkıntısız yazabiliyorum ama tırnak işareti falan kullanırken sıkıntı oluyor. O sebeple isteyeceğim.

    Tüm bu drum içerisinde us layout olması sebebiyle enter büyük ve virgül aşağıda olamıyor değil mi? Ne yazık ki şu anda en çok ihtiyaç duyduğum şey o :)
  • shario S kullanıcısına yanıt
    Öyle olmuyor maalesef.

    İngiltere, UK layout, yani ISO layout olsaydı sırf keycap leri değiştirip işletim sistemi ayarlarındanda "türkçe q klavye" diye belirtilinince Türkiye'de satılan klavyeler gibi büyük enterli ve türkçe tuş setli hale getirtmek mümkün olabilirdi.
  • EVet hocam aslında daha önce de söylemişti arkadaşlar bunu ama bilerek ve isteyerek aldım. Ancak çok hoşuma gitti yazması falan.. Daktilo gibi vs. Çok tatlı sesi var ancak daha oyunda deneme fırsatım olmadı. Bir de sabit hat bulabilirsem eğer arayacağım türkçe tuş takımları için. İlginiz için teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shario

    EVet hocam aslında daha önce de söylemişti arkadaşlar bunu ama bilerek ve isteyerek aldım. Ancak çok hoşuma gitti yazması falan.. Daktilo gibi vs. Çok tatlı sesi var ancak daha oyunda deneme fırsatım olmadı. Bir de sabit hat bulabilirsem eğer arayacağım türkçe tuş takımları için. İlginiz için teşekkür ederim.

    aramana gerek yok talep oluştur yukarıda adım adım anlattım
  • Bu da benim çalışmam arkadaşlar,tuş değiştirme ile birlikte 3 saatimi aldı.Hanım olmasaydı işim zordu,ince işçilikler ondan.

    Yöntem @ewarr'ınki gibi yalnız ortada kalan kısmın iyi kesilmesi gerekiyor.Malzeme yine LC Waikiki'den üç değişik saptan yaptık.Diğerleri pek randıman vermedi :)

    Şu dikkatimi çekti,yeni tuşları takarken fazla bastırmamak gerekiyor.Yeniden sökerken bu daha iyi anlaşılıyor,çünkü ilk söktüğümde çok kolay çıkmıştı.Tek ataçla çok daha rahat sökülebiliyor.İki ucunu L şeklinde büktükten sonra atacı U şekline getirip çok güzel bir aparat elde ediyorsunuz.

    Buradan Logitech,LC Waikiki ve @ewarr kardeşime sevgilerimi gönderiyorum :)



    LOGITECH DESTEK KONUSU




  • Abi süper olmuş valla, cok beğendim...
    Ayrıca lcw poşeti sapı komik ama gerçekten en iyi sonucu lcw poşet sapı veriyor
    Ellerine sağlık süper olmuş,
    Boyle bir G710 istesende yok G910 havası ve G710 kalitesi daha ne olsun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R3Dizayn

    Arkadaşlar Amazondan ya da başka mağazalardan Yabancı Klavye alıp soruları olan arkadaşlar için bu konuyu açtım. Sorularınıza burada cevap bulabilirsiniz...Bizzat Logitech Global Yetkilisi ile görüşülerek alınmış bilgilerdir...

    G710 / G710+ / G910 KLAVYELER HAKKINDA


    G710 için ve G910 için Türkçe Tuş Takımı mevcut değil. ve G710+ için mevcut. Amazondan veya herhangi bir yerden İngilizce Klavye olarak G710 veya G710 + Aldığınızda Logitech G710+ için sunulan Türkçe Klavye Tuş takımlarını ücretsiz olarak yollayacakmış G710 için de G710+ Switch olan tuş takımını göndeririz dediler.

    G910 için henüz Türkçe klavye tasarlanmadı ve yedek parça olarak da sunulmadı dedi. Ne zaman G910 Türkçe Klavye çıkar, sonrasında da G910 yedek parçası olarak sunulur; o zaman bizi arayın ürünün garantisi olsun veya olmasın hiç önemli değil, bize G910 aldığınızı ve TR Tuş takımı istediğinizi belirtin hemen yollarız dediler.

    Bu arada UK veya Almanya gibi Avrupa mağazalarından alırsanız (Amazon UK gibi) Uluslararası garantiden faydalanabilir, cihazınızda sorun olduğu an yenisi ile değiştirebilirsiniz dedi. Fakat US Mağazalarından alınan cihazlarda sadece 30 günlük Garanti (İade/Değişim) Sunulur dedi. Ama garanti olsun veya olmasın Tuş Takımını ücretsiz yollayacağız dediler. TR de satışı olmadığı için, iyi niyet amaçlı olarak ücretsiz gönderiyoruz herkese dediler...

    SIKÇA SORULARN SORULAR (SSS)


    - Nasıl Alacağım / Ne Diyeceğim ?

    + Logitech'i arayıp, cihazı yurtdışından aldığınızı, (Amazon olduğunu belirtebilirsiniz) ürünün Klavye Tuş Diziliminin İngilizce olduğunu ve Türkçe Tuş takımı temin etmek istediğinizi belirtin size yardımcı olacaklar kendileri. Kasmanıza hiç gerek yok. Oldukça kolay yardımcı olmaktadırlar. Mail adresinize bir referans numarası verip, ürünün açıp istedikleri bilgileri referans numarası ile birlikte fotoğraflanmış olarak isteyecekler. Ardından yanıtladığınız maildeki bilgilerinizde vereceğiniz adresinize Tuş Takımını ücretsiz olarak yollayacaklar. 3 ile 7 gün arasında gelecektir...

    -Nereyi Arayacağım ?

