Şimdi Ara

Liviu Antal Süper lig'e damga vuracak !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Liviu Antal Süper lig'e damga vuracak !

gecen sene sağ kanat oynayarak 15 golle romanya gol kralı olmuş.

otelul galati ile clde oynadı.

Fenerbahce'nin vaslui ile macında bize gol atmıştı çok iyiyidi o maç çok hızlıydı.

ve yaşı 25

genclerbirliğine transfer olmuş umarım başarılı bir perfonmans gösterir ligimizde.

Umarım Fenerbahce'ye gelir.

• abi anadolu takımları mis gibi adamları bonservissiz alsın bizde onlardan en az 4-5e alalım 1-2 seneye bize veya galatasaraya satarlar şuraya yazayım
  • Liviu Antal'ı okuyunca Antalya'nın bir takımı Süper Lig'e çıktı sandım
  • Gençlerbirliği böyle kelepir oyuncuları çok iyi buluyor yıllardır. Fenerbahçede oynayacak kapasitede değil ama.
  • bi cacık olmayacak göreceksiniz
  • Damga vurma şansı varsa bile kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karabuk de braunshweigin golcusu Kumbela'yı aldı. Bundesligada 9 golattı. Super ligde 15 garanti. Bu oyuncunun transferi olay oldu. Bild geldi karabukte roportaj yapti. O kadar takim varken neden karabuk? diye.

Mersin de polonya 1. liginden Nakoulma isminde ultra hızlı bir oyuncu aldi. Hizin yaninda teknigi de var. Sadece ligde 10 gol atmis. Bu adam da cok is yapacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

Karabuk de braunshweigin golcusu Kumbela'yı aldı. Bundesligada 9 golattı. Super ligde 15 garanti. Bu oyuncunun transferi olay oldu. Bild geldi karabukte roportaj yapti. O kadar takim varken neden karabuk? diye.

Mersin de polonya 1. liginden Nakoulma isminde ultra hızlı bir oyuncu aldi. Hizin yaninda teknigi de var. Sadece ligde 10 gol atmis. Bu adam da cok is yapacak

Her sene böyle bomba transferler oluyor ama bu adamlar kayboluyor tutmuyor üzülüyorum bir arada ermin zec vardı falan

• daha gelmeden damga vurmuş belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Liviu Antal'ı okuyunca Antalya'nın bir takımı Süper Lig'e çıktı sandım

He oldu lige çıkan takımlar kesinleşti ligler bitti şimdi yeni bi takım çıkardılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikopatus

quote:

He oldu lige çıkan takımlar kesinleşti ligler bitti şimdi yeni bi takım çıkardılar.

Eğer birazcık beynin olsaydı şaka amaçlı yazdığımı anlardın
  • Antal ı ben de beğenmiştim oynadığımız maçlarda. O maçı sopcastten izlemiştim ve spikerin ANTAAAALL diye bağırışı hafızamda

Gol 2.40'ta https://www.youtube.com/watch?v=vJO26MtGdZc
  • quote:

+1907
  • ilk hafta yoktu

bursa macında son 23 dakika oyuna girdi.

haydi antall
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

ilk hafta yoktu

bursa macında son 23 dakika oyuna girdi.

haydi antall

Gençlerbirliği bu aralar çok karışık, teknik adamların biri gidiyor biri geliyor. Cavcav teknik adamların işine karışıyor öyle ortamda bu adam nasıl patlama yapacak merak ediyorum.

Hatta Mustafa Kaplan Bursa maçından sonra görevden alındı. O maçın devre arasında şunu oyundan al bunu oyuna sok gibi talimatlar vermiş, hoca kabul etmeyip birde üstüne takım yenilince gönderildi.

http://www.f5haber.com/ajansspor/mustafa-kaplan-cavcav-icin-ne-dedi-haberi-4898540/

• bu adamin gelisi romanyada olay oldu, ben gelmeden 1-2 ay once biliyodum gelcegini romanyadayim futbolu az cok takip ettigimden. rumenlerin arda turani bu adam.
  • adam attı golü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

adam attı golü

• Golü atanı görünce direkt bu konu geldi aklıma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.