Şimdi Ara

Loadout (Kapalı Beta) | İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Loadout (Kapalı Beta) | İnceleme

    Kapalı Beta İncelemesi

    Oynanış Videosu İçin Tıklayın


    Şu an Steam'de kapalı beta olarak yayınlanan Loadout TPS kamera açısıyla oynanıyor ve oynanış dinamikleri oldukça hızlı gelişiyor, bu konuda biraz TF2(Team Fortress 2)'yi hatırlattı bana. Bunun dışında silahlarınızı özelleştirebiliyor, özel donanma olarak kombine edebiliyor ve karakterinizi de çok zengin özelleştirme seçenekleriyle yaratabiliyorsunuz. Şimdi biraz oyun hakkında konuşalım.

    Oyun karakter sola alınmış şeklinde TPS açısıyla oynanıyor. Eğer APB oynadıysanız kamera hareketleri size tanıdık gelecektir. Oyunda tansiyon hiç düşmüyor ve hep bir yerlerde kemikler uçuşuyor, kaburgalar dağılıyor. Evet, gerçekten de bunlar oluyor. Ağır bir hasar aldığınızda karakterinizin sırtının tamamen açık olup iç organlarının görüldüğünü görebilirsiniz, eğer benim gibi bundan tiksindiyseniz en yakın sağlık paketini kullanıp eski formunuza dönebilirsiniz.

     Loadout (Kapalı Beta) | İnceleme


    Oyunda net ayrımlarla belirtilmiş sınıflar olmasa bile çoğu oyunda gördüğümüz sınıfların özelliklerini silahlarımıza yükleyebiliyoruz. Örnek olarak oyunda Medic ya da Sniper şeklinde sınıflar yok ancak silahınıza arkadaşlarınızı iyileştiren, onları hızlandıran kurşun tiplerini ekleyebiliyorsunuz ya da silahınızın dürbününün merceğini iyie yükselterek uzaktaki çatışmalara dahil olmaktan geri kalmıyorsunuz.

    Loadout cell-shade(TF2 ve Borderlans'nin grafik türü) grafiklere sahip ve bu da sizi oyunun içine çekmesi için yeterli bir sebep, şahsen ben gerçekçi grafiklerle böyle bir oyun yapılsa en fazla 2 gün oynardım sanırım. Yapımcılar Team Fortress 2 ve onun benzeri esprili oyunlardan esinlenmişler gibi görünüyor, karaktere atanan hareketler, animasyonlar bunu açıkça gösteriyor. Özetlersek grafik ve oynanış bakımından "APB ile Team Fortress 2 karışımı" diyebilirim.

     Loadout (Kapalı Beta) | İnceleme


    Silahların dört ana türü var: Rifle, Launcher, Pulse ve Beam. Rifle bilindik otomatik silahları, Launcher yüksek oranda bölgesel hasar veren silahları, Pulse gülle şeklinde düşmana belli bir süre hasar vermeye devam eden silahları, Beam ise enerji ışını yollayan silahları barındırıyor. Oynanışınıza göre dördünden birini seçip silahın bütün parçalarını istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

    Karakterlerin içinde şimdilik iki ana karakter var, bu karakterleri zevkinize göre düzenliyorsunuz. Şunu baştan belirtmeliyim ki çoğu şey gerçek oyun parasıyla satın alınıyor ne yazık ki. Belki de gördüğüm tek eksik olan bu durum gerçekten can sıkıcı. Neyse, anlatmaya devam ediyorum. Burada da sakal, sapka gibi kategorilere ayrılmış şekilde en ciddisinden en absürdüne kadar özelleştirme seçenekleri bulunuyor.

     Loadout (Kapalı Beta) | İnceleme





    Toparlayacak olursak oyun güzel arkadaşlar. Şu anki durumda tamamen zamanınızı harcayacağınız dolu bir oyun değil ancak ara ara girip zevk alabileceğiniz bir oyun. Eğer online TPS oyunlarına ilginiz varsa bunu oyunu da kaçırmayın derim.



    Alıntı değildir, paylaşımında kaynak belirtilmelidir.
    Kaynak: Breeze Gaming







  • Arkadaşla oynuyoruz bir kaç saattir. Resmen bırakamıyoruz, oyunu aşırı eğlenceli.

    www.alienwarearena.com'dan beta key alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.