Şimdi Ara

'Loading freeDOS FAT KERNEL GO' mesajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bunun anlamı nedir arrkadaşlar?ilk olarak açtım bilgisayarı yeni formatladım anakartın cd sini taktım çipset driverını yüklicektim autorun dan tıkladım fakat bilg dondu reset attım daha sonra bu fat kernel go mesajı çıktı ve booting from c yazdı.sonrasında disk okuma hatası yazdı.ramlerden birini çıkardım tekrar açtoım yine fat kernel go mesajı cıktı daha sonra booting from c yazdı ve windows açıldı bu arada bunlar olurken anakartın driver cd si içindeydi

burada
    ingilizce olarak çözüm yolundan basediliyor. Acronis® True Image 11 programının sisteminizde yüklü olduğundan ve CD rom boot (bootable CD-Rom) özelliğinden dolayı BİOS'un bu özelliği aradığını fakat format attığınız için bulamadığını ve tek çözümün Clean Bootable CD-Rom (for BIOS upgrade) Yeni BIOS ile sorununuzu çözebileceğinizi söylüyor. Kolay gelsin.
    "Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Bilgi paylaştıkça çoğalır."

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.