Şimdi Ara

*lk Defa Böyle Bişey Görüyorum YARDIM!*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar değerli forumdaşlar , öncelikle sevgilerimi sunuyorum ki özverili bir şekilde sorduğum her soruya cevap verdiğiniz için teşekkürleri ile birlikte...
    Sorum şu, şuan kullandığım klavyem Everest Rampage :KB-R1 model ve yaklasık 4-5 aydır kullanmaktayım.Bugüne kadar sorun yoktu fakat bugün çok ilginç bir sorunla karşılaştım: oynadığım bi oyun var adı Path Of exile,bu klavye ile aylardır oynuyorum sorun yok fakat bugün oyun klavyede bir tuşa basılı tutunca ''hile'' algılayıp oyundan atıyor.Klavyeyi cıkarıp laptopun kendi klavyesi ile oynuyorum sorun yok:D
    Aynı şekilde darksider oynuyorum o klavye ile oynarken tuşlar kesintili şekilde basıyor ''mesela w ya basıyorum yürümesi gereken yerde sekerek gidiyor. Yine laptopun klavyesinde oynarken sorun yok. Sıkıntı klavyede bu kesin fakat sorun donanımsalmı yoksa bir tuşa bastım da macro gibi bişey devreye mi girdi anlamadım , yapmadığım şey kalmadı kafayı yemek üzereyim bilen varsa Acilen yardım etsin !! Şimdiden müteşekkirim :)

• Hocam tuşlardan birinin basılı kalma gibi bir durum olabilir mi?
  • Cevabın için cok tesekkur ederim dostum klavyenin sorunu çok basitmiş aslında , bu kullandığım modelde FN+Q ya basınca turbo press moduna geçiyormuş. Macro gibi yani. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.