Şimdi Ara

Loca Portal ve Smart 3D Kanalları Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yayın akışında bazı maçlar loca portal kanalında oynanmış gözüküyor. Fakat kanal listesinde bulamadım bu Loca portal'ı. Hangi pakette, veya d-smart'ta var mı böyle bi kanal?

Ayrıca Smart 3D'de yayınlanan maçlar 3D oluyor galiba. Fakat bende 3D TV yok, normal veya HD olarak, yani 3D olmadan izleyebilmenin bir yolu yok mu bu kanaldaki maçları?

Lütfen yardım beyler

• locaportal sanırım 101. kanaldır...
  • Loca Portal dediği 101. kanal. Bu kanalda normalde izle-öde sistemiyle filmler yayınlanıyor ama Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçları olduğunda aynı saate denk gelen maçlardan birini Euro Futbol'dan, birini Smart 3D'den, birini de Loca'dan yayınlıyorlar.

Smart 3D kanalının adı aslında Smart HD/3D. Maçlar genelde HD olarak yayınlanıyor. 3D teknolojisi çok yaygın olmadığı için çoğu maçın 3D yayını yok. Ama olduğunda bu kanaldan 3D olarak yayınlıyorlar. Örneğin pazar akşamı Roma-Juventus maçı 3D yayınlanacak. 3D yayınlanan bir maçı 3D TV'niz yoksa sağlıklı izleyemezsiniz. Ekranda yanyana sıkıştırılmış iki görüntü çıkar. Ancak aynı anda Eurofutbol HD bu maçı HD olarak veriyorsa düzgün izleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fıratbozkurt

Loca Portal dediği 101. kanal. Bu kanalda normalde izle-öde sistemiyle filmler yayınlanıyor ama Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçları olduğunda aynı saate denk gelen maçlardan birini Euro Futbol'dan, birini Smart 3D'den, birini de Loca'dan yayınlıyorlar.

Smart 3D kanalının adı aslında Smart HD/3D. Maçlar genelde HD olarak yayınlanıyor. 3D teknolojisi çok yaygın olmadığı için çoğu maçın 3D yayını yok. Ama olduğunda bu kanaldan 3D olarak yayınlıyorlar. Örneğin pazar akşamı Roma-Juventus maçı 3D yayınlanacak. 3D yayınlanan bir maçı 3D TV'niz yoksa sağlıklı izleyemezsiniz. Ekranda yanyana sıkıştırılmış iki görüntü çıkar. Ancak aynı anda Eurofutbol HD bu maçı HD olarak veriyorsa düzgün izleyebilirsiniz.

arkadaşım fıratbozkurt...benim merak yaptığım aklıma takılan soruyu senin gibi forumdaşıma danışmak isterim...bizim evimizdeki yüksek çözünürlüklü televizyonlarımız ve uydu alıcılarımız üzerinden türksat ve hotbird merkezi sistem çanak antenlerimiz sayesinde internet full hd card sharing receiver şifreli yayınlarının üzerinden izlediğimiz sky-italia 3D...nova 3D...cyfra+3D...v.s...gibi yeni nesil teknoloji yayın kanallarında niçin ekranlarımızda görüntü sıkıştırılarak aynı yayın yanyana görebiliyoruz?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 10 Aralık 2011; 11:25:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşım fıratbozkurt...benim merak yaptığım aklıma takılan soruyu senin gibi forumdaşıma danışmak isterim...bizim evimizdeki yüksek çözünürlüklü televizyonlarımız ve uydu alıcılarımız üzerinden türksat ve hotbird merkezi sistem çanak antenlerimiz sayesinde internet full hd card sharing receiver şifreli yayınlarının üzerinden izlediğimiz sky-italia 3D...nova 3D...cyfra+3D...v.s...gibi yeni nesil teknoloji yayın kanallarında niçin ekranlarımızda görüntü sıkıştırılarak aynı yayın yanyana görebiliyoruz?...açıklama yaparmısın...

Televizyonunuzun 3D özelliği yoksa yayınları bu şekilde görürsünüz. Yapacak bir şey yok. 3D TV'ler sizin yanyana gördüğünüz iki sıkışık görüntüyü belli bir açıyla üst üste bindiriyor, gözlüğü takınca da 3D hissi veriyor. Klasik HD TV'lerde bu özellik olmadığından yanyana görüyorsunuz. Mesela benim için de Teledünya 3D kanalında aynı şey söz konusu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv plus kullanımı hakkında.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.