Şimdi Ara

lLG Optimus 4X HD mi general mobile discovery mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizce hangisi? siz hangisini tavsiye edersiniz LG Optimus 4X HD yi mi yoksa general mobile discovery i mi? ya da başka ne önerileriniz var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASSKIMM -- 13 Ekim 2013; 17:07:31 >

• bide tercihler arasına luma 820,xperia sp,nexus 4 ve huawei ascend p6 yıda koyalım arkadaşlar :D
  • Nexus 4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Nexus 4

nexusun tasarımı sade diyolar bide benim bütçem 900 tl bulabilir miyim 900 tl ye nexus 4? bide neden nexus 4 dediğini söyler misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****M

quote:

Nexus 4

nexusun tasarımı sade diyolar bide benim bütçem 900 tl bulabilir miyim 900 tl ye nexus 4? bide neden nexus 4 dediğini söyler misin

Performans, tasarim, guncelleme destegi, sinirsiz rom ve ozellestirme secenegi

• quote:

quote:

quote:

Nexus 4

ascend p6 nın ne gibi eksikleri var sence?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nexus 4

Kullandigi yongaseti K3V2, en performansli, en hizli ve dogru yazan yongaseti oldugu kanitlanmis fakat uygulamar ve oyunlarla optimize degilmis tam olarak. Mesela most wanted agir cekim oynanirken baska bir oyun asiri hizli oldugundan oynanamiyormus. Guncellemelerle bu optimize sorunu yavas yavas hallediliyormus. Tasarimi da sahane, cok zarif ve ince. Ekrani da sahane. Rom destegi hakkinda hic bir fikrim yok. Yani uzun omurlu bir telefon olabilir ama dedigim gibi huawei'nin paraya kiyip gelistiricilere uygulamalari optimize ettirtmesi gerekiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nexus 4

Kullandigi yongaseti K3V2, en performansli, en hizli ve dogru yazan yongaseti oldugu kanitlanmis fakat uygulamar ve oyunlarla optimize degilmis tam olarak. Mesela most wanted agir cekim oynanirken baska bir oyun asiri hizli oldugundan oynanamiyormus. Guncellemelerle bu optimize sorunu yavas yavas hallediliyormus. Tasarimi da sahane, cok zarif ve ince. Ekrani da sahane. Rom destegi hakkinda hic bir fikrim yok. Yani uzun omurlu bir telefon olabilir ama dedigim gibi huawei'nin paraya kiyip gelistiricilere uygulamalari optimize ettirtmesi gerekiyor.

galiba çok güncelleme veriyomuş huawei bu telefonu ve huawei çok büyük bir firma oldu tasarımı senin de dediğin gibi şahane ama nolur bilmiyorum p6 da düşünülebilir yani değil mi? bide lg 4x varya o nasıldır?

• ASSKIMM kullanıcısına yanıt
    1100 TL verebilirseniz Lg Optimus G'den başka telefon önermem. Kredi kartı kampanyalarıyla 12 taksit 1100 TL'ye alınabiliyor.

Bütçe 600 TL civarıysa GM Discovery iyidir.

Lg Optimus 4X HD almayın, sorunlu bir çipset olan Tegra 3 kullanıyor. Aşırı ısınan ve su gibi pil içen bir çipsettir. Üzülürsünüz.

Aynı şekilde Huawei Ascend P6 da eski mimariye sahip sorunlu ve yazılım desteği olmayan bir çipset kullanıyor. O telefon da alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 13 Ekim 2013; 18:33:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

1100 TL verebilirseniz Lg Optimus G'den başka telefon önermem. Kredi kartı kampanyalarıyla 12 taksit 1100 TL'ye alınabiliyor.

Bütçe 600 TL civarıysa GM Discovery iyidir.

Lg Optimus 4X HD almayın, sorunlu bir çipset olan Tegra 3 kullanıyor. Aşırı ısınan ve su gibi pil içen bir çipsettir. Üzülürsünüz.

Aynı şekilde Huawei Ascend P6'da eski mimariye sahip sorunlu ve yazılım desteği olmayan bir çipset kullanıyor. O telefon da alınmaz.

tamam 4x i eleyim. bütcem 900 civarında. ascend p6 nın sorunları güncellemeler le düzeltilemez mi peki?
    Huawei firmasının vereceği yazılım güncellemeleri bir şey ifade etmiyor. Asıl önemli olan uygulama geliştiricilerinin destek vermesi. Piyasada bu çipseti kullanan çok fazla telefon olmadığı için de uygulama geliştiricilerinin bu çipsete yönelik optimizasyonlar yapacaklarına ihtimal vermiyorum. Ayrıca eski mimariye sahip bir çipset olduğundan çok ısınması ve fazla pil tüketmesi de cabası.

