c270 webcam ı 32 bit win7 home işletim sistemine kolayca kuruldu. ancak 64 bit yüklü masaüstüne yüklemede sorun oluyor.
netten sistemime uygun driveri seçip indirdigimde yazılım masaüstüne geliyor yükleme sayfası (içi boş hiçbir yükleme durumu görünmüyor)bomboş olarak bekletiyor. ancak aygıt yöneticisi herşey normal diyor. denetim masasında görünmüyor. sadece logi vidhd diye birşey yükledim o görünüyor. bazı ayarlara izin veriyor. ancak misal bilgisayarıma geldigimde bir sohbet vss açmasam bile camerayı açıp bazı ayarlar yapabilmeme olanak saglayacak birşey veya aygıtı çalıştırmamı görüntüleme yapmama olanak verecek bir aygıt seçenegi gelmiyor. logi vidhd de birçok ayar var ama misal tam ekran olmuyor bu yazılımda camera küçük bir pencere de görünüyor görüntü ve ayarlar. oysa bu c270 720p hd degilmi .
yukardaki yazılımı seçip indiriyorum indikten sonra öyle bekliyor. nette yaptıgım aramalarda bir iki yabancı sitede benzer sorunlara işaret edilmiş çözüm için afaki şeyler söylenmiş.
driver sürücüsünün 64 bitliği var indir yükle sıkıntı ondandır 32 bitliği kabul etmez.
"netten sistemime uygun driveri seçip indirdigimde yazılım masaüstüne geliyor yükleme sayfası (içi boş hiçbir yükleme durumu görünmüyor)bomboş olarak bekletiyor"
hocam zaten 64 bitlik sürümün hiçbir tepki vermeden kurulum yapmadıgından şikayetçiyim.