    + Logitech'i Evden ya da İş telefonundan arayacaksınız. Cepten ararsanız kullanılamamaktadır der.
    Sadece mesai saatlerinde çalışıyorlar. Sabah: 09:00-17:00 Saatleri muhtemelen...Diğer saatlerde ararsanız telefonlara bakan olmaz...

    Logitech Global (Hollanda): 00800 448825862

    Mail: customercare@logitech.com - Arayamayan arkadaşlar bu adrese Türkçe olarak mail atın, durumu izah edin yine yardımcı olacaklar inşallah...


    - Arama Hattı Ücretli mi?

    + Hayır. Ücretsiz.

    - Müşteri Hizmetleri Türkçe mi Konuşuyor İngilizce mi ?

    + Türkçe konuşuyorlar.

    - Türkçe Tuş Takımı Hangi Klavyeler için mevcut?

    + Türkçe Tuş Takımı G710/G710+/G910 klavyeleri içinde sadece G710+ için mevcut. Fakat G710+ Klavyesi G710 için de kullanılabilir dediler ve isterseniz onu da yollayacaklar. G910 için TR Klavye çıktığında yine arayıp durumu izah edip TR Klavyeyi alabilirsiniz ücretsiz olarak.

    -Kargo ya da Ürün için Ücret Öder miyim ?

    +Hayır Hiçbir ücret ödemeyeceksiniz....

    - Amazon mu yollayacak Logitech mi ?

    +Amazon Yollamayacak. Logitech i arayıp bizzat siz isteyeceksiniz.

    - Çok önceden almıştım ya da ürünümün garantisi yok bana da yollarlar mı ?

    +Evet yollarlar. Klavyeye sahip olmanız yeterli. Garantisi olmasa dahi TR Klavye yollarız dediler.

    -Ürün elime gelmeden de isteyebilir miyim?

    + İstedikleri bilgiler için cihazın gelmesi gerekmektedir.

    - Garanti Konusu Nasıl ?

    + Logitech, Kıtalararası Garanti vermemektedir. O yüzden Avrupa mağazaları dışında alınan ürünlerin, sadece Mağaza tarafından 30 gün iade/değişim hakkı olacaktır. Avrupa mağazalarından alınan
    ürünlerin 2-3 yıllık garantileri bulunacak. Böylece sorusuzca değişim/onarım ya da yeni cihaz alabileceksiniz garanti kapsamında. En altta detaylıca yazdım...


    Mekanik Sesten Rahatsız Olanlar O-Ring alırlarsa ses daha azalır... Videoda izleyebilirsiniz.










    O-Ringi AliExpress'ten Satın Alabilirsiniz (1.13 Dolar) :http://www.aliexpress.com/item/120Pcs-White-Rubber-O-Ring-Keycap-For-Cherry-MX-Switch-keyboard-Dampers-Hot/32294048536.html?spm=2114.01020208.3.1.ZcA8R3&ws_ab_test=searchweb201556_7_79_78_77_80,searchweb201644_0,searchweb201560_9


    Klavyede Çok tıklama ya da basmama sorunu yaşayanlar bu videodan faydalanabilirler:https://www.youtube.com/watch?v=Tw_tpElJbxY
    (Teşekkürler: MuhendisMurat)

    quote:

    Orijinalden alıntı: R3Dizayn

    ÖNEMLİ - GARANTİ HAKKINDA


    Arkadaşlar Logitech'i aradım az önce. Amazondan aldığım ürün geldi ama arızalı, ne yapabiliriz değim. Amazon, stoklarında kalmadığı için sadece iade işlemi yapabileceğini, benim ise iadeyi değil değişimi istediğimi belirttim. Bu yönde yanıt almaya çalıştım.

    Logitech Yanıtı: "Mağaza iade/değişim hakkı devam eden ürüne, kendileri tarafından destek verilemeyeceğini, bunun için 30 günlük süre boyunca Amazondan iade/değişim hakkı talep edebileceğimi ya da Kıtalararası Garanti geçerli olmadığı için, ürünü aldığım kıta olan Amerika'dan yani Logitech USA'dan yardım alabileceğimi, Logitech USA ile iletişime geçip onlara da durumu arz etmem gerektiğini, USA'da 1 yıllık garanti geçerli olduğu için oradan yardım alabileceğimi (kesin olmamakla beraber, çünkü yine önce Amazon ile iade/değişim hakkınızı çözün diyebilirler) söylediler..." belirttiler.

    Muhtemelen Logitech USA ile de iletişime geçsem, öncelikle yine mağaza iade değişim sürecinde olan ürüne destek veremeyiz diyecekler. Yine de şansımı denemeyi düşünüyorum, bakalım. Bugün tekrar Amazon ile iletişime geçip, ürünün stoklarında olması dahilinde değişim hakkı kullanmak istediğimi belirteceğim inşallah. Sonucu yine yazarım..

    Kısaca arkadaşlar, Amazon USA'dan alınan ürünlerin iade/değişim hakkı sadece Amazon tarafından veriliyor. Logitech USA ile durum nedir bilmiyorum ama. Bizim Amazondan ürün alırken sadece Amazon dan 1 aylık garanti/iade/değişim hakkı aldığımızı iyi bilmemiz ve ona göre davranmamız gerekiyor.



    İyi akşamlar. Bi sorum olacak yeni aldığım mouse g303 fabrika çıkışlı sensör oynama ve ses çıkartma sorunu var bunun değişimini nasıl sağlarım?




  • 710 için tr laout geldi. Bu klavyeye o ring takıp menun olan var mı acaba? Ses gecr epey rahatsız ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G710 için logitechin programinni kurdum ama don zamanlarda surekli appcrash hatasi veriyor açılmıyor program

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle bir konu çok iyi olmus
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.