Bildirim
LOEWE Hakkında Düşünceleriniz ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bana kalırsa en iyi markalardan biri. Ama çok pahalı olur hep. -
enplusun dergisine baktimda,,3milyarada var 10 milyarada,,sonyden philipsten kaliteliyse bundan alalim,,pioneer var bide 5-6milyar oda ii diyolar ama karar veremedik, -
senin peder tutturmakta çok haklı bende loewe derim -
bir yakınım yurtdışında elektronik mühendisi ve özellikle televizyon teknolojileri konusunda çok ilgili..evdeki tüm televizyonları sony..fakat geçenlerde loewe almış, ve çok kaliteli ve sony den daha güzel..
sanırım loewe iyi reklam yapamıyor.. -
bu da sorulur mu yaw. En iyisidir de pahalıdır biraz . paran varsa al. bende philips pf 5421 107 ekran lcd var. çok memnununm ikinci tercihin olsun -
tabiki iyidir.bu işin uzmanı bu adamlar.lowe hepsine
beş basar.diğerleri standart iş yaparken onlar harikalar
yarattı Lcd konusunda , plazma konusunda... -
loewe oldukça kalitelidir yanlız fiyatları uçuk..27" 3500 ytl civarında .. o kadar para verilmez sony alınır derim.. -
fiyat ve dizayna bakarak televizyon kalitesinden nasıl bahsedilebilir?
bang olufsen o zaman en iyi plasmalardan biridir mi demeliyiz, yaklasık 25-30 milyarlık plasmaları ile..
loewe panel ureticisi degildir. kaliteli olabilir "ancak en iyidir, superdir" tarzı yorumlar biraz iddalı olur -
Arkadaşlar ,Loewe CRT televizyonlarda gerçekten en iyilerden biriydi.Bu konuda sizlerle hemfikirim.Ama LCD 'de tamamen çuvallamış durumda. Ankara'nın en büyük elektronik firması satıcılarından Demir Ticaret bile (bunlar Loewe'yi ilk ve yıllardır satanlardan) satısını kesti. LCD'lerde acayip problem gelmeye baslamıs ve türkiye'deki distb.'dan dolayı çok sıkıntı yasanıyormus.
Bu yüzden bir daha incelenmesini öneririm.
Sanırım hepimiz hata yapıyoruz.CRT'lerde iyi olan firmaları LCD'de de iyi zannediyoruz.Sony gibi.
Sony daha V,W ve X serileri ile yeni yeni piyasada olmaya başladı.Kendileri de itiraf ediyor zaten. -
Loewe'yi Atakoy Galleria'daki bir magazada sergiliyorlar.
Sanirim biraz da iltimas yapip, Loewe olan cihazlarin kablo isini cok duzgun yapmislar.
Butun markalardan daha guzel gosteriyor..
Diger Pioneer, Panasonic vs... cihazlar Loewe'lerin yaninda goruntu olarak oldukca sonuk duruyor.
Eger oyle bir sey yoksa, bu iki markaya kiyasla, benim gordugum kadar ustun bir goruntuye sahipse, tereddutsuz Loewe almak lazim.
Ama goruntu ustunlugunden cok da emin degilim...
selamlar -
Loewe,
allayip, pullayip, standart urunleri,
high-end diye sunma basarisina sahip olan bir firmadir.
evet cok basarilidir.dekorasyon anlaminda superdir.
ama eve vazo almiyorsunuz.
boyle markalara paranizi kaptirmayiniz. -
loewe lerde lg panel kullalıyor diye biliyorum, yanlısım varsa duzeltin..
loewe goruntu kalitesi bakımından bir panasonic bir pioneer olamaz plasma konusunda -
sagol dostum
ben de oyle dusunmustum.
Zannediyorum, kablolama isini guzel yapmislardi Galleria'daki dukanda.
Ancak panel estetik duruyor, bu kesin..
selamlar
quote:
Orjinalden alıntı: EliasGS
loewe lerde lg panel kullalıyor diye biliyorum, yanlısım varsa duzeltin..
loewe goruntu kalitesi bakımından bir panasonic bir pioneer olamaz plasma konusunda
-
arkadaslar bugun lowelere baktim gercektende cok pahali ,misafir odasi icin buyuk lcdsine baktim 8.5milyar ve ustelik bana kucuk geldi vede tasarimini pekte begenmedim
sony bravia 40u 2000 102 ekranda ailece karar kildik ve 3kisi almaya karar verdik adam 4,250 den 3,750 ye cekti fiyati sizce nasil bunumu alalim,2hafta sonra almayi dusunuyoruz 3kisi
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152437&productid=evsonykdl40u2000
http://www.shopping.com.tr/Saga.aspx?aID=8&pID=170571
-
EliasGS yanlış biliyosun loewe kendi panellerini kullanıyor.elbette panasonic viera kadar yüksek görüntü kalitesi beklememek lazım ama sony den de iyidir orası kesin -
Loewe hakkında diğerlerinden farklı değil diyen arkadaşlar acaba bu markayı incelediler mi?
