Şimdi Ara

Logitech'den Uzaktan Kumanda ve Mouse karışımı ; MediaPlay Cordless Mouse (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
13.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sezerkucuk

quote:

Orijinalden alıntı: ddarendeli

Arkadaşım bende yaklaşık 4-5 yıldır sorunsuz kullanıyordum ama bu yıl beni biraz uğraştırdı. 6 ay önce bozuldu diğer logitech mouselardaki çift tıklama sorunu ortaya çıktı. Her tıklamada çift tıklama yapıyordu söktüm. sol tuşun içindeki zımbırtıyı biraz kastırıp taktım. 6 aydır sorun yoktu ama şimdi yine bozuldu. bu seferki biraz büyük bir sorun. Mouse takıyorum bilgisayar mouse tanıyor fakat işaretçiyi hiç oynatmıyor ışıkları yanıyor reset tuşu açma kapama switchi çalışıyor ama işaretçide tık yok. Çözümü olan lütfen yazsın aynı mouseu bulamıyorum hiçbir yerde.

Usta sana özel mesajda attım ama diğer arkadaşlar görür belki diye burayada yazıyorum. Bende logitech mediaplay mouse var fakat pc ye takılan usb aygıtı kırıldı. Çok araştırım ama uyumlu bir usb aygıtı bulamadım. Eğer elinde Logitech mediaplay cordless mouse e ait usb aygıtı olan varsa bana satabilirmi ?? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim... ( Konu çok eskiden açılmış farkındayım ama bir umut işte..:) )

Logitech'den Uzaktan Kumanda ve Mouse karışımı ; MediaPlay Cordless Mouse

O aygıt bende olsa hala bu mouse'u kullanıyor olurdum :)...

Sen mesaj atınca gördüm nasıl özlemişim bu mouse'u belli değil. 100 dolarlık razer mouse kullanıyorum ama şu mouse'un tadı başkaydı arkadaş!..

• hala kullanıyorum kacıncı senesı unuttum bile koy pilini calıssın sarjli pille 2 3 ay gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

hala kullanıyorum kacıncı senesı unuttum bile koy pilini calıssın sarjli pille 2 3 ay gidiyor

tamam ama benim usb girşi kırıldı yenisini bulmam lazım 2.elde olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: usuph

quote:

Orijinalden alıntı: Sezerkucuk

quote:

Orijinalden alıntı: ddarendeli

Arkadaşım bende yaklaşık 4-5 yıldır sorunsuz kullanıyordum ama bu yıl beni biraz uğraştırdı. 6 ay önce bozuldu diğer logitech mouselardaki çift tıklama sorunu ortaya çıktı. Her tıklamada çift tıklama yapıyordu söktüm. sol tuşun içindeki zımbırtıyı biraz kastırıp taktım. 6 aydır sorun yoktu ama şimdi yine bozuldu. bu seferki biraz büyük bir sorun. Mouse takıyorum bilgisayar mouse tanıyor fakat işaretçiyi hiç oynatmıyor ışıkları yanıyor reset tuşu açma kapama switchi çalışıyor ama işaretçide tık yok. Çözümü olan lütfen yazsın aynı mouseu bulamıyorum hiçbir yerde.

Usta sana özel mesajda attım ama diğer arkadaşlar görür belki diye burayada yazıyorum. Bende logitech mediaplay mouse var fakat pc ye takılan usb aygıtı kırıldı. Çok araştırım ama uyumlu bir usb aygıtı bulamadım. Eğer elinde Logitech mediaplay cordless mouse e ait usb aygıtı olan varsa bana satabilirmi ?? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim... ( Konu çok eskiden açılmış farkındayım ama bir umut işte..:) )

Logitech'den Uzaktan Kumanda ve Mouse karışımı ; MediaPlay Cordless Mouse

O aygıt bende olsa hala bu mouse'u kullanıyor olurdum :)...

Sen mesaj atınca gördüm nasıl özlemişim bu mouse'u belli değil. 100 dolarlık razer mouse kullanıyorum ama şu mouse'un tadı başkaydı arkadaş!..

ya bende mouse var ama usb si yok elinde yokmu usb si :(

• BENDE MOAUS VE USB AYGITI VAR SORUNSUZ BÜTÜN TUŞLAR SAĞLAM VE BOYASI ÇIKMAMIŞ SATTMAYI DÜŞÜNÜYORUM FİYAT OLARAK NE VEREBİLİRSİNİZ
  • BU MAUSTAN VAR BENDE TAM TAKIM SAPASAĞLAM SORUNSUZ SATABİLİRM FİYAT NE VERİRSİNİZ
  • Arkadaşım uzun uğraşlarım sonucunda geçen yıl mouse u tamir etmeyi başardım Şu anda sorunsuz kullandığım için satmayı düşünmüyorum. Satmayı düşünen bir arkadaş var sanırım belki anlaşırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERTİNG

BU MAUSTAN VAR BENDE TAM TAKIM SAPASAĞLAM SORUNSUZ SATABİLİRM FİYAT NE VERİRSİNİZ

usta ben sana özel mesaj attım ordan konuşmaya devam edebiliriz
  • MESAJINIZ GELMEDİ
    70 TL UYGUNSA SİZİN İÇİN SATABİLİRM ÜRÜN TEMİZ VE SORUNSUZ OLDUĞUNDAN BU FİYAT
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERTİNG

MESAJINIZ GELMEDİ
    70 TL UYGUNSA SİZİN İÇİN SATABİLİRM ÜRÜN TEMİZ VE SORUNSUZ OLDUĞUNDAN BU FİYAT

satılldı mı hocam mouse?

ben bu mouse arıyorum kaç zamandır..
  • kardeşim 1 z906 aldım 10 gün sonra kendiliğinden kapanıyor bazen açılmıyor bazen gidip geliyor 1000 liraya aldım çok güzel sistem ama arabamlada servisine götürdüm adamlar hiç biz size döneriz diyor felan filan belkide hiç bişeyi yok ama ille kalacakmış nekadar olduğunuda söylemiyorlar bende aldım getirdim başka tamirciye yaptırırım dedim servis sıfır böyle servisi olduğunu bilseydim hiç almazdım garantili ama başkasına yaptıracam yerini bilen varsa lütfen yazsın yada almak isteyen varsa satabilirim o olmayınca sanki hiç bir ses ten verim alamıyorum telim 0543 574 00 60
  • bnm mousem bu ama atıroyum sağ tık sol yapma uygulamasının ismi nedir bulduysanız link nedir

• bi hort yaapyim ..hala kullaniyorum 2005 de toshiba m70-215 laptop ile beraber almistim..mubarek taş çıktı taş.. etrafini saran o mavi bant yillar icinde parcalanmaya basladi ama hala çatır çatır çalışıyor.

• Gelsin kilolar. O şekil ne öyle.

• Logitech candır.15 yıllık mause var,halen taş gibi...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.