Şimdi Ara

Local Web Sitesi Kurmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar kendime local web sitesi kurmak istiyorum. inşallah doğru yere açmışımdır konuyu

    istediğim site tamamen network üzerinden çalışsa işimi görüyor bu web sitesini client bilgisayarlarımda açılış sayfası yapacağım.

    site için istediklerim sonradan kimseye gebe kalmak istemiyorum kısacası kendi işimi sonradan kendim halledebilmeliyim

    istediğim özellik server üzerinde "web sitesi admin console üzerinden klasör ( klasör de gerekli dosyalar olmalı ) gösterdiğimde siteye ye otomatik atmalı baş sayfada görünmeli" yada serverda siteye ait olan klasöre istediğim dosyayı attığımda sitede görünmeli yada böyle birşey yapabilirmiyiz

    örnek resim de görüldüğü gibi bir site yapabilirmiyiz ücreti ne kadar olur ?

     Local Web Sitesi Kurmak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bibidibabidibu -- 21 Ekim 2012; 16:05:38 >







  • web site sahibi olmak günümüzde bir ayrıcalık. Üstelik eskiden olduğu gibi kodlama veya teknik bilgi sahibi olmayada gerek yok. İnternette dakikalar içinde com, net, vb. uzantılı tasarım harikası siteler kurabileceğiniz bir sistem var. Üstelik bu sistem dünyanınençok kullanılan site kurma yöntemi ve tamamen ücretsiz. Detaylı bilgi içinwww.websitekurma.net isimli sitemi ziyaret edebilirsiniz.
     Local Web Sitesi Kurmak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blogtwenty4 -- 15 Ağustos 2015; 20:43:31 >




  • WordPress altyapısı üzerine satın aldığımız bir tema ile bunun iki katı güzelliğinde bir site oluşturabiliriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gungorio

    WordPress altyapısı üzerine satın aldığımız bir tema ile bunun iki katı güzelliğinde bir site oluşturabiliriz.

    +1
  • web tasarımıyla ilgili bilgi almak istiyorsan TIKLA
    işini görecektir....
  • İNTERNET SİTESİ KURMA ÜCRETSİZ EĞİTİM KILAVUZU

    Site kurmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Bir web sitesi yapmak istiyorsunuz, fakat nereden başlayacağınızı bilmiyor ve site açma konusunda sıfır bilgiye sahipseniz, bu web sitesi kurma kılavuzu ile aradığınızdan fazlasını bulacaksınız. Google sırrı nedir? İnternet siteniz Google birinci sayfasına yani, ilk 10 site arasına nasıl yükselir? Bu site kurma eğitim rehberi ile hiçbir tasarım kodlama ve teknik bilgiye sahip olmanız gerekmez. İstediğiniz her kategoride web sitesi açmak çok basite indirgendi. Sıradan bilgisayar kullanıcılarına tasarlandığı için artık herkes site kurabilecek. Başarılı ve profesyonel bir internet sitesi kurmanız için yazılı ve 30 parça uygulamalı video eğitimleri ile A’dan Z’ye hayal edebileceğiniz her kategoride web sitesi kurabilecek ve yayınlayabileceksiniz.
    Örneğin;
    • Şirket web siteleri ya da portalları için site oluşturmak.
    • Şirket iç ve dış ağları kurmak için internet sitesi aç.
    • Çevrimiçi haber bültenleri, gazeteler ve yayınlar yapmak için web sayfası kur.
    • E-Ticaret ile web’ de para kazanmak için internet sitesi açmak.
    • Hükümet uygulamaları için internet siteleri açmak.
    • Küçük iş yeri için internet siteleri açmak.
    • Ticari amaç gütmeyen organizasyonlar için web sitesi oluşturmak.
    • Topluluk tabanlı portalları yapmak için internet site kur.
    • Okul veya ibadethaneler için internet sitesi kurmak.
    • Kişisel ya da ailevi web sayfası için Site kurmak.
    KAYNAK:www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "Ücretsiz Site Yapma rehberi" başlıklı sayfasında. Arkadaşlar! Telaş yok ve panik yok! Yapmanız gereken tek şey bu eğitim rehberine harfiyen uymak ve sabır, sabır ve sabırlı olmak! Çünkü bu rehber sadece ilk defa site kurmak isteyenler için tasarlanmıştır.

    DÜNYANIN EN İYİ HOSTİNG ŞİRKETLERİ LİSTESİ

    Her ay yapılan titiz değerlendirme ile dünyanın en iyi ilk 5 web hosting firmaları, müşterilerine sundukları birbirinden dolu dolu plan paketlerdeki içerik zenginliği, kaliteli hizmet politikaları, sunuculardaki performans ve destek arasındaki denge, mümkün olan en uygun paket fiyatları, %100 müşterilerine memnuniyeti ile para iade garantisi süreleri dikkate alınmıştır. En kaliteli hosting firmaları listesi, dünyadaki binlerce web hosting firmaları arasından büyük bir titizlik ile değerlendirmeye tabi tutulmuştur. KAYNAK: www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "En İyi Hosting Firmaları" başlıklı sayfasında bulabilirsiniz. Web hosting firmaları işleyişi hakkında fazla bilgi sahibi olmayan arkadaşlar "Web Hosting Nadir?" başlıklı sayfasında ise hosting firmaların işleyişi hakkında harika bir makale var. İncelemenizi tavsiye ederim.




  • Arkadaşım site tanıtımı basit bir iş değildir. Her ne kadar birçok insan bunu basitmiş gibi anlatsada inanın bu böyle değil.Seo bir kerede yapılıp bitecek birşeyde değil, bir süreçtir. Siteniz yayında kaldığı sürece seo ile uğraşmak zorundasınız. Eğer kendi sitenizi kendiniz yapıyor ve tanıtım işleri size aitse bu konuda etkili bir kaynak sahibi olmalısınız. Seo ile ilgili piyasada birçok ürün bulunmasına rağmen web sitesi kurma rehberi isimli eğitim kitabını aldığınız takdirde seo ile birlikte internet üzerinden ücretsiz olarak yapabileceğiniz 20 reklam tekniğinide öğrenmiş olursunuz. Detaylı bilgi içinwww.websitekurma.net ten bilgi alabilirsiniz.
     Local Web Sitesi Kurmak




  • Eğer kendi sitenizi kendiniz yapıyor ve tanıtım işleri size aitse bu konuda etkili bir kaynak sahibi olmalısınız. Seo ile ilgili piyasada birçok ürün bulunmasına rağmen web sitesi kurma rehberi isimli eğitim kitabını aldığınız takdirde seo ile birlikte internet üzerinden ücretsiz olarak yapabileceğiniz 20 reklam tekniğinide öğrenmiş olursunuz. Detaylı bilgi içinwww.websitekurma.net ten bilgi alabilirsiniz.
     Local Web Sitesi Kurmak




  • detaylı bilgiyi burdan bulabilirsiniz: https://web-tasarimci.com/internet-sitesi-kurma/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.