Merhaba arkadaşlar.Bugün bilgisayarıma windows 7 yükledim ancak kablosuz mouse'um çalışmıyor.Denetim masasında mouse olarak logi-tech mouse'um gözüküyor ama kablolu mouse çalışıyor kablosuzu cihaz çalışmıyor.Bilgisayara bağlı olan alıcısı ile bağlantı kuruluyor.Kablosuz klavyem sorunsuz çalısıyor ama mouse'dan bir yanıt alamıyorum sizde bunun ne olabilir nasıl düzeltebilirim?
hocam set point yazılımını indirin logitech'in sitesinden bilgisayara kurun yeniden başlattın büyük ihtimalle çalışacaktır
Mesajnız için teşekkürler.Bendeki driver xp ve vista uyumlu.Bunu fark etmeden ilk başta onu yükledim ve klavye çalıştı.Klavyenin diğer özel tuşları çalışmadı mail tuşu,mute tuşu,media player tuşu,paint tuşu vs. Daha sonra logitech'in kendi sitesinden set point6.1 i indirdim ancak yine aynı sorun mouse çalışmıyor.Çok saçma.Bİr komşunun bilgisayarında xp yüklü onun bilgisayarına yükledik ve mouse çalışıyor.Mouse da her hangi bir sorun yok ancak windows 7 ile ilgili olsa klavye gibi mouse'un çalışması lazım diğer mouse üzerindeki tuşlarının çalışmaması lazım çok ilginç sebebini anlayamadım.