Bu markanın üst sınıf ürünlerini inceleyip ona göre yorum yapmak gerekir.
Size bir bilgi; Loewe dünyanın ilk TV üreticilerinden biridir ve bugün geldiği noktada herkese hitap etmemektedir.
Tabi ki düşük serilerine o kadar para vermeyi tavsiye etmiyorum, ancak bu durum üst serilerini görmezden gelmeyi ve markayı yanlış tanımayı gerektirmiyor.
Selamlar... -
Panel üretimi ile ilgili "3 üretici vardır, X marka panelini LG'den almaktadır" demenin ötesinde kaynağından bilgi verebilecek olan var mı ?
Örneğin
- bir tv'nin kalitesini panel ne kadar etkilemektedir, ayrıca işlemcilerin önemi nedir ?
- Panel üreticisi demek ne demek ? Sanki tek bir tezgah varmış da, LG panel olduktan sonra hepsi aynıymış gibi konuşuluyor.
Aynı firmanın ne türde farklı panel üretebileceğini bilen var mı ? -
quote:
Orjinalden alıntı: signore
Panel üretimi ile ilgili "3 üretici vardır, X marka panelini LG'den almaktadır" demenin ötesinde kaynağından bilgi verebilecek olan var mı ?
Örneğin
- bir tv'nin kalitesini panel ne kadar etkilemektedir, ayrıca işlemcilerin önemi nedir ?
- Panel üreticisi demek ne demek ? Sanki tek bir tezgah varmış da, LG panel olduktan sonra hepsi aynıymış gibi konuşuluyor.
Aynı firmanın ne türde farklı panel üretebileceğini bilen var mı ?
azcok mesaj tarzınızı bildigim icin, gereksiz yere gerginlik yaratacak msj atarak cevap vermiycem. cunku o niyetle yazmadıgınızı biliyorum... ancak hakkatende yazılarınız kulaga cok agresif geliyor okuyunca :)
tabiki bunlar farklı seyler, soyledikleriniz mantıklı ancak buraya yazan kisilerde iskembeden sallayarak yazmıyor, tabiki yanılgı ya da yanlıs bilgi olabilir ve eger "siz dogrusunu soylerseniz" bunlar duzeltilir. ancak sadece bunların yanlıs oldugunu ikaz edip yazanlara bilgisiz sıfatını yakıstırmak cok dogru degil.
ben zaten, bilgisine guvendigim birinin bana soyledikleri uzerine "bildigim kadarı ile loewe lg paneli kullanıyor, yanlısım varsa duzeltin" dedim. yanlısım varsa eger siz kaynak gostererek duzeltinki bende ogreneyim.
ve ayrıca lg panel kullanmak ayıplı birseymis gibi soylemedim ben bunu, sadece loewe nin en iyi plazma ureticisi olduguna dair bir hava esmeye baslamıstıki ben panel uretip uretmedigini sorgulamak istedim.
neyse benim bildigim dunyada panel ureten, panasonic, pioneer, samsung, lg, nec ve hitachi vardır. fujitsu da olabilir ancak emin degilim. bunun dısındaki markalar bu firmalar ile ya ortaklasa calısarak (lg-philips gibi) panel gelistirirler ya da bu firmaların farklı aynı veya farklı islemcili panellerini kullanırlar..
-
Merak eden arkadaşlar en azından markanın önemini görmek için aşağıdaki linke bakabilirler.
http://www.loewe-int.de/innovationen_historie_de,0,53.html
Benzer içerikler
- tcl tv en iyi görüntü ayarları
- awox tv kanal arama
- philips tv ekran yansıtma
- samsung 55q80d
- philips tv kapanma sorunu giderme
- toshiba kimin
- android tv apk yükleme
- yerli beyaz eşya markaları
- en iyi iptv cihazı
- samsung 2025 tv
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X