Şimdi Ara

localhost hakkında lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ustalar ben kendi çapımda yaptığı siteme forum bölümü koymak istiyorum ama fazla bi bilgim yok.. ben pc ye appserv ü kurdum... forum için gerekli myBB yi localhostuma atmam gerekiyormuş.. nasıl atacam yani benim localhostum herhangi bi dosya filan mı oluyor... lüğtfen bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilirmi.. şimdiden tskler...

• anladığm kadarıyla kendi bilgisayarınıza http server kurmuşsunuz. örnek apache. localhost derken kendi bilgisayarınız kastediliyor. yani bilgisayarınıza kurduğunuz server'ın dosyalarınızı atmanız için ayrılan bölümüne myBB'yi koymanızı istiyor. tabi bilgisayarınıza kurduğunuz server'a PHP, PHPmyAdmin ve MySQL kurmalısınız (yani en azından programınıza dahil olmalı yada siz server programına eklenti olarak kurmalısınız.)

University of Illinois at Urbana-Champaign (Computer Science)
  • mybb dosyalarını www klasörünün için at daha sonra normal forum kurar gibi install yap.
    Gelene de gidene de eyvallahım var... gelmişe de-geçmişe de saygım... şu saatten sonra kafama anca toka takarım... kimsenin hayatı beni ilgilendirmez, benimki de kimseyi... bu hayat benimse eğer cidden yaşamaya değer... dün-dündür, bugün-bugün... dünya 1 gündür... oda bugündür...
  • quote:

Orjinalden alıntı: trbugrapc

mybb dosyalarını www klasörünün için at daha sonra normal forum kurar gibi install yap.

evet. bir de forumu kurmak için serverının mysql ve php desteklediğinden emin ol ayrıca veritabanı kurmayı unutma

University of Illinois at Urbana-Champaign (Computer Science)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon Hakkında Yardım Lütfen
    8 yıl önce açıldı
    Outlook Hakkında Yardım
    7 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.