Şimdi Ara

Lock, Stock and Two Smoking Barrels-Ateşten Kalbe Akıldan Dumana (1998) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Filmi biraz önce bitirdim. İlk önce şunu söylemek istiyorum; çok eğlenceli ve sıkılmadan izlenebilecek bir film.
    Film boyunca süren ağır çekimler ve ani zoomlar izlenebilirliği ikiye katlıyor bence.
    Sürekli araya giren müzikler birkaç tanesi dışında başarılıydı.
    Guy Ritchie'nin ilk filmi olmasına rağmen gayet başarılı bir iş çıkarması ne kadar iyi bir yönetmen olduğunun en önemli kanıtlarından.
    Bir iki oyuncu hariç rollere gayet uyumluydu oyuncular.
    Jason Statham'ın ilk filmiymiş. Bu filmle ünlü olmuş. Gerçekten başarılıydı ve filmdeki en iyi performanslardandı bence.
    Genel bir değerlendirme yapacak olursak; gerek oyuncuların samimiyeti ve uyumluluğu gerekse Guy Ritchie'nin kaliteli yönetimi ve zekice kurgusuyla beni etkiledi. Çoğu müziğin yerinde kullanımı, olayların trajikomik bir hal alması, sürekli birazdan ne olacak acaba diye düşündürmesi filmin kalitesini gösteriyor bence. Diyaloglar ayrı bir güzeldi.
    Bu arada
    finaldeki köprü sahnesinde Tom'un silahları atıp telefonu mu açtığı yoksa telefonu açmayıp silahları atmadığı mı gerçekten merak konusu olmuş.

• Keyifle izlenebilecek bir yapım önceden izlemiştim. Statham'ın oynadığı filmler genelde güzel olur.

Bu arada filmi beğenmeyenleri neredeyse taşlayacaklar her konuda bu böyle, bence fikirlere saygı gösterilmesi gerek. İlla çoğu kişi filmi beğendi diye herkesin filmi beğenmesini beklemek saçmalık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don-Vito Corleone

travis internetimde sorun var filmi indiremiyorum.izleyemeyebilirim haberin olsun

Anladım. Şu akk yi çıkarana
  • Yok mu başka izleyen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diminishedtriad

Saçma sapan bir filmdi.

%99 da kapattım. Kardeşim şaka maka cokmu kötü? Herkes beğenmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron
    ]

Yok ya sadece bana hitap etmeyen bir filmdi. Sen beğenebilirsin bak o kadar kişi beğenmiş, indirmeye devam et
  • quote:

quote:

]

Yok ya sadece bana hitap etmeyen bir filmdi. Sen beğenebilirsin bak o kadar kişi beğenmiş, indirmeye devam et

Tamam indiriyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

]

Tamam indiriyom

İzledikten sonra yorumlamayı unutma.

• travis bensiz bir haftayı da geçirdin unutma çarşamba sınavım bitiyor nette yine sorun çıkarsa kuzenime gidecem film indirmeye
  • quote:

travis bensiz bir haftayı da geçirdin unutma çarşamba sınavım bitiyor nette yine sorun çıkarsa kuzenime gidecem film indirmeye

Unutmam. Akk yüzünden indiremiyorsan cuma günü ayın biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: ««T®AVI§»»

quote:

travis bensiz bir haftayı da geçirdin unutma çarşamba sınavım bitiyor nette yine sorun çıkarsa kuzenime gidecem film indirmeye

yurdun interneti über yavaş ondan indiremiyorum.gece 4 5 te indirme yapılıyor anca

• quote:

quote:

quote:

yurdun interneti über yavaş ondan indiremiyorum.gece 4 5 te indirme yapılıyor anca

• nihayet indirip izledim.snatch,pulp fiction karışımı güzel bir filmdi.snatchden daha güzel gibi geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Federico Fellini -- 5 Haziran 2012; 13:23:04 >
  • çok komik ve hatta traji komik bir film :) kaç sene oldu ama şimdi bluray bulursam tekrar izleyeceğim. Heralde Jason'ın da ilk filmlerinden.
  • quote:

nihayet indirip izledim.snatch,pulp fiction karışımı güzel bir filmdi.snatchden daha güzel gibi geldi bana

Aynen hocam. Snatch'ten bencede daha güzeldi. Özellikle Vinnie Jones, Big Chris karakterine cuk oturmuş.
  • quote:

quote:

nihayet indirip izledim.snatch,pulp fiction karışımı güzel bir filmdi.snatchden daha güzel gibi geldi bana

Aynen hocam. Snatch'ten bencede daha güzeldi. Özellikle Vinnie Jones, Big Chris karakterine cuk oturmuş.

bende en çok onu sevdim süperdi piskopat

• çok iyi filmdi..snacth den daha iyiydi...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.