Şimdi Ara

Lock, Stock and Two Smoking Barrels-Ateşten Kalbe Akıldan Dumana (1998)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu haftaki filmimiz Lock, Stock and Two Smoking Barrels olarak seçildi. Bu başlık altında yorumlarımızı paylaşalım.

• snatch tarzı kim kime dum duma güzel bir film. insanı heyecanlandırıyor bu tür filmler.
  • Klasik Guy Ritchie filmidir.İngiliz mizahı ve aksiyon karışımı...

Ayrıca Snatch.'ten daha çok severim bu filmi.
  • snatch tarzı değil.. snatch bu filmin tarzı.. bu filmin torunu

gerçi ikisini de guy ritchie çekti ama bu film bence çok daha güzel. izlememiş olanlar kaçırmasın. ayrıca jason statham bu filmle meşhur olmuştur.
  • Snatch'de bu da harikulade filmlerdir.İzlenmeden ölünmemesi gereken yapıtlardan.Çok güzel filmler seçiyorsun yav sen.
  • hemen **** gerçi bu internetle nasıl indireceksem
  • rock'n rolla yıda tavsiye ederim aynı yönetmen guy ritchie
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Listemdeydi bu film. Salı günu seyretmiştim hatta. Denk geldi, iyi oldu.
    Ne alaka dediğimiz kişıler olaylar vs bir araya gelip filmin sonundaki curcunayı yaşamasalarmış olmamış derdim. Mobil olduğumdan şimdilik bu kadar yazayım.
    Beğendim ama, gayet eğlenceliydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan bir filmdi.
  • Eğlenceli bir suç filmi olayları bağlantılarıyla değişik bir yapısı var,Jason Statham ilk filmi ve en iyi filmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diminishedtriad

Saçma sapan bir filmdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

quote:

Saçma sapan bir filmdi.

ilgi çekme çalışıyor.. kendi haline bırakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

quote:

quote:

Saçma sapan bir filmdi.

Allah'ın forumunda, adını sanını bilmediğimiz 2 gün sonra da unutacağımız biri bence ilgi çekmeye çalışıyor olamaz Muhtemelen, film çok övgü alınca izlemeye karar verdi, büyük beklenti içine girdi fakat zevkine uymayınca küfür ederek kapattı yaklaşık 2 saatinin boşa gittiğini düşündü sonra içinden dedi ki "Bu muydu lan beğendiğiniz film!" Halbuki herkesin aynı zevkte olamayacağı gerçeğini esgeçmişti. Bence tam olarak böyle oldu.

Bu arada filmi indirmeye aldım, öneri için teşekkürler. Son zamanlarda hiçbir filmi beğenemiyorum umarım etkisinde kalırım.

• quote:

Sen ne güzel tespit yapıyorsun öyle.

İnsanlar işte, beğendiği bir şey başkası tarafından beğenilmeyince kıt görüşlü olabiliyorlar. Gerçi forumda filme benden başka olumsuz oy veren iki kişi daha var ama neyse.

İlk başlarda sinema kültürü olanların insanca tepkiler verdiğini düşünüyordum ama yanılmışım. Gerçi o kişilerde sinema kültürü de yokmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

quote:

quote:

Saçma sapan bir filmdi.

Allah'ın forumunda, adını sanını bilmediğimiz 2 gün sonra da unutacağımız biri bence ilgi çekmeye çalışıyor olamaz Muhtemelen, film çok övgü alınca izlemeye karar verdi, büyük beklenti içine girdi fakat zevkine uymayınca küfür ederek kapattı yaklaşık 2 saatinin boşa gittiğini düşündü sonra içinden dedi ki "Bu muydu lan beğendiğiniz film!" Halbuki herkesin aynı zevkte olamayacağı gerçeğini esgeçmişti. Bence tam olarak böyle oldu.

Bu arada filmi indirmeye aldım, öneri için teşekkürler. Son zamanlarda hiçbir filmi beğenemiyorum umarım etkisinde kalırım.

vayy sherlock holmes da buradaymış

• Guy Ritchie'nin en sevdiğim filmi, Snatch'den daha çok severim.
    Tarantino ve Ritchie, çakma entellere 90'larda ciddi cevaplar verdiler ve çoğu rahatsız bünyeyi rahatsız ettiler.
    Muhteşem bir kara komedi bence, bu kadar zekice bir senaryoyu başta eleştirmenler olmak üzere kimse anlamadı ama en azından beğenenler açısından şölen oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don-Vito Corleone

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

quote:

quote:

Saçma sapan bir filmdi.

vayy sherlock holmes da buradaymış

Beni yakaladın

Konuya dönecek olursak, film gayet iyiydi. 7/10. Filmdeki mafya-çete(uyuşturucu tüccarı ve kumarhane patronu vs her türlü pis işler) hesaplaşmaları, bu hesaplaşmaların yarattığı kaos ve bu kaosun ortasında kalan esas oğlanlar, aslında ciddi olayların komik olaylara yol açması vs bana The Boondock Saints filmini hatırlattı. Fakat o bu konularda çok daha sağlam bir filmdi. Film boyunca coştuğumu ve güldüğümü hatırlarım. Neyse biz gelelim Lock, Stock and Two Smoking Barrels'a. Bu filmde de koptuğum birkaç sahne ve şu afro zencinin komik replikleri oldu. En çok Jason abimizin olduğu aşağıdaki sahneye güldüm. Şu sıfata bak, şu şekle bak ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Mayıs 2012; 22:18:27 >

• travis internetimde sorun var filmi indiremiyorum.izleyemeyebilirim haberin olsun
  • quote:

quote:

Sen ne güzel tespit yapıyorsun öyle.

İnsanlar işte, beğendiği bir şey başkası tarafından beğenilmeyince kıt görüşlü olabiliyorlar. Gerçi forumda filme benden başka olumsuz oy veren iki kişi daha var ama neyse.

İlk başlarda sinema kültürü olanların insanca tepkiler verdiğini düşünüyordum ama yanılmışım. Gerçi o kişilerde sinema kültürü de yokmuş.

beğenmeyebilisin, beğenmedim dersin kimse laf etmez ama çoğunluğun beğendiği bir filme '' saçma sapan bir film'' dersen olmaz.

• quote:

beğenmeyebilisin, beğenmedim dersin kimse laf etmez ama çoğunluğun beğendiği bir filme '' saçma sapan bir film'' dersen olmaz.

Bu söylediğinin ne kadar saçma olduğunun farkında mısın? Beğenmediğim bir filme istediğim şeyi söyleyebilirim, bu başka kimi ilgilendirir? Çoğunluğu mu takmalıyım yorum yaparken?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.