Şimdi Ara

Logitecg G230 Mu CREATIV 3D ALPHA mı? (Acil Alıcam Acil Yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araştırmalar sonucu cıkardıgım sonuç şöyle;g230 hem kulagı acıtmıyor hem cok sağlam.Creative alpha belli bir süre sonra kulagı acıtıyor ve malzeme kalitesi berbat ama c.s. icin ses kasmada daha iyi + kendi ses kartı var.Yani performans mı (alpha) konfor mu (g230) insan bu ikisinden birini seçmesi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmarna -- 6 Ocak 2014; 13:12:50 >

• Creativ hakkında bilgim yok ama logitech in çoğu ürünü sağlam oluyor ben ve arkadaşlarımın çoğu logitech ürünlerini kullanıyoruz , g230 şuan indirimde galiba 145 TL onu almanı öneririm ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

Creativ hakkında bilgim yok ama logitech in çoğu ürünü sağlam oluyor ben ve arkadaşlarımın çoğu logitech ürünlerini kullanıyoruz , g230 şuan indirimde galiba 145 TL onu almanı öneririm ben

Araştırmalar sonucu cıkardıgım sonuç şöyle;g230 hem kulagı acıtmıyor hem cok sağlam.Creative alpha belli bir süre sonra kulagı acıtıyor ve malzeme kalitesi berbat ama c.s. icin ses kasmada daha iyi + kendi ses kartı var.Yani performans mı (alpha) konfor mu (g230) insan bu ikisinden birini seçmesi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmarna -- 6 Ocak 2014; 13:13:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmarna

quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

Creativ hakkında bilgim yok ama logitech in çoğu ürünü sağlam oluyor ben ve arkadaşlarımın çoğu logitech ürünlerini kullanıyoruz , g230 şuan indirimde galiba 145 TL onu almanı öneririm ben

Araştırmalar sonucu cıkardıgım sonuç şöyle;g230 hem kulagı acıtmıyor hem cok sağlam.Creative alpha belli bir süre sonra kulagı acıtıyor ve malzeme kalitesi berbat ama c.s. icin ses kasmada daha iyi + kendi ses kartı var.Yani performans mı (alpha) konfor mu (g230) insan bu ikisinden birini seçmesi gerekiyor.

O zaman şöyle diyeyim , alpha görünüşe göre o kadar da rahatsız edici gözükmüyor , eğer günde 5,6 saatten az oyun oynuyorsan alpha yı al tüm gün kulağında kulaklık olacaksa da g230 u almanı tavsiye ederim.

• Şenol Güneş kullanıcısına yanıt
    Suanda iş arıyorum işsızım tum gun aralıklı aralıklı olmak uzere oynuyorum kardesim.Ama iş bulunca aksamları oynucam oda kesin değil belki hafta sonları oynarım.Alpha alıyorum.Ha bu aradada dediğin epeyce mantıklıydı kardesim teşekkürler.
  • creative fiyat ürünüdür ama performans olarak logitech kadar iyi değil. ter, kulak ağrısı, yıpranma başlıca sebepleri.
    benim tercihim logitech g230 dur hem fiyat hem malzeme kalitesi hemde performansı gayet iyi
  • Yanlız soyle birşey varmış creative hem ses kartlı oldugundan hemde 3D oldugundan g230dan daha performanslı ama konfor olarak g230 daha iyimiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech x540 mı yoksa x530 mu ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xmarna X kullanıcısına yanıt
    dostum creativein hangi alanda iyi bi şey yaptığını bilmiyorum ama konu gaming series olunca, creative en son gelenlerden büyük ihtimal ki sen burada creative ve logitechi kıyaslıyorsun

yani birisi oyuncu ekipmanı için her alanda uzmanlaşmış diğeri ise 3-4 tane oyuncu için modeli olan bi marka
    kötülemiyorum ama oyuncu ekipmanı olarak creative ve logitech çok farklı yerdeler sadece kulaklıkta değil tüm ekipmanlarda
    istediği kadar iyi ses kartı olsun, rahat her zaman önde gelir benim için
    yani sırf ses kartı var diye kulağımı ağrıtacak yazın terletecek kirlendiğinde temizlenmicek vs. uğraşılmaz
    ekstra 80-100 lira bulur g230 un yanına ses kartıda alırım, kafam rahat eder almasamda olur

yani sırf bi + sı var diye malzemeden kaçmak olmaz

http://forum.donanimhaber.com/m_83809347/tm.htm
    http://www.technopat.net/forum/diger-donanimlar/34968-creative-tactic-3d-alpha-vs-logitech-g230.html

biraz düşünün lütfen, creative mi logitech mi diye kıyaslama yapıyosunuz ve yaptığınız kıyaslama bi oyuncu ekipmanı lütfen

edit: performans olarak creative falan daha iyi değil bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IEfsaneyim -- 15 Ocak 2014; 13:06:15 >

• Kardesim peki g230 3 boyutlumu + olarak 5+1 ses warmı creativedeki gibi? bunlar onemli sanırım oyun ıcın?
    hayır, stereo dur ve oyunlar için en iyi ses klasmanı stereo dur
    size creativei bu kadar sevdiren kişi kim cidden merak ettim

ama sizin görüşünüz daha önemli, imkanınız varsa mağazaya gidin(vatan'da deneme imkanı mevcut)
    iki kulaklığı deneyin bakalım hangisi daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acheron XII

hayır, stereo dur ve oyunlar için en iyi ses klasmanı stereo dur
    size creativei bu kadar sevdiren kişi kim cidden merak ettim

ama sizin görüşünüz daha önemli, imkanınız varsa mağazaya gidin(vatan'da deneme imkanı mevcut)
    iki kulaklığı deneyin bakalım hangisi daha iyi

Kardesim bende suanda 20 liralık stereo kulaklık var.Ve x7 mousum var ama butcem az oldugu ıcın ya kulaklık alcam yada steelseries qxk mouse pad alcam.Once hangisini alırsam daha iyi performans elde ederim kardesim?Fragta iyi derece yapmak icin hangisini alayım sence?
    kulaklık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acheron XII

kulaklık

Dostum neden kulaklık onuda acıklarsan hatta üşenmeden uzun uzun en ınce ayrıntısına kadar bıle acıklayabılırsın.Yani soyle birsey hissediyorum moustan memnunum ama kullandıgım mous pad 3 liralık bunu bi deiştirsem feci akıcam hissi var icimde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.