Şimdi Ara

CREATIVE Tactic 3D Alpha vs. Logitech G230

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Max. 150 TL bütçeli oyuncu kulaklığı arıyorum. Aşağıdaki seçtiğim iki model arasında kaldım. Vatan Bilgisayar'ın hafta sonu indiriminde CREATIVE, 132 TL'ye, Logitech ise, 144 TL'ye düşüyor. Hangisini önerirsiniz. Sizce hangisini almalıyım. Açıklayarak anlatırsanız sevinirim.

Teşekkürler...

http://www.vatanbilgisayar.com/Kulakl%C4%B1k%20ve%20Mikrofonlar/creative-sb-tactic-3d-alpha-sb-tactic-3d-alpha-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi/productdetails.aspx?I_ID=54814

http://www.vatanbilgisayar.com/Kulakl%C4%B1k%20ve%20Mikrofonlar/logitech-981-000540-g230-oyun-headset/productdetails.aspx?I_ID=65944

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narowal -- 11 Kasım 2013; 18:41:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Creative Tactic 3D Alpha bende aynısı 110 TL'ye almıştım internette araştırırsan daha ucuzunu bulabilirsin.
    Bırakın artık şu Vatan Computer'i daha ne kadar kazıklanmayı düşünüyorsunuz?
  • Tactic 3D Alpha'nın malzeme kalitesi çok kötü diye duymuştum. Kulaklıkları kırılan çok insan var.
  • Tactic kullandım, hem klablolu hem de kablosuz olarak. İki ürün arasında fark var açıkçası.

Konfor olarak fark var. Kimileri "benim" gibiler, kulağın üstüne binen patilerden ötürü rahatsız olabiliyor. Bir süre sonra acımaya başlıyor kulak. O yüzden tactic kullanmayı bıraktım. Logicteke geçtim, çünkü "kulağı" içine alıyor. A

Eğer şu kablosuz olanı almayacaksan, ses performansı olarak yakınlar ama tactic'de bas daha iyi onu söylemek lazım. Logictek'te ses az, yani dışarıyı duymuyorsun ama tuhaf bir azlık var. Ama rahatsız etmiyor, tok sesler var. Burada "tercihin" konfor olsun bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Tactic kullandım, hem klablolu hem de kablosuz olarak. İki ürün arasında fark var açıkçası.

Konfor olarak fark var. Kimileri "benim" gibiler, kulağın üstüne binen patilerden ötürü rahatsız olabiliyor. Bir süre sonra acımaya başlıyor kulak. O yüzden tactic kullanmayı bıraktım. Logicteke geçtim, çünkü "kulağı" içine alıyor. A

Eğer şu kablosuz olanı almayacaksan, ses performansı olarak yakınlar ama tactic'de bas daha iyi onu söylemek lazım. Logictek'te ses az, yani dışarıyı duymuyorsun ama tuhaf bir azlık var. Ama rahatsız etmiyor, tok sesler var. Burada "tercihin" konfor olsun bence..

Yani G230 al diyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_57

quote:

Tactic kullandım, hem klablolu hem de kablosuz olarak. İki ürün arasında fark var açıkçası.

Yani G230 al diyorsun.

Ben konforu baz aldığımda evet g230 derim. Eğer vatana gidersen, orada da var test edebilirsin, mp3 çaları kap git :) g230 tercihim olurdu ben şu anda g430 kullanıyorum :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By_57

quote:

Yani G230 al diyorsun.

Ben konforu baz aldığımda evet g230 derim. Eğer vatana gidersen, orada da var test edebilirsin, mp3 çaları kap git :) g230 tercihim olurdu ben şu anda g430 kullanıyorum :)

Bana da G230 daha ağır basıyor. Özellikle de sağlamlık ve konfor konusunda. Birinde sert plastik malzeme varken, diğerinde alüminyum yapı var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu eski sayılır ama genede yazmak istedim. Çekilişten Tactic 3D alpha kazandım , kulaklığı ilk elime alışımda malzeme kalitesinin ne kadar kötü oldugunu hissettim . 1 hafta geçti takıp çıkarırken çatırtılar geldi.Hafiften çatlamaya başlamıştı . 2.hafta kulaklığı taktığımda tamamen kırıldı.Şunuda belirtiyim , kalitesiz olduğunu bildiğim için elimden geldiğince özenli kullandım ama hiçbir şekilde etkili olmadı ve kırıldı. Toplamda en fazla 20-25 kere çıkarıp takmışımdım kulaklığı.Logitech G230 bence en iyi seçim.Tactic 3d Alpha alıpda paranızı boşa harcamayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metrekare -- 14 Ocak 2014; 8:04:34 >
  • Creative alıp da kırmayan bozmayan yok herhalde, Logitech'in malzeme kalitesi iyidir, teknik servisi de iyidir, direk Hollanda'dan sıfır ürün yolluyorlar herhangi bir sıkıntı olduğunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheThoth

Konu eski sayılır ama genede yazmak istedim. Çekilişten Tactic 3D alpha kazandım , kulaklığı ilk elime alışımda malzeme kalitesinin ne kadar kötü oldugunu hissettim . 1 hafta geçti takıp çıkarırken çatırtılar geldi.Hafiften çatlamaya başlamıştı . 2.hafta kulaklığı taktığımda tamamen kırıldı.Şunuda belirtiyim , kalitesiz olduğunu bildiğim için elimden geldiğince özenli kullandım ama hiçbir şekilde etkili olmadı ve kırıldı. Toplamda en fazla 20-25 kere çıkarıp takmışımdım kulaklığı.Logitech G230 bence en iyi seçim.Tactic 3d Alpha alıpda paranızı boşa harcamayın derim.

Ben demiştim zaten, ama hala diretip te Tactic 3D Alpha alanlar var. Ne diyim, güle güle kullansınlar.
  • Kardesim senın actıgın su konudahttp://forum.donanimhaber.com/m_86519662/f_//tm.htm#86519662 ediyleyerek silinebılır yazmıssın konu baslıgı ve konu açıklaması nedir merak ettım.Meragımın sebebi alpha 3d alıcam ama araştırma yapıyorum almadan once.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheThoth

Konu eski sayılır ama genede yazmak istedim. Çekilişten Tactic 3D alpha kazandım , kulaklığı ilk elime alışımda malzeme kalitesinin ne kadar kötü oldugunu hissettim . 1 hafta geçti takıp çıkarırken çatırtılar geldi.Hafiften çatlamaya başlamıştı . 2.hafta kulaklığı taktığımda tamamen kırıldı.Şunuda belirtiyim , kalitesiz olduğunu bildiğim için elimden geldiğince özenli kullandım ama hiçbir şekilde etkili olmadı ve kırıldı. Toplamda en fazla 20-25 kere çıkarıp takmışımdım kulaklığı.Logitech G230 bence en iyi seçim.Tactic 3d Alpha alıpda paranızı boşa harcamayın derim.

Bende de ayni sey oldu allahtan kirilmadi artik takmaya korkuyorum. iPhone 5 in kulakliklarini kullaniyorum su an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.