Şimdi Ara

LOEWE Art 42 3D LED TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Aslında plazma tv bakıyordum ama bugün aşağıdaki aşağıdaki ilanı gördüm. Loewe nin çok kalitei bir marka olduğunu biliyorum ve yurtdışında bile bu fiyat değil. Bu tv hakkında bilgisi olan var mı?

LOEWE Art 42 3D LED TV
    9.490 TL yerine 2.990 TL!

http://www.grupfoni.com...duct?url=loewe-led-tv-1

• Enkay ürünü mü? Modeli biraz eski.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enkay ürünü mü bilmiyorum ama sonuçta Loewe için iyi fiyat değil mi?
  • O panelin üzerinden LGD Modül vardır,bunlar Loewe sınıfında orta seviye panellerdir! siz paneli çıplak gözle izledinizmi,yoksa "LOEWE" diyemi olaya baktınız?

Loewe de Model önemli değildir bu arada!

Hatta keşke 3/5 senelik modelleri de olsa

Loewe Samy ve LGD Modül kullanıyor artık ve zorlanıyor satışlarda sadece Sharp kullandığı Spheros ve diğer HiEnd panelleri hala süperdir ama fiyatları da
    süper uçuyor

EnPlus(ENKAY)ürünü olabilir ama Garanti v.s kısmı Digicom a geçtimi(Digi genelde böyle yapmaz çünkü!)sıkıntı yaşarsınız,gerçi bu paneller süper kalitedir
    diğer tüm Markaları ile sakın mukayese etmeyin ltf,ama olası bir sorun da eskiden ENKAY işi de bilmediği için direk paneli değiştirirdi sıkıntı çıkarmazdı(Sharp
    örneğinde olduğu gibi)

Fiyatın düşmesi de normal neticede stoklarda senelerdir duran paneller bunlar,mal satmasını da bilmedikleri için sonuçya zarar ederek satıyorlar ama yinede zorlanıyorlar!

Loewe ile B&O "Butik" panellerdir ve bunların Daire veya Araba fiyatına olanları da zaten bir şekilde satılıyor ama alt seriler böyle değildir,siz o fiyatlarına bakmayın
    adam malı temizlemek istiyor!

Paneli izleyin öncelikle! böyle bir imkan yoksa o zaman unutun,tavsiyem budur,şayet paneli izlerseniz size daha detaylı bilgi veririm++

• satışı bilmedikleri konusuna katılıyorum. loewe metal parçalarının çoğu Türkiye'den gitmektedir ve mesela Arçelik ile kıyaslanmayacak bir kalite ve sağlamlığa sahiptir.
  • albani kullanıcısına yanıt
    peki alınırmı alınmazmı sonuç olarak?

birde şu ürünü var buda aynı model mi bunun hakkındaki düşüncelerinizide öğrenebilirmiyim?

http://www.markado.com/televizyon/loewe/loewe_42___led_tv/ESRSU1LOEWE42LED

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan99 -- 26 Ocak 2014; 0:50:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.