Şimdi Ara

Logitech'den Uzaktan Kumanda ve Mouse karışımı ; MediaPlay Cordless Mouse (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
13.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Şekli hiç iyi olmamış

evet şekil o kadar iyi değil
    üstelik tuşların yerini de beyenmedim ben
    yalnız fiyatı uygun ve özelliği çok.
    bu fiyata mx 310 var bi de ama o da şekilsiz geldi bana yaw
  • şekli güzel diil diyenler birazcik halt etmisler demek gelio icimden ...
    muhtemeşem bi tasarım bence... hele tuşlarına bastıgınızda yanan ışıklarla cok cok güzel gözüküyo ..
    bu mouse ile kız bile tavlarsınız..

ben evmde kullanıyorum ...
    eksi yonu tuşlarının yerleri .. mesela ses kısma yada açma için.. veya şarkı atlamak icin koyulan tuşların yeri iyi diil.. ama uzaktan kumanda gibi kullanılabilmesi cok kullanıslı oluyo bazen ..

ciddi oyuncu olmayan arkadaşlaRA öneririm ..
  • çok güzelmiş ya çok beğendim
  • bu mouse u almayı düşünüyorum arkadaşlar oyunlardaki performnası ele yatkınlığı ve pil kullanım süresi nedir bide zapıtma durumu varmı :) kullanan varsa bilgi verebilirse sevinirim tşk
  • kesinlikle uzak durun bundan. tuşların basılı kalması sorunu hala devam ediyor. öyle çok uzaktan da çekmiyor. hele hele alıcısını kasanın arkasına bağlarsanız çekmeme gibi bir özelliği var. oyun performansından hiç bahsetmeyeyim. pillerle beraber çok ağır oluyor. hassasiyeti ise berbat. ince hareketlere imkan vermiyor. fps oyunlarında headshot yapmak imkansıza yakın.

eski bir quake ve cs oyuncusu olarak kesinlikle oyuncu arkadaşların bu mous'dan fellik fellik kaçmalarını öneririm. tek artısı media özelliği, başka da bir artısı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmedin -- 2 Ocak 2006 13:32:52 >

• offffff of
  • walllaaa bence güzel bir mouse laptop'ımla acayip güzel ve şık görünüyor.. daha alttaki kapama tuşunu kullanmadım kablolu mousedan kalan bi alışkanlık.. pilinin çok uzun süre gittiğini duymuştum çünkü.. ve media modunda üzerindeki ışıkları bence çok başarılı.. tavsiye ederim arkadaşlar.. yalnız bilgisayara takıtığım usb tırıvırısı daha küçük olsaydı hatta görünmeseydi acayip güzel olurdu.. :)
  • Süper bi ürün pili cok uzun gidiyor vede problemsiz cok hızlı şiddetle tavsiye ediyorum
  • medialife ı aldığım ilk gün pişman olmuştum iki sebepten.birincisi hem kendi ağır hem dongle'ı büyük.ikincisi ise firefox'ta a4 mouse'un tekerleği, sekmeleri tek tuşla açarken logitech açamıyordu.kızdım, driverını kaldırdım.
    sonrasında mutlaka bi ayar olmalı diye düşünüp tekrar kurdum ve buldum da tekerlek ayarını...
    ardından media tuşuna da winamp ı yerleştirdim.
    şimdi oyun performansından da kısayol tuşlarından da çok memnunum.ayrıca ele cuk oturuyor bu mouse.

tek sıkıntım winamp'ta ileri geri sarmıyor şarkıları(seeking)...ama windows media player'da yapıyor.bu sorunu da çozersem 4 4lük olucak alet.
  • hiçbişi 4*4 lük olmaz arazi aracları dışında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: VTS*

medialife ı aldığım ilk gün pişman olmuştum iki sebepten.birincisi hem kendi ağır hem dongle'ı büyük.ikincisi ise firefox'ta a4 mouse'un tekerleği, sekmeleri tek tuşla açarken logitech açamıyordu.kızdım, driverını kaldırdım.
    sonrasında mutlaka bi ayar olmalı diye düşünüp tekrar kurdum ve buldum da tekerlek ayarını...
    şimdi oyun performansından da kısayol tuşlarından da çok memnunum.ayrıca ele cuk oturuyor bu mouse.

tek sıkıntım winamp'ta ileri geri sarmıyor şarkıları(seeking)...ama windows media player'da yapıyor.bu sorunu da çozersem 4 4lük olucak alet.

hocam setpoint driverini güncelle.. ben winampta seeking yapabiliyorum.. mouse gelen dirver eski kalıo biraz.. ileri geri tuşu firefoxda çalışmıodu fakat versionu yükseltince çalıştı

• quote:

Orjinalden alıntı: danazor1

quote:

Orjinalden alıntı: VTS*

medialife ı aldığım ilk gün pişman olmuştum iki sebepten.birincisi hem kendi ağır hem dongle'ı büyük.ikincisi ise firefox'ta a4 mouse'un tekerleği, sekmeleri tek tuşla açarken logitech açamıyordu.kızdım, driverını kaldırdım.

hocam setpoint driverini güncelle.. ben winampta seeking yapabiliyorum.. mouse gelen dirver eski kalıo biraz.. ileri geri tuşu firefoxda çalışmıodu fakat versionu yükseltince çalıştı

işte aradıgım cwp buydu dstum saol wlla eğer firefoxta ileri geri yapıyorsa bu mousetan iyisi yok artk..oyun fln diyolar bişeyler sölüyorlar böle şaşkınlıkla okuyorum mouse uçmuş yaa çoktan yapılması gereken her konuda müthiş kolaylık sağlayan bi alet bu..

• artık daha iyi call of duty 2 oynuyorum bu mousela
  • yeni sürümde game mod şeklinde bi sekme çıkıyor oyunlarda etkisi nedir?
  • 2 ay once 50 ytl ye aldim ilk başta cok hosy-uma gitti fakat oyun oynayayim dedim resmen rezalet oyun oynarken bi bakiyorum ses acilip kapanio mouse resmen deliriyo ben de 1 hafta once sattim arkadasa kurtuldum kim bilir belki driverdandir
    ama sunu ogrendim oyun oynuyorsaniz kablosuz mouse lardan uzak durun ben satim kurtuldum
  • bende bu maustan aldim daha 1 hafta once.cok fazla kurcalayamadim ama bi turlu tekerlek tusuna windows explorer i atayamadim.ole bisey secilmiyo.
    oysa a4 tech mausumla yapiyordum.bunlada mutlaka olmasi lazim yapabilen varsa anlatabilir mi????
  • yapmayın n'olur süper mouse yapmıslar her kolaylıgı sunmuslar ama türk insanını düşünmemişler yaw 2 kere internet explorer a tıklayamıyor yurdum insanı :D bu arada bu mouse tek pillede calsıyor hemde sorunsuz kac aydır kullanıom boylece 6 ayda 2 pil bitiyor..deneyin bir isterseniz.Bu arada benimkinin tusları griden siyaha donmeye basladı kotu gorunuyor sizde de oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 30 Ekim 2006; 16:16:43 >
  • İKİ SORU
    OYUNLARDA NASIL
    PİL DURUMU NASIL
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.