Şimdi Ara

LOGITECH DESTEK KONUSU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
835
Cevap
60
Favori
45.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Hocam kablo ile oynadım da çözemedim. Net bir şey gözlemleyemedim. Benim aynı anda başka bir klavyem daha takılıydı bilgisayarda. Öyle denemiştim. İkisi beraber çalışıyordu. Sonra ne olduysa G710 gitti. Şimdi takıyorum ara sıra ışıkları yanıyor titriyor geliyor ama tuşlar tepki vermiyoru. Bunun üstüne eski klavyem de çalışmadı da windows tanıdı onu şimdi.

    Sizde doğrudan gördü değil mi... 3 pcde denedim üçü de USB Aygıtı arızalı dedi az önce. Sorun klavyede olmadı.
  • dostum , amazona gerek yok. sen logitech ile iletişime geç. Büyük ihtimal ile yenisini göndereceklerdir.Eskisini parçalattırıyorlar ama önce



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vicv3ga -- 12 Aralık 2015; 17:35:34 >
  • Aynrn dostum direkt gördü benim...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazonla görüşüyorum. Elimizde G710 kalmadı dedi. Ürünü yollarsanız para iadesi yapalım diyorlar. Bakalım pazarlığa devam ediyorum.
  • Valla öyle yapacağım hocam Pazartesi inşallah. Amazondan hayır gelmiyor. Ellerinde kalmamış ürün. Ödeme yapalım ürünü iade edin de diyor. O da işime gelmiyor. Çok uyguna aldım nerde bulacam tekrar o fiyata.
  • Hocam benimde takınca direk olarak gördü. Windows sürücülerini kaldırmanı öneririm. Lgs programı da dahil olmak üzere.
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Hocam LGS yi zaten yeni kurdum, görmüyor diye. Eve geçince kendi bilgisayarımda tekrar deneyceğim. Kabloyu takınca Klavye can çekişiyor gibi ışıkları söndürüp yakıyor kısılıp açılıyor. Adeta yaşam savaşı veren bir robot gibi. İlk defa başıma geliyor. Valla çok canım sıkıldı. Ama nasip. Pazartesi Logitech ile görüşeceğim sonrasında duruma karar vereceğim inşallah nasipse. Amazon kargo ücreti dahil tüm ücretleri iade edeceğini söyledi, geri göndermek istersem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 12 Aralık 2015; 17:07:27 >
  • Hocam amazon kargo ücretini karşılıyor bildiğim kadarı ile de ilk gönderimde kargo parasını cebinizden mi vereceksiniz yoksa size ups ya da dhl için kod mu gönderecekler? Ben de duruma göre bu tuş olayı için gönderim yapabilirim.
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Hocam biz kargo parasını ödeyerek gönderiyoruz ürünü. Onlar ürünü alınca Tüm kargo ücreti ile birlikte iade ediyorlar. Ha ben iade etmek istemiyorum o yüzden yollamayı düşünmüyorum. En azından Logitech ile görüşene kadar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavye hepten tepki vermeyi kesti akşam. Anakartı gitti muhtemelen. Org kutusu gibi bir kutuda gelmiş hiçbir koruması yokken. Muhtemelen taşıma sırasında itilip kalkıldı. Ondan olmuştur diye düşünüyorum. Yarın Logitech ile görüşüp inşallah güzel sonuçla dönmeyi umut ediyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde verilmiş kargoya mail geldi, takip kodu sonra mı geliyor? birde skatez için yazdım bakalım yine aynı bilgileri ve fotoğrafları istediler onuda gönderecekler heralde
  • İyi forumlar arkadaşlar amazon.com'dan almış olduğum logitech g710+ modeli türkçe tuş takımı için logitech destekle internet üzerinden iletişime geçtim ve bana verilen kodla ürünün seri numarasının fotografını tekrar göndermemi istediler bende dediklerini yaptım. Bugün bana bir mail gelmiş ama pek birşey anlamadım acaba gönderecekler mi ? Gelen mesaj şu şekildedir ;
    Değişim Ürünü Gönderildi –


    Sayın Alper,

    Bu ileti, RMA paketinizin İade Merkezi'ne ulaştığını ve değişim ürününüzün kargoya teslim edildiğini bildirmek için gönderilen bir Otomatik Bildirimdir.

    ABD'deki müşterilerimizin UPS MyChoice hizmetine kaydolmasını öneririz. Bilgisayarınızdan ya da mobil cihazınızdan teslimat bildirimlerine abone olarak teslimat süresini kontrol etmenizi ve evinizin üyelerine gönderiyi teslim alma yetkisi vermenizi sağlayan bu hizmet ücretsizdir. Teslimattan bir gün önce ve teslimatın yapılacağı günün sabahı alacağınız teslimat bildirimleri dışında, kargonuzun tarafınıza veya bir UPS şubesine teslim edildiğine dair bir onay bildirimi alabilirsiniz. İmza karşılığında teslim edilen paketleri alması için evinizin üyeleri arasından yetkilendirdiğiniz kişilerin adlarını da kaydedebilirsiniz. Üstelik, seyahat seçenekleri de ekleyebilirsiniz. Ne yazık ki bu hizmet henüz ABD dışında sunulmamaktadır.

    Değişim ürününüz Dağıtım Merkezi'nden kargoya verildiğinde, İzleme Numarası içeren bir e-posta bildirimi alacaksınız.

    En iyi dileklerimizle,

    Logitech



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpertercan -- 13 Aralık 2015; 22:04:55 >




  • aynen bana da bu şekilde mail gelmiş saat 15:00 civarı tuş takımlarını yollamışlar bir kaç gün içinde kargo takip no'su da gelir
  • alpertercan kullanıcısına yanıt
    Evet tuşları gönderecekler. Aynı mesaj önceki gün bana da geldi. Ürün UPS ile gönderildiğinde mail adresinize takip kodunu içeren bir mail daha yollayacaklar.
  • Birkaç güne verirler heralde kargoya ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpertercan -- 13 Aralık 2015; 23:15:35 >
  • alpertercan kullanıcısına yanıt
    Kargoya mail gelince veriyorlar hocam. Takip no su sonradan geliyor
  • Teşekkürler :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpertercan -- 14 Aralık 2015; 1:02:54 >
  • ÖNEMLİ - GARANTİ HAKKINDA


    Arkadaşlar Logitech'i aradım az önce. Amazondan aldığım ürün geldi ama arızalı, ne yapabiliriz değim. Amazon, stoklarında kalmadığı için sadece iade işlemi yapabileceğini, benim ise iadeyi değil değişimi istediğimi belirttim. Bu yönde yanıt almaya çalıştım.

    Logitech Yanıtı: "Mağaza iade/değişim hakkı devam eden ürüne, kendileri tarafından destek verilemeyeceğini, bunun için 30 günlük süre boyunca Amazondan iade/değişim hakkı talep edebileceğimi ya da Kıtalararası Garanti geçerli olmadığı için, ürünü aldığım kıta olan Amerika'dan yani Logitech USA'dan yardım alabileceğimi, Logitech USA ile iletişime geçip onlara da durumu arz etmem gerektiğini, USA'da 1 yıllık garanti geçerli olduğu için oradan yardım alabileceğimi (kesin olmamakla beraber, çünkü yine önce Amazon ile iade/değişim hakkınızı çözün diyebilirler) söylediler..." belirttiler.

    Muhtemelen Logitech USA ile de iletişime geçsem, öncelikle yine mağaza iade değişim sürecinde olan ürüne destek veremeyiz diyecekler. Yine de şansımı denemeyi düşünüyorum, bakalım. Bugün tekrar Amazon ile iletişime geçip, ürünün stoklarında olması dahilinde değişim hakkı kullanmak istediğimi belirteceğim inşallah. Sonucu yine yazarım..

    Kısaca arkadaşlar, Amazon USA'dan alınan ürünlerin iade/değişim hakkı sadece Amazon tarafından veriliyor. Logitech USA ile durum nedir bilmiyorum ama. Bizim Amazondan ürün alırken sadece Amazon dan 1 aylık garanti/iade/değişim hakkı aldığımızı iyi bilmemiz ve ona göre davranmamız gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 14 Aralık 2015; 9:29:16 >




  • dostum sendeki de ne şans boyle...
    kimse de sorun yok birtek sende sorun çıktı.çok geçmiş olsun umarım sorunun çözülür..
    yalnız dediğim gibi kablo hasar almış çıktı ürünün..
    açıkçası bu kadar kalın kablonun çok sertt şekilde büzülerek gönderilmesi ayrı bir vaka konusu bence..
    bende ilk kutuyu açtıgımda kabloyu düzeltmem epey vaktimi aldı diyeiblrim ki hala da tam düzelmiş değil
    Tekrardan geçmiş olsun hocam , umarım en kısa sürede çözersin...
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Dostum eyvallah. Sağolasın. Valla nasip dostum. Bayağı can sıkıcı oldu da nasip. Aslında başta bi 10 dakika çalışmıştı. Sonra sapıttı. Aynı anda 2 klavye vardı takılı. Ters devre mi yaptı ne yaptı anlamadım. Ondan sonra gitti.

    Bu arada Amazon ile görüştüm. Öyle bi kıyak yaptılar ki anlatamam :) Adamların iyi niyetleri suistimal edilmesin diye detayları yazmıyorum ama Amazon gerçekten tartışmasız dünyanın en iyi Alışveriş sitesine ve müşteri hizmetlerine sahip...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.