Bildirim
LOCK - ON nedir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Lockon biraz eskidi gibi. Biraz basit kaldı.
Onun yerine lockonla hiç vakit kaybetmeden DCS A10 oynayabilirsin. Aynı şirketin yaptığı son derece gerçekçi ve eğlenceli bir A-10 simulasyonudur. Ayrıca Ka-50 helikopter ve P-51 mustang (2. dünya savaşı avcı uçağı) modülleri de var... -
uçaklara meraklı isen hawx serisini oyna lock on biraz simülasyon ve öğrenmesi kolay değil -
hawx oyununu deneyeceğim.peki nasıl bir joystick almalıyım.bu tür oyunları rahatlıkla oynayabileceğim bir joystick önerebilir misiniz ?
http://www.bimeks.com.tr/urun/109513/logitech-extreme-3d-joystick-942-000005-.aspx
bu joystick nasıl sizce.işimi görür mü ? -
Hawxu hiç oynamadım ama görüntülerinden bildiğim kadarıyla klavye ile bile oynanır sanırım.
Ama lockon filan oynamak için düzgün bir joystick çok iyi olur. Linkini verdiğin joystick işini görür gibi duruyor. Üzerind ebol düğme olsun, gaz ayarı olsun yeter... -
quote:
Orijinalden alıntı: airea
Hawxu hiç oynamadım ama görüntülerinden bildiğim kadarıyla klavye ile bile oynanır sanırım.
Ama lockon filan oynamak için düzgün bir joystick çok iyi olur. Linkini verdiğin joystick işini görür gibi duruyor. Üzerind ebol düğme olsun, gaz ayarı olsun yeter...
bu zamana kadar hiç oynamadığım için ben de bilmiyorum.sen hangi joystickle oynuyorsun -
Ben artık lock on oynamıyorum, aynı şirkette Lockondan daha yeni ve çok daha gerçekçi olan A-10 ve Ka-50 simulasyonları çıktı.
Bende microsoft sidewinder force feedback-2 var, ama artık satılmıyor, ikinci elde filan bulursan hiç düşünmeden al.
A-10 için üretilmiş Thrustmaster HOTAS Warthog var ama hem pahalı, hem TRde yok, hem de yeni başlayan birisi için biraz fazla olur. -
peki o zaman logitech'i alayım güzel gibi duruyor.vaktini almış gibi oldum ama son bir sorum daha olacak.falncon 4.32 bms diye bir oyun gördüm.bu oyun da internet üzerinden sanal olarak oynanabiliyor mu.ben başka insanlarla uçak sim'i oynamak istiyorum da. -
Falcon da çok iyi oyun, netten başka insanlarla oynayabilirsin. Ama çok detaylı ve zor bir simulasyondur, 3-5 aydan önce olayı öğrenmek zor bence... -
video dersler felan var evet zor bir oyun ama çok sevdim.söylediğim joystick işimi görecekse onu almayı düşünüyorum.son sözün/önerin varsa alabilirim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X