Ayrıca Ascend P6 da 1000 TL'ye satılıyor. 100 TL daha verip Lg Optimus G almak varken başka telefon aramayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 13 Ekim 2013; 18:36:30 >
  • quote:

Huawei firmasının vereceği yazılım güncellemeleri bir şey ifade etmiyor. Asıl önemli olan uygulama geliştiricilerinin destek vermesi. Piyasada bu çipseti kullanan çok fazla telefon olmadığı için de uygulama geliştiricilerinin bu çipsete yönelik optimizasyonlar yapacaklarına ihtimal vermiyorum. Ayrıca eski mimariye sahip bir çipset olduğundan çok ısınması ve fazla pil tüketmesi de cabası.

Ayrıca Ascend P6 da 1000 TL'ye satılıyor. 100 TL daha verip Lg Optimus G almak varken başka telefon aramayın.

anladım yani seçeneklerden p6 yıda eledik peki başka ne önerirsin? lumia nasıldır
    Bahsedilen Lumia 920 ise kamerası iyi. Ancak aşırı ağır ve kaba bir telefon. Ayrıca Windows Phone 8 işletim sisteminin uygulama desteği zayıf. Var olan uygulamalar android marketten 2-3 kat daha pahalı satılıyor. Lg Optimus G alın.
  • quote:

Bahsedilen Lumia 920 ise kamerası iyi. Ancak aşırı ağır ve kaba bir telefon. Ayrıca Windows Phone 8 işletim sisteminin uygulama desteği zayıf. Var olan uygulamalar android marketten 2-3 kat daha pahalı satılıyor. Lg Optimus G alın.

lg optimus g de beni zorlar kardeşim ya 900 tl bütcem var mağlesef
    O halde Samsung Galaxy S3 ya da Sony Xperia SP'ye bakın. Bu fiyat aralığında paralel ithalat olanlarını bulmak mümkün.

Siz bilirsiniz ancak resmi LG garantili, 12 ay taksitle 1100 TL'ye Lg Optimus G almak varken başka telefon aramak yanlış. Ascend P6 bile 1000 TL'ye satılıyor. Aradaki 100 TL farkı taksitle rahat ödersiniz.
  • quote:

O halde Samsung Galaxy S3 ya da Sony Xperia SP'ye bakın. Bu fiyat aralığında paralel ithalat olanlarını bulmak mümkün.

Siz bilirsiniz ancak resmi LG garantili, 12 ay taksitle 1100 TL'ye Lg Optimus G almak varken başka telefon aramak yanlış. Ascend P6 bile 1000 TL'ye satılıyor. Aradaki 100 TL farkı taksitle rahat ödersiniz.

s3 alana kadar discovery alırım daha iyi özellikleri hemen hemen aynı discovery yarı fiyatına. sp de öyle fazla gözüm kalmadı o zaman lg optimus g ye bakıyım biraz beklesem fiyatı düşer mi?
    Kağıt üzerinde aynı gibi göründüğüne bakmayın. İki telefonu da uzun süre kullandım. Kamera, ses, uygulama açılış hızı, dahili hafıza performansı, gps performansı gibi konularda S3, Discovery'i ezip geçiyor. Hatta bir çok konuda SP'den iyi olduğunu bile söyleyebilirim S3'ün.

Lg Optimus G'nin fiyatına gelince birkaç ay sonra en az 1000 TL civarına düşer. Ondan sonra da piyasadan kalkar. Çok fazla düşeceğini tahmin etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 13 Ekim 2013; 19:05:19 >
  • quote:

Kağıt üzerinde aynı gibi göründüğüne bakmayın. İki telefonu da uzun süre kullandım. Kamera, ses, uygulama açılış hızı, dahili hafıza performansı, gps performansı gibi konularda S3, Discovery'i ezip geçiyor. Hatta bir çok konuda SP'den iyi olduğunu bile söyleyebilirim S3'ün.

Lg Optimus G'nin fiyatına gelince birkaç ay sonra en az 1000 TL civarına düşer. Ondan sonra da piyasadan kalkar. Çok fazla düşeceğini tahmin etmiyorum.

ama s3 le discovery arasında kalsam discovery tercihim olur fiyatından dolayı. o zaman ben biraz daha bekleyip lg optimus g nin fiyatının düşmesini bekleyim. aklım ascend p6 da kaldı ya :D
    Şöyle söyleyim, Galaxy S3, 2gb ram dışında Ascend P6'dan her konuda daha iyi bir telefon. Tasarımı sizi cezbediyorsa bilemem.
  • quote:

Şöyle söyleyim, Galaxy S3, 2gb ram dışında Ascend P6'dan her konuda daha iyi bir telefon. Tasarımı sizi cezbediyorsa bilemem.

evet p6 nın tasarımı çok güzel. lg optimus g bulamaz mıyım paralel ithalat falan 900 tl ye